Sevdiğinizle yaşadığınız anılar

forfandartor

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar bu konuya ilk kapağı ben atayım :)

özelinize girmek istemem ama içinizden geliyorsa anlatın.

İlk anım ve aslâ unutmayacağım bir anım

Biz yine öğrenci işi kız arkadaşımla bimden puding almaya gittik gittiğimizde puding de kaşıklar vardı ama nasıl olduysa kaşıklar kayboldu ve ıslak mendil aldık. Neyse biz pudingleri birbirimize ellerimizle yedirirken birden kız arkadaşım, yüzüme puding sürdü :) ve öyle bi savaş çıktı aramızda

ya sizin nasıl bir anınız var :) paylaşabilirseniz buyrun.

Karargaht

Dekan
Reaksiyon puanı
112
Ayrılmışsanız anlatmayın derim ama devam ediyorsanız anlatın, anlatın ki daha çok sevebilin.. .

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
gereksiz bir konu daha.. (alınma ama)

dadaist

Profesör
Reaksiyon puanı
8
bence de gereksiz konu başlığı ve anlattığın anı da hiç komik gelmedi. hele de insanlar yorum yapsın diye konu açıp işnize gelmeyen yorumlarda hemen ergene bağlamalar :)

Mr.Elm

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Zihinlere kazanan anılar insanın o an ki yaşadığı duygu yoğunluğuyla kalıcı oluyor. Yani senin için puding anısı unutulmaz olabilir ama kelimelere döktüğün zaman başka biri için anlamsız olabilir. Hatta olur. Anlatım yüzeysel kalır. Güzel anıları paylaşmak düşünce olarak gayet hoş. İnsanlar yaşadıkları güzellikleri tabi ki paylaşsın. Ancak bahsettiğim gibi işin doğası buna pek müsaade etmez diye düşünüyorum. Yüreğine sağlık @forfandartor

HapS

Profesör
Reaksiyon puanı
63
sonra sigarayı yaktım işte bir nefes çektim...

GassipGirl

Doçent
Reaksiyon puanı
5
arkadaşlar birisi konu açtıgında hemen olumsuz şeyler yazarak konuyu açan arkadaşı forumdan sogutmasak daha iyi olmaz mı? beni yanlış anlamayın burada kimseye laf söylemek değil amacım sadecebirçok konuya giriyorum bakıyorum altında bir sürü olumsuz yorum.konuyu sevmediyseniz ilgilenmeyin hoşgörmeye çalışısın.Foruma takılan herkes aynı duyguyu düşünceyi ya da psikolojiyi paylaşmıyor paylaşamazda zaten.

yelkowan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Biz de kornişon turşusu almıştık BİM'den. Sonra eve gittik turşu bozuk çıktı. Git sen değiştir gel yok ben gitmem sen git derken evde kornişon savaşı çıkmıştı. Bu da benim anım işte..

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Bir sabah ben masumca uyurken ayak parmağımın battaniyenin altından çıkmış olduğunu gören kıjım sinsi bir pati darbesiyle ödümü koparmıştı.

Karargaht

Dekan
Reaksiyon puanı
112
Bi gün bundan 9,10 sene evvel, bi günahımdan ötürü dua ederken ağlamıştım.. .sonra büyüdüm ve ne günahlar işledim ama ağlayamaz oldum O'na karşı.

suylateng

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bir sabah saskin uyanmistim. Kulak mememin islakligini hissediyordum gozlerimi acmadan uyuma taklidi yapmaya basladim. Uhuu biri yaliyor. Bir hosuma gitmis anlatamam. Bir actim gozlerimi evde ne pecete ne mendil ne de havlu yokmus kulagimin kiri akmis da garibim onu temizliyormus. Ahhh canim

:P Boyle konuya boyle mesai haci. Insan durup dururken duygusalini acmaz. Fantezilerde ayip olur. Ee dogru duzgun yazacak bir konu kalmiyor ne yazalim sahilde simit mi yedik yazalim :P

