Sevdiğinizle yaşadığınız anılar

Rom.

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
177
Ben de bi keresinde yağmurda gidiyorum kız arkadaşımla karşıdan karşıya geçicez tam merkezden hem de tuttum elinden seni seviyorum gibi bi şeyler söyledim, ayy çok romantiksin dedi böyle bi baktı sonra yağmur yağıyo hadi çabuk dedi çekiştirerek ve karşıya geçtik, a be duygusuz dedim içinden sana da sana romantiklik yapana da içine etti güzelim anın görgüsüz. . :-D

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
p5rqP.gif

GassipGirl

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Benimde üstü kapalı bir şekilde anlatmak istediğim buydu teşekkür ederim GassipGril

Forum dan değilde o olumsuz şeyleri yazanlardan soğuyorum :) Forum apayrı bişey ya

Benimde anlatmak istedim o ama anlayabilene tabiki. Teşekkürler yorumun için.
rica ederim ben sadece düşündüklerimi yazdım.

Bi gün bundan 9,10 sene evvel, bi günahımdan ötürü dua ederken ağlamıştım.. .sonra büyüdüm ve ne günahlar işledim ama ağlayamaz oldum O'na karşı.

bunu yaşayan sadece sen değilsin emin ol.Bence insanın yaşadığı en büyük kayıp masumiyetini kaybetmek.

forfandartor

Asistan
Reaksiyon puanı
1
gerçek yaşanmış anıları hikayeleri severim yazıldıkça okumayı düşünüyorum, bir arada ben eklerim :)

Sevinirim kardeşim :)

Önce güldüm sonra bastım eksiyi :D:D:D:D:D:D:D

Önce güldüm sonra bastım eksiyi :D:D:D:D:D:D:D

Ben de bi keresinde yağmurda gidiyorum kız arkadaşımla karşıdan karşıya geçicez tam merkezden hem de tuttum elinden seni seviyorum gibi bi şeyler söyledim, ayy çok romantiksin dedi böyle bi baktı sonra yağmur yağıyo hadi çabuk dedi çekiştirerek ve karşıya geçtik, a be duygusuz dedim içinden sana da sana romantiklik yapana da içine etti güzelim anın görgüsüz. . :-D

Kızları anlayamazsın :D hehehehe :D

Karargaht

Dekan
Reaksiyon puanı
112
rica ederim ben sadece düşündüklerimi yazdım.

bunu yaşayan sadece sen değilsin emin ol.Bence insanın yaşadığı en büyük kayıp masumiyetini kaybetmek.

Içimizde masumiyet hala var fazlasıyla ama kullandığımız adresler yanlış çoğu zaman.

Reaksiyon puanı
31
Bide erkeklere kalas odun derler utandım :D:D:D

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
Hangisini anlatayım bilemedim ki :P

Mr.Elm

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Ayrılmış olduğum sözlümle son demlerdeyiz. Üsküdarda. İlişkiyi kurtarmaya çabalıyoruz buluştuk konuştuk sorunları. Ama çıkmazdaydık. Ayrılalım dedik. O karşıya geçti ben öteki tarafta kaldım. Biraz yürüdük karşılıklı. Ben ona bakıyorum o bana. Sonrasında yanına koştum gözler dolu dolu. Hadi dedim bi delilik yapıp evlenelim. - Evet dedi. Gerçekten delilik olur.
Son sözlerimiz oldu zaten.

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
Boş işler bunlar beyler 3 günlük dünyada ne yaparsan kardır yemişim kızları :)