Sevdiğimin ailesi bana vermiyor

Nurullahmam

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Arkadaşlar 6 yıllık bir ilişkim var 4 ay önce babası öğrendi ve çok aşırı karşı çıktı kıza baya bi baskı yaptı kısıtladı şiddet uyguladı bende durumu aileme anlattım babasıyla konuştular babası konu bitsin dedi istemiyorum babam ısrarcı olunca bir tamam bir hayır olmaz diyordu babası en sonunda söz verdiler tamam dedi babası oğlunuz askerlik yapsın gelsin isteyin dedi fakat eve gidince sözünde durmadı kızı dövdü telefonunu kırdı ona yalan söyledi işte oraya gittim bana kötü davrandılar felan mahsat kızı benden soğutmak için kızla 2 aydan sonra arkadaşı vesilesiyle konuştuk kız seni çok seviyorum senden başkasıyla evlenmem sabret ben ailemi ikna edecem dedi bende tamam dedim aradan 2 ay daha geçti artık babası o kadar baskı yapmış ki kız depresyona girdi intihara kalkışmış hayattan soğumuş durumdaydı bende ailemle konuştum gidelim amcasını da çağıralım nişan yapalım dedim kabul ettiler amcalarını çağırdık babasınıda çağırdık gene babası bağırdı çağırdı istemiyorum dedi konu kapansın diyorum size bağırdı çağırdı çekti gitti amcası büyük amcası halledecem dedi gitti babasıyla konuştu geldi dedi gelin isteyin kapımız açık size dedi bizde hazırlık yaptık bir gece amcaları saat 11 de geldi dedi kız istemiyor vazgeç dedi kız istemiyorsa yapacak bişey yok dedi sende numarasını sil seni istemeyeni sende isteme dedi kalktı tokalaştık gittiler ama kızdan haber alamıyorum 4 aydır ben hala inanamıyorum onun bunu dediğine

Ali Erden

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10
Arkadaşlar 6 yıllık bir ilişkim var 4 ay önce babası öğrendi ve çok aşırı karşı çıktı kıza baya bi baskı yaptı kısıtladı şiddet uyguladı bende durumu aileme anlattım babasıyla konuştular babası konu bitsin dedi istemiyorum babam ısrarcı olunca bir tamam bir hayır olmaz diyordu babası en sonunda söz verdiler tamam dedi babası oğlunuz askerlik yapsın gelsin isteyin dedi fakat eve gidince sözünde durmadı kızı dövdü telefonunu kırdı ona yalan söyledi işte oraya gittim bana kötü davrandılar felan mahsat kızı benden soğutmak için kızla 2 aydan sonra arkadaşı vesilesiyle konuştuk kız seni çok seviyorum senden başkasıyla evlenmem sabret ben ailemi ikna edecem dedi bende tamam dedim aradan 2 ay daha geçti artık babası o kadar baskı yapmış ki kız depresyona girdi intihara kalkışmış hayattan soğumuş durumdaydı bende ailemle konuştum gidelim amcasını da çağıralım nişan yapalım dedim kabul ettiler amcalarını çağırdık babasınıda çağırdık gene babası bağırdı çağırdı istemiyorum dedi konu kapansın diyorum size bağırdı çağırdı çekti gitti amcası büyük amcası halledecem dedi gitti babasıyla konuştu geldi dedi gelin isteyin kapımız açık size dedi bizde hazırlık yaptık bir gece amcaları saat 11 de geldi dedi kız istemiyor vazgeç dedi kız istemiyorsa yapacak bişey yok dedi sende numarasını sil seni istemeyeni sende isteme dedi kalktı tokalaştık gittiler ama kızdan haber alamıyorum 4 aydır ben hala inanamıyorum onun bunu dediğine
Kanka yanlış anlama ama senin askın Leyla ile mecnun filmi gibi olmus allah yardımcın olsun

Nurullahmam

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Allah razı olsun kardeşim valla çok zor durumdayım

umit4421

Profesör
Reaksiyon puanı
1,114
hala böyle insanların olduğuna inanmıyorum ya

Reaksiyon puanı
768
Yanlış anlama ama demek ki babasının rızası yok bence sen de zorlama kendine biraz zaman tanı 1-2 ay kadar daha sonra gidip yeni insanlarla tanış kimse vazgeçilmez değildir, herkesin yeri doldurulur belkide bu vesileyle hayatının insanını bulacaksın her şerde bir hayır vardır. Sana onu tamamen unut demiyorum zaten unutamazsın acısını dindirebilirsin ama hala o kızın peşinden koşarsan o senin zararına olur.

