Fati[H]eaT
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 0
Adi bir arama motoru hilesi!
Size aşağıda bir kod vereceğim. Dikkat edin bu koda. Eğer bu kodu kendi bilgisayarınızda görmek istiyorsanız, web browserinizinm yönlendirmesini kapatıp, postun en sonunda vereceğim linke bakın.
Adi Hile!
Bu kodu ana sayfasında verip arama motorlarını kandıran o seviyesiz siteyi, düne kadar çok seviyordum. Fakat bu kodu gördükten sonra bi ton küfür ettim kendilerine. Ulan ortalık zaten dolmuş spam sitelerle, bir de siz koskoca adamlarsınız. Yakışıyor mu size? Ülkenin önde gelen bilgisayar dergilerinde çalıştığınızı söylüyorsunuz, ulen size az mı para veriyolar da bu yollara baş vuruyorsunuz?
A.* milletin dini imanı para olmuş. Yok pagerankim yüksek link satayım, yok spam sayfa yapayım adsense den kazanayım. Şu internette spam siteler dışında arama yapan bir arama motoru çıksın, Google’ı s**** sene kullanmam. Ayrıca gmaili de bırakıp maydanoz@shiftdelte.net kullanmaya başlarım.
Konuyu dağıtmayalım. İşte bu kodu ana sayfasına koyup, para kazanmaya çalıştığını düşünen fakat benim gibi maydanozlara yakalanan site:
Kendilerini buradan esefle kınıyorum ve eğer maaşları az geliyorsa gidip ek iş yapmalarını öneriyorum. Onların ben taaaa …..
Site ilk başta böyle dalga gecmek icin öylesine bir site gibi geldi ama siteyi kuran arkadaş tam bir anti-spam vs. ci galiba