- Reaksiyon puanı
- 398
aynen hatta belirttiğim gibi adres olarak sdnyi göstermiş o kısmı değiştirmeyi unutmuş acemilik işte naparsınKardeş. Adam Sadece Technopat Yazmış Gerisi Paso Aynı Gibi. ?
aynen hatta belirttiğim gibi adres olarak sdnyi göstermiş o kısmı değiştirmeyi unutmuş acemilik işte naparsınKardeş. Adam Sadece Technopat Yazmış Gerisi Paso Aynı Gibi. ?
aynen hatta belirttiğim gibi adres olarak sdnyi göstermiş o kısmı değiştirmeyi unutmuş acemilik işte naparsın
tam bende onu dicektimvBulletin denen bir şey var.
Bu sistemi kullanan tüm forumların şekli aynıdır.![]()
vbullettin kım![]()
seni bilmem ama önceki sayfada mesajı olup 3 günlük ban yiyen mustang kendine paralel üyelik açmışBenim çakmam var mıdır o sitede acaba![]()
Benim çakmam var mıdır o sitede acaba![]()
lan seckyn kimsin sen ne ayaksın olum benim tabi yeni duydum duymasam sizin için daha iyi olurdu ama duydum bi kere korkun benden
lan seckyn kimsin sen ne ayaksın olum benim tabi yeni duydum duymasam sizin için daha iyi olurdu ama duydum bi kere korkun benden
bizle niye uğraşıyorsunuz kardeşim onu söyleyin sizNerden geliyor bu samimiyet ? Senden neden korkacaz? İstiyorsan adresimide vereyim o kadar istiyorsan![]()
bence o hatta sitelerine baktım direk copy/paste haber almışlar burayı yakinen takip ediyorlar belliSon mesajı yazan tso dan Sayit SEYHAN mı acabaNe çabukda duymuş
yuh hangi ara 2 mesaj girdi araya :mrgreen:
Ben kimse ile uğraşmadımbizle niye uğraşıyorsunuz kardeşim onu söyleyin siz