okinkurt
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 1,233
Rainbow six siegeden mi bashediyoruz ?
Evet .
Rainbow six siegeden mi bashediyoruz ?
Aslında mobil olarak mc5 turnuvası da olabilirRainbow turnuvası olsa keşke .
katılım formunu eksik olarak doldurmanız gerekmektedir.
Klan olayını bilmiyordum . Ama seviyeniz baya iyi . Konu dışına çıkmayalım ama son bir sorum var klan olayı nasıl oluyor ?Evet .
hayır yani yer olarak. evimizde mi oynayacağız yoksa rakip takımla birlikte bir odada felan mı oynayacağız ?Sunucu açılmış oradan yapılacak. Katılımlardan somra belirtilir.
hayır yani yer olarak. evimizde mi oynayacağız yoksa rakip takımla birlikte bir odada felan mı oynayacağız ?
Klan olayını bilmiyordum . Ama seviyeniz baya iyi . Konu dışına çıkmayalım ama son bir sorum var klan olayı nasıl oluyor ?
link ver ama kendi hesabın olsun.Arkadaşın hesaptan giriyorum beyler. İsteyen eklesin
Biz bi takım kuruyoruz sen gelebilirsin galiba..(Takıma gelmek isteyenler yazsınlar..)Beni takımına alacak olan varsa gelirim Eski Nick: Boz Kurt
Merhabalar bir şey sormak istiyorum. Nereden başvuru yapacağız biri yazabilir mi ? Cevaplarsanız sevinirim
Takıma sen gel o zaman 3 kişiyiz bide nevermore alınacak...4 kişiyiz ,bir kişi daha alınabilir belkide bizim arkadaşlardan kimse gelmezse...Haydı yaw yok mu takım?
NeverMore takımdasın.. Facebook'a Batuhan Asi yaz ilkte ben çıkarım,yandan çekilmiş fotom var ekle ordan iletişime geçelim...Beyler kurun bir takım da katılalım