senar1st
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 14

Kaç yıldır süregelen bir şey bu. Kimse de önüne geçebilmiş değil. Herkes diğer sürünün yaptığı gibi aynı şeyi yapıyor ve birbirlerine hediye alıyor. Oyuna gelmeyin abilerim, ablalarım. Kapitalist güçlerin bir oyunu bu. Ticaret için insanların duygularını kullanan saçmalık günü... Nedir ki 14 şubat? Niye 13 şubat değil? Ya da 13 mayıs? Bunun da yalanını bulmuşlar.Zamanında 14 şubata denk gelen uyduruk bir hikaye yazmışlardır ve gerekçe gibi göstermişlerdir.
Takı işiyle uğraşan firmalar(jival gibi)ın bu 14 şubatta ne kadar kar yaptığını hiç düşündünüz mü? TV lerde dikkat etmediniz mi? Genelde hep bu dönemlerde bu firmaların reklamları çıkar. İşte sizi kandırmak için, satın almaya teşvik etmek için... Sadece yüzük işleri için geçerli değil. Otellerde 14 şubat günü boş yer

Erkekler değil de bayanlar daha hassas bu konuda. Hatta sevgilisi ali' nin hediye almadığını görüp ondan ayrılan özgeler fatmalar var. Gerçek bunlar... Kafanıza takmayın. Sevginizi hediye ile, maddi bir şeyle ölçen birinden hayır gelmez. Sevgi içten gelmeli ve içten sözlerle hediye edilmeli. Ben bir kıza oyuncak ayı aldım (o ne lan

Doğumgünün gibi özel günlerde hediye almak isteyebilirsiniz ama şu günde yapmayın bari. Şimdi kiminiz internetten, oran buradan "ne hediye alsam?" diye düşünüyor, dostlarından fikir alıyordur. Vaktini boşa harcıyodur.
Kimileri benim hakkımda "cimri" gibi yaftalar yapıştırabilir. Hiç alakası yok. Ben göremediğiniz şeyi görebiliyorum daha geniş perspektifden. Sevgilim de yok açık söyleyeyim. Olmadığı için de bu yazıdaki eleştirimi kuyruk acısı gibi görmeyin. Zaten şimdi bir manitam olsa benden yarın için maddi bir şey istese almam. Öyle biriyle işim olmaz o ayrı mesele de neyse...
Hadi sağlıcakla kalın

Kaynak