arsenik
Rektör
- Reaksiyon puanı
- 242
Patlamış mısırı aldım seyrediyorum çok heyecanlı. 

Arkadaşlar daha fazla yorum yapmayın isterseniz çünkü konuştukça batıyorsunuz.. Eğer Recep Baltaş'ı tanımış olsaydınız ne bu konu olurdu nede böyle yorumlar..diğer bildirimler de aynı hatta adresi değiştirmeyi unutmuş çalan kişi kullanım koşullarındaki
http://www.technopat.net/forum/technopat/10497-technopat-site-kullanim-kosullari.html
![]()
yetkililerin buna bir şey yapması lazım @Troy @pesimist @keyloger @AliA
öncelikle şu HABER ÇALMA konusu kesinlikle yanlış bir bilgidir böyle bir şey Teknoloji Sizinle Olsun 'da bu zamana kadar hiç olmadı olmazda.Ben kimse ile uğraşmadım(Bunu yazınca korktuğum filan anlaşılmasın
) Ben sadece kim olduğuna dair bir tahminde bulundum.
senin dünyanda iki haberde cümlelerin %99u aynı ise bu haber çalma sayılmıyorsa o başka, sana birden fazla örnek verebilirim t.o.s.'da, bunu tek sen de yapmıyorsun diğer "yazar" kadronuz da aynı şerbeti içmişöncelikle şu HABER ÇALMA konusu kesinlikle yanlış bir bilgidir böyle bir şey Teknoloji Sizinle Olsun 'da bu zamana kadar hiç olmadı olmazda.
Siteyi de duymayan kalmadı haniistese duyuramaz bu kadar
![]()
![]()
iki cümle değil haberlerin hepsi SDN'den farklıdırsenin dünyanda iki haberde cümlelerin %99u aynı ise bu haber çalma sayılmıyorsa o başka, sana birden fazla örnek verebilirim t.o.s.'da, bunu tek sen de yapmıyorsun diğer "yazar" kadronuz da aynı şerbeti içmiş
@Empatik maşallah çekirdek kadro pozisyon almış sitede![]()
![]()
örnek olsun diye resim ekliyorum,iki cümle değil haberlerin hepsi SDN'den farklıdır
![]()
sonuçta haber hukuki olarak farklı gerisi beni ilgilendirmez.örnek olsun diye resim ekliyorum,
soldaki tos haberi, sağdaki sdn haberi koyu renk vurgusuna kadar aynı sadece "Vodafone İOS 6.1 Güncellemesine karşı İphone 4s kullananları uyardı,İphone 4s 6.1 ne gibi sıkıntılar var?haberimizin devamında bakıyoruz." "gibi şaşırtıcı açıklamalarda bulundu" cümlelerini eklemişsin bir de farklı resim koymuşsun
![]()
tesadüf mü?
![]()
bizim siteyi çalmışlar resmen aşağıdakilere aldırtalım bunları
![]()
iki cümle değil haberlerin hepsi SDN'den farklıdır
varan 1) yukarda ne demişsin iki cümle değil hepsi farklı demişsin ben de sana nokta, virgül hepsinin aynı iki cümlenin farklı olduğunu ispatladım hatta biri yarım cümle.sonuçta haber hukuki olarak farklı gerisi beni ilgilendirmez.
![]()
varan 1) yukarda ne demişsin iki cümle değil hepsi farklı demişsin ben de sana nokta, virgül hepsinin aynı iki cümlenin farklı olduğunu ispatladım hatta biri yarım cümle.
varan 2) hukuken farklı demişsin de sen hak-hukukla ilgili kısımları da buradan çalmadın mı? örtbas etmek için sitenden kaldırmadın mı? neyi savunuyorsun?
hakkımı savunuyorum başka bir şey yaptığım yok
![]()
yapma ya hangi adres aynıymış onu söyle barisen neyin hakkını savunuyorsun ki çaldığın apaçık belli adresin bile shiftdelete'in adresini vermişsin bari değiştirseydin en azından savunucak belki bişeylerin olurdu
yapma ya hangi adres aynıymış onu söyle bari
![]()
dediğiniz gibi bir şey bulunmamaktadır Teknoloji Sizinle Olsun.com da@kkoray o site başka site ama o da bizden almış masum rolü yapmaya kalkıyor bir de onun sitesinde açıkça görünen detay
![]()