Shiftdelete forumun aynısı

arsenik

Rektör
Reaksiyon puanı
242
Patlamış mısırı aldım seyrediyorum çok heyecanlı. :D

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
510
diğer bildirimler de aynı hatta adresi değiştirmeyi unutmuş çalan kişi kullanım koşullarındaki
http://www.technopat.net/forum/technopat/10497-technopat-site-kullanim-kosullari.html
golgedeayni.png

yetkililerin buna bir şey yapması lazım @Troy @pesimist @keyloger @AliA
Arkadaşlar daha fazla yorum yapmayın isterseniz çünkü konuştukça batıyorsunuz.. Eğer Recep Baltaş'ı tanımış olsaydınız ne bu konu olurdu nede böyle yorumlar..

eSa

Dekan
Reaksiyon puanı
352
Siteyi de duymayan kalmadı hani :) istese duyuramaz bu kadar :D

seyhanla

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben kimse ile uğraşmadım :)(Bunu yazınca korktuğum filan anlaşılmasın:D ) Ben sadece kim olduğuna dair bir tahminde bulundum.
öncelikle şu HABER ÇALMA konusu kesinlikle yanlış bir bilgidir böyle bir şey Teknoloji Sizinle Olsun 'da bu zamana kadar hiç olmadı olmazda.

WebNick

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Komik olmayın lütfen kimsenin kimseden birşey çaldığı yok. Gereksiz yere eleştireceğinize forumda başlıklarda biraz gezininde oradaki seviyeyi kendiniz tartın.

Ayrıca Recep Baltaş'ta bildiklerini paylaşmaktan çekinmeyen, yardımsever bir kişiliktir. Kendisini chip forumundada takip eder bildiklerine değer verirdim. Teknoloji konusunda tutkusu ve bunları aktarmak için sarfettiği heyecanda taktire şayan.

Haaa merak eden olabilir, ismi geçen foruma üye değilim ve Recep Bey de akrabam değil. Avukatları hiç değilim. Sadece insafsızca ve futursuzca dalga geçenlerin tutumu garibime gitti.

Bu konuda nirengi noktam olsun ve gidip üye olayım bari oraya. :)

Empatik

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Arkadaşlar elime kötü belgeler geçti :D
[MENTION=376]pesimist[/MENTION]
]
k4gvg.png
[MENTION=58793]REDFOKS[/MENTION]
k4gwl.png
[MENTION=48615]ReDo[/MENTION]
k4gxj.png
[/ [MENTION=52839]Rom.[/MENTION]
k4hj0.png
[MENTION=84327]deatmania[/MENTION]
k4hj0.png
[MENTION=19025]AliA[/MENTION]
]
k4hjz.png

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Bunlar çok satıcak çokk :D

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
öncelikle şu HABER ÇALMA konusu kesinlikle yanlış bir bilgidir böyle bir şey Teknoloji Sizinle Olsun 'da bu zamana kadar hiç olmadı olmazda.
senin dünyanda iki haberde cümlelerin %99u aynı ise bu haber çalma sayılmıyorsa o başka, sana birden fazla örnek verebilirim t.o.s.'da, bunu tek sen de yapmıyorsun diğer "yazar" kadronuz da aynı şerbeti içmiş
[MENTION=327890]Empatik[/MENTION] maşallah çekirdek kadro pozisyon almış sitede :D :P

Empatik

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Teknopatdan bahsediyor [MENTION=288809]seyhanla[/MENTION]:D

seyhanla

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

senin dünyanda iki haberde cümlelerin %99u aynı ise bu haber çalma sayılmıyorsa o başka, sana birden fazla örnek verebilirim t.o.s.'da, bunu tek sen de yapmıyorsun diğer "yazar" kadronuz da aynı şerbeti içmiş
@Empatik maşallah çekirdek kadro pozisyon almış sitede :D :P
iki cümle değil haberlerin hepsi SDN'den farklıdır

MuStAfAA

Doçent
Emektar
Reaksiyon puanı
17
IP.Board'a geçsin SDN. Daha şık daha kullanışlı. :P

seyhanla

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
@Empatik maşallah çekirdek kadro pozisyon almış sitede :D :P ne çekirdek kadrosu neden bahsediyorsun Empatik sen ?

