Sevgilini ne kadar iyi tanıyorsun?,

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan seciL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

seciL

Dekan
Reaksiyon puanı
102

http://www.asktesti.com/?p=1&id=11

ben yaptım :D

Sevgilinizi çok iyi tanıyorsunuz...! Tabiri caizse aldığı nefesi biliyorsunuz. Onu bu kadar iyi tanımanızın artılarını zaman zaman hissediyorsunuz ve bu sizi mutlu ediyor. Keşke bütün çiftler birbirlerini sizin sevgilinizi tanıdığınız gibi tanısa, keşke herkes sevdiği insanı tanımak için, onun hayatını öğrenmek için sizin sarfettiğiniz kadar çaba sarfetse. :) B)

Denizhan Dakılır

Profesör
Reaksiyon puanı
23
benimkide şöyle çıktı

Sevgilinizi tanıyorsunuz diyebiliriz ama çok iyi sayılmaz. Eksikleriniz var ve bunları bu testten hemen sonra kendisine sormalısınız. Birbirinizi tanıdığınız seviyede, ilişkinizi gerçek anlamda yaşayabilirsiniz ve bu seviyede ilişkinizden daha fazla tat alabilirsiniz.

Tartarus

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Valla sorular çok basitti. (Dürüstçe cevapladım.)
Sonuç
''Sevgilinizi çok iyi tanıyorsunuz...! Tabiri caizse aldığı nefesi biliyorsunuz. Onu bu kadar iyi tanımanızın artılarını zaman zaman hissediyorsunuz ve bu sizi mutlu ediyor. Keşke bütün çiftler birbirlerini sizin sevgilinizi tanıdığınız gibi tanısa, keşke herkes sevdiği insanı tanımak için, onun hayatını öğrenmek için sizin sarfettiğiniz kadar çaba sarfetse.''

RuNaL

Dekan
Reaksiyon puanı
71
hepsini evet dedim cok ii tanıorsun cıktı :D

Turab Garip

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
178
Ben bu sorulara bir çok kişi hakkında cevap verebilirim, ne yani benim bir sürü sevgilim mi var? :P
Bunlar sevgiliyi tanımada ölçüt değil, bunlardan çok daha fazla şey bilseniz bile tanımıyor olabilirsiniz. Hem tanıyor da olabilirsiniz, acaba o sizi tanıyor mu?

patrick

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
19
"Mükemmel çift misiniz?" testinin sonucu:
Dünyayı toz pembe gören mükemmel çiftlerimiz kadar olmasanızda, son derece uyumlu bir iyi bir çift olduğunuzu söyleyebiliriz. Zaten o kadar mükemmel olup da ilişkinizi tuzundan biberinden mahrum bıramanıza ne gerek var ki! :) Birbirinizi sevdiğiniz tartışmasız ama az da olsa farklılıklarınız ve birbirinizde olumsuz gördüğünüz yönleriniz bulunuyor. Bunların hepsi atlatılır emin olabilirsiniz, siz yeter ki ilişkinize ve ona güvenin. Sizi tebrik ediyor ve mutluluğunuzun daim olmasını diliyoruz.

bende teşekkür ederim :P

chimera

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
577
patrick dedi ki:
Dünyayı toz pembe gören mükemmel çiftlerimiz kadar olmasanızda, son derece uyumlu bir iyi bir çift olduğunuzu söyleyebiliriz. Zaten o kadar mükemmel olup da ilişkinizi tuzundan biberinden mahrum bıramanıza ne gerek var ki! :) Birbirinizi sevdiğiniz tartışmasız ama az da olsa farklılıklarınız ve birbirinizde olumsuz gördüğünüz yönleriniz bulunuyor. Bunların hepsi atlatılır emin olabilirsiniz, siz yeter ki ilişkinize ve ona güvenin. Sizi tebrik ediyor ve mutluluğunuzun daim olmasını diliyoruz.

Bende ki sonuçta aynı çıktı :D

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
chimera dedi ki:
patrick dedi ki:

Bende ki sonuçta aynı çıktı :D
mod. lara hep aynı sonuç çıkıyo nedense mauahaha