Sevgililer Günü’nde boşanmak istemiyorlar

Paramore

Dekan
Reaksiyon puanı
27
Ünlü yapımcı ve sunucu Acun Ilıcalı ile 7 yıllık eşi Zeynep Ilıcalı’nın boşanma davası 14 Şubat’ta Beykoz Adliyesi’nde görülecek

598873_detay.jpg

Ancak çift tüm dünyada Sevgililer Günü olarak kutlanan 14 Şubat’taki ilk celseden karar çıkmasını istemiyor.

Eşinin kendisini 20 yaşındaki kostüm tasarımcısı Şeyma Subaşı ile aldattığı iddiasıyla mahkemeye başvuran ve eşinin servetinin yarısını isteyen Zeynep Ilıcalı, özellikle bu özel günü boşandığı gün olarak hatırlamak istemediğini belirtti.
Milliyet'in haberine göre, avukatları Kezban Hatemi’nin ve Altın Mimir’in anlaşmalı sonuçlanmasını için çaba sarfettikleri dava öncesi çift geçen günlerde çocukları için bir araya geldi ve birlikte yemek yedi.

BABALARIYLA GÖRÜŞÜYORLAR

Zeynep Ilıcalı yaşları çok küçük olan iki kızının psikolojilerinin etkilenmemesi için babalarıyla istedikleri zaman görüşmelerini sağlıyor. Eşinin kendisini aldattığını öğrendikten sonra uzun süre öfkeden ağlayamadığını ifade eden Zeynep Ilıcalı’nın eski günlere göre kendisini daha iyi hissettiği belirtildi.

kaynak

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
Gec bunlari acun.

Silence

Dekan
Reaksiyon puanı
49
Acun abiyi kınamıyorum EVLİLERDE SEVEBİLİR :)

TazzzY

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
275
Para Herkesi bozuyor :D

martymcfly

Profesör
Reaksiyon puanı
26
Senin dandik davan için koca mahkeme 2 kere mi toplanacak. Zaten sevmiyorum bu adamı.

Bonney

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Insan vicdani olan biri aldatmaz!

Paramore

Dekan
Reaksiyon puanı
27
Acun dediniz de Aklıma Wipe out geldi ona katılmayı düşünüyorum tekrar yapılırsa :D

Paramore

Dekan
Reaksiyon puanı
27
Bi dakka onu Asuman sunuyordu galiba, Acun Medyaya bağlı olmayabilir. Yumruk duvarınında bir bug'ını buluruz bilgisayarcı adamlarız :d