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
örnek olsun diye resim ekliyorum,
soldaki tos haberi, sağdaki sdn haberi koyu renk vurgusuna kadar aynı sadece "Vodafone İOS 6.1 Güncellemesine karşı İphone 4s kullananları uyardı,İphone 4s 6.1 ne gibi sıkıntılar var?haberimizin devamında bakıyoruz." "gibi şaşırtıcı açıklamalarda bulundu" cümlelerini eklemişsin bir de farklı resim koymuşsun
tos_vs_sdn_PNG.png

tesadüf mü?

kkoray

Profesör
Reaksiyon puanı
36
bizim siteyi çalmışlar resmen aşağıdakilere aldırtalım bunları :D

images

karacaerc

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Valla sitenin sadece reklamı oldu :D Daha önce hiç duymamıştım baktım dedim aynısı burda vaaar... Sonra geri geldim :D

seyhanla

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

örnek olsun diye resim ekliyorum,
soldaki tos haberi, sağdaki sdn haberi koyu renk vurgusuna kadar aynı sadece "Vodafone İOS 6.1 Güncellemesine karşı İphone 4s kullananları uyardı,İphone 4s 6.1 ne gibi sıkıntılar var?haberimizin devamında bakıyoruz." "gibi şaşırtıcı açıklamalarda bulundu" cümlelerini eklemişsin bir de farklı resim koymuşsun
tos_vs_sdn_PNG.png

tesadüf mü?
sonuçta haber hukuki olarak farklı gerisi beni ilgilendirmez.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

bizim siteyi çalmışlar resmen aşağıdakilere aldırtalım bunları :D

images

kendin gelsene kkoray

Rom.

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
177
hahah bakıyodum foruma sağ tarafta son başlıklarda bi konu gördüm bi girdim baktım neymiş diye bi girdim konuya o sitedeyim hahah :D

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
sonuçta haber hukuki olarak farklı gerisi beni ilgilendirmez.
varan 1) yukarda ne demişsin iki cümle değil hepsi farklı demişsin ben de sana nokta, virgül hepsinin aynı iki cümlenin farklı olduğunu ispatladım hatta biri yarım cümle.
varan 2) hukuken farklı demişsin de sen hak-hukukla ilgili kısımları da buradan çalmadın mı? örtbas etmek için sitenden kaldırmadın mı? neyi savunuyorsun?

Empatik

Profesör
Reaksiyon puanı
8
@seyhanla bazı arkadaşlar seni savunda l*n dedim hata mı yaptım aceba :S Özür diliyorum be dedim.Şuan girdim siteye şu son yazdığın "sonuçta haber hukuki olarak farklı gerisi beni ilgilendirmez." Kelimesi beni benden aldı :D Ve seni öbem arkadaşlarda kendisin sorgulamalılar :D

seyhanla

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

varan 1) yukarda ne demişsin iki cümle değil hepsi farklı demişsin ben de sana nokta, virgül hepsinin aynı iki cümlenin farklı olduğunu ispatladım hatta biri yarım cümle.
varan 2) hukuken farklı demişsin de sen hak-hukukla ilgili kısımları da buradan çalmadın mı? örtbas etmek için sitenden kaldırmadın mı? neyi savunuyorsun?

hakkımı savunuyorum başka bir şey yaptığım yok

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Troy bir incelesin bakalım şu siteyi.

kkoray

Profesör
Reaksiyon puanı
36
hakkımı savunuyorum başka bir şey yaptığım yok

sen neyin hakkını savunuyorsun ki çaldığın apaçık belli adresin bile shiftdelete'in adresini vermişsin bari değiştirseydin en azından savunucak belki bişeylerin olurdu

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
[MENTION=9317]kkoray[/MENTION] o site başka site ama o da bizden almış masum rolü yapmaya kalkıyor bir de onun sitesinde açıkça görünen detay
tso.png

Empatik

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Arkadaşlar bu [MENTION=288809]seyhanla[/MENTION] arkadaşımız teknopat ile alakası yok :D Teknolojisizinle olsun dan gelmiş :D Ama seyhanla usta cidden yalan söyleme lütfen vardı yani hepimiz gördük bea :D

kkoray

Profesör
Reaksiyon puanı
36
adamlar anında düzenleme yapıyorlar :D