Meryyy

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Anı deyince aklıma bişey geldi ama biz 3 arkadaş yaşamıştık :) Üni. deyken 8. katta oturan bi arkadaşımızın öğrenci evine gittik sonra onunla kapısında vedalaştık asansöre yürüdük asansöre bindik ama keyfle şamatayla gülüyo eğleniyo brbirimize bişeyler anlatıyoruz bi süre sonra asansörün ışıkları kapandı asansör hareket etmiyo.. korktuk panik olduk bianda.. ziline megafonuna filan basmaya başladık asansörde kaldık diye ağlamak üzereyiz ki kapı açıldı..:) adamın biri açtı kapıyı biz üç bayanı karanlıkta görünce de biraz şaşırdı ama bişeycikler söylemeden geçti yan köşeye bastı düğmeye ve inmeye başladık :) meğer biz zemine inmek için butona basmayı unutmuşuz.. :D

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Anı deyince aklıma bişey geldi ama biz 3 arkadaş yaşamıştık :) Üni. deyken 8. katta oturan bi arkadaşımızın öğrenci evine gittik sonra onunla kapısında vedalaştık asansöre yürüdük asansöre bindik ama keyfle şamatayla gülüyo eğleniyo brbirimize bişeyler anlatıyoruz bi süre sonra asansörün ışıkları kapandı asansör hareket etmiyo.. korktuk panik olduk bianda.. ziline megafonuna filan basmaya başladık asansörde kaldık diye ağlamak üzereyiz ki kapı açıldı..:) adamın biri açtı kapıyı biz üç bayanı karanlıkta görünce de biraz şaşırdı ama bişeycikler söylemeden geçti yan köşeye bastı düğmeye ve inmeye başladık :) meğer biz zemine inmek için butona basmayı unutmuşuz.. :D

Zuahahaha:D Olayın son noktası, Dağılın :D

Meryyy

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Ben sizin yerinizde olsam kendimi asansöre kapatıp kapısına da "mukadderat" yazardım ki rahatsız etmesinler :D

Bu ülkenin bizim gibi özeleştiri yapmasını bilen gençlere ihtiyacı var diye ülkeye kıyıpta harcayamadık kendimizi:D

Reaksiyon puanı
31
Bir sabah ben masumca uyurken ayak parmağımın battaniyenin altından çıkmış olduğunu gören kıjım sinsi bir pati darbesiyle ödümü koparmıştı.
Şu ismini sıkça gördüğümüz kedinin bir resmi varsa alabilirmiyiz meraklandık:D

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Reaksiyon puanı
31

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Bir kez, bana gülümseyerek önümden geçmişti.

Sonrası, hatırlamıyorum..

forfandartor

Asistan
Reaksiyon puanı
1
arkadaşlar birisi konu açtıgında hemen olumsuz şeyler yazarak konuyu açan arkadaşı forumdan sogutmasak daha iyi olmaz mı? beni yanlış anlamayın burada kimseye laf söylemek değil amacım sadecebirçok konuya giriyorum bakıyorum altında bir sürü olumsuz yorum.konuyu sevmediyseniz ilgilenmeyin hoşgörmeye çalışısın.Foruma takılan herkes aynı duyguyu düşünceyi ya da psikolojiyi paylaşmıyor paylaşamazda zaten.

Benimde üstü kapalı bir şekilde anlatmak istediğim buydu teşekkür ederim GassipGril

Forum dan değilde o olumsuz şeyleri yazanlardan soğuyorum :) Forum apayrı bişey ya

Benimde anlatmak istedim o ama anlayabilene tabiki. Teşekkürler yorumun için.

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
gerçek yaşanmış anıları hikayeleri severim yazıldıkça okumayı düşünüyorum, bir arada ben eklerim :)

mr_rain

Guru
Reaksiyon puanı
453
İyi ki sevdiğim olmamış dediğim platonik aşkıma, lise son sınıfta hayatımın ilk çıkma teklifini bir aracı vasıtasıyla gönderdim. "Doluyum" dedi hatun.. ben de müsait bi yerde indim :D