ShifDelte.net Çalıntı Blogunda Gördügüm Bir Yazı?

Fati[H]eaT

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Adi bir arama motoru hilesi!

Size aşağıda bir kod vereceğim. Dikkat edin bu koda. Eğer bu kodu kendi bilgisayarınızda görmek istiyorsanız, web browserinizinm yönlendirmesini kapatıp, postun en sonunda vereceğim linke bakın.

Adi Hile!

Bu kodu ana sayfasında verip arama motorlarını kandıran o seviyesiz siteyi, düne kadar çok seviyordum. Fakat bu kodu gördükten sonra bi ton küfür ettim kendilerine. Ulan ortalık zaten dolmuş spam sitelerle, bir de siz koskoca adamlarsınız. Yakışıyor mu size? Ülkenin önde gelen bilgisayar dergilerinde çalıştığınızı söylüyorsunuz, ulen size az mı para veriyolar da bu yollara baş vuruyorsunuz?

A.* milletin dini imanı para olmuş. Yok pagerankim yüksek link satayım, yok spam sayfa yapayım adsense den kazanayım. Şu internette spam siteler dışında arama yapan bir arama motoru çıksın, Google’ı s**** sene kullanmam. Ayrıca gmaili de bırakıp maydanoz@shiftdelte.net kullanmaya başlarım.

Konuyu dağıtmayalım. İşte bu kodu ana sayfasına koyup, para kazanmaya çalıştığını düşünen fakat benim gibi maydanozlara yakalanan site:

Kendilerini buradan esefle kınıyorum ve eğer maaşları az geliyorsa gidip ek iş yapmalarını öneriyorum. Onların ben taaaa …..

Site ilk başta böyle dalga gecmek icin öylesine bir site gibi geldi ama siteyi kuran arkadaş tam bir anti-spam vs. ci galiba :D

emelden

Dekan
Reaksiyon puanı
8
İyi reklam yolu şeçmiş anlaşılan arkadaş. Amatör değil belli ki. Oda biliyor SDN ne kadar başarılı!
Buradaki yazılanlardan sonra diğer yazdıklarına da bir göz attım da safi küfür!
En iyi cevap sessiz kalmaktır SDN!

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,168
emelden dedi ki:
İyi reklam yolu şeçmiş anlaşılan arkadaş. Amatör değil belli ki. Oda biliyor SDN ne kadar başarılı!

emel bana huzur veriyorsun :)

RuNaL

Dekan
Reaksiyon puanı
71
“Çalıntı Teknoloji” blogu

:D :D Kontak kursak bu adamla sorsak nasıl bu kadar ezilebiyorsun die :D

Berkin Bozdoğan

Profesör
Reaksiyon puanı
39
Selamlar,

Kendileriyle ilgili yasal işlem başlatılması için küçük bir araştırma yaparken site isminin paravan görevi gören bir kurum tarafından engellendiğini fark ettim. Bildiğim kadarıyla arkadaşın bilgilerine ulaşmak için uluslararası hukuk işleyecek; bu sebeple kendisini Amaterasu'ya havale ettim.

Güzel günler.

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,168
Bu arada gerçekten de ilk dava açacağımız arkadaş bu mu olacak acaba :)

emelden

Dekan
Reaksiyon puanı
8
Troy dedi ki:
emelden dedi ki:

Emel bana huzur veriyorsun :)

Laf söyletmem SDN'ye B) Çok az bayan olmasına rağmen ben burda çok huzurluyum açıkcası.

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,168
berkin, huzur bulucuyu çıkarmanın zamanı geldi mi :D hahaha

mnalilarry

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ya arkadaşlar lafı deişmeyi bırakın adam bişi demiş bu doğrumu yada açıklması nı ne zaman yapacak sdn