Nurullahmam

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Hala var ve
hala böyle insanların olduğuna inanmıyorum ya
Hala var kardeşim valla ve bu durum 4 aydır bama çok zarar verdi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yanlış anlama ama demek ki babasının rızası yok bence sen de zorlama kendine biraz zaman tanı 1-2 ay kadar daha sonra gidip yeni insanlarla tanış kimse vazgeçilmez değildir, herkesin yeri doldurulur belkide bu vesileyle hayatının insanını bulacaksın her şerde bir hayır vardır. Sana onu tamamen unut demiyorum zaten unutamazsın acısını dindirebilirsin ama hala o kızın peşinden koşarsan o senin zararına olur.
Haklısın kardeşim ama kızın beni gerçekten sevdiğini biliyorum onu yarı yolda bırakmak istemiyorum 6 yıldan sonra babası başta razı oldu sonr vazgeçti istemeye gidince de diyordu ben size demedim vermeyecem

Reaksiyon puanı
768
Hala var ve

Hala var kardeşim valla ve bu durum 4 aydır bama çok zarar verdi

Haklısın kardeşim ama kızın beni gerçekten sevdiğini biliyorum onu yarı yolda bırakmak istemiyorum 6 yıldan sonra babası başta razı oldu sonr vazgeçti istemeye gidince de diyordu ben size demedim vermeyecem
İşte bırakacaksın "O beni seviyordu babası vermiyordu" tarzı düşünceleri kendi kendini kemirirsin bu düşüncelerle

Nurullahmam

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Hocam peki maddi durum yüzünden falan mı vermiyor babası
Hayır çok şükür işim var var iş yerim var evim var durumumuz çok iyi çok şükür

İşte bırakacaksın "O beni seviyordu babası vermiyordu" tarzı düşünceleri kendi kendini kemirirsin bu düşüncelerle
Kızdan haber bekleyeyim unutayım mı bilmiyorum 6 yıl hemen bitsin istemiyorum

The Judge

Profesör
Reaksiyon puanı
5,180
Birbirini seven iki reşit insan söz konusuysa ailelerin lafı bir yere kadar.
Sizin hayatınız sizin kararlarınız.

Nurullahmam

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Hala böyle insanlar var mı ya
Var maalesef kızı eve eve kapatmış dışarı çıkamazsın diyor sürekli baskı yapıyor telefonunu almış 4 aydır kızına eziyet ediyor üstelik kızı 21 yaşında bir ara dayanamadı intihara kalkıştı depresyona girdi kız baba bunu görmüyor

Ali Erden

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10
İkimizde 21 yaşındayız ve okul okumuyoruz benim işimde var iş yerim evimde var

Eğer seni kız sevmiyorum,bitsin artık ve benzeri bisey dediyse yapacak bisey yoktur çünkü kız bunu dediyse kendi vazgeçmek zorunda kaldıgını anlamış ve bitirmiş evet keşke istediğimiz her şey olabilse ama ,herkesin istediği şeyler olsaydı Emin ol bu hayatın tadı çıkmazdı sevinmekte var üzülmekte ,ama üzüldüğümüzde ayaga kalkabiliyorsak şunu hatırla hayat devam ediyor bir sürü kız var? ve şunu unutma herseyde hayır vardır böyle düşünürsen 2 ay deil 10 gündede unutursun

Nurullahmam

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Yok kız bana bitti demedi sadece amcası dedi kız istemiyor ben onlara inanmıyorum

Ali Erden

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10
Yok kız bana bitti demedi sadece amcası dedi kız istemiyor ben onlara inanmıyorum
Böyle düşünüyor SAN kıza ulaşmaya çalış ama sakın zorlama allah seni mutlu eder insallah (bu arada sakın dediklerimi yanlış anlama ben sadece tavsiyede bulunmaya çalışıyorum)

Nurullahmam

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Böyle düşünüyor SAN kıza ulaşmaya çalış ama sakın zorlama allah seni mutlu eder insallah (bu arada sakın dediklerimi yanlış anlama ben sadece tavsiyede bulunmaya çalışıyorum)
Yok estağfurullah kardeşim biliyorum 4 aydır kızdan haber alamıyorum alsam ne oluyor anlasam ona göre adım atarım

Dora

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,807
Kız arkadaşınızın android olmadığını düşündüğüm için Konu Dışı bölümüne taşıdım.

Kız ile konuşmadan yargısız hüküm yapmak mümkün değil. Ailesinden ters ve ağır bir tepki aldıysa o yüzden seninle iletişime geçmiyor olabilir.

xPhoenix06

Profesör
Reaksiyon puanı
2,186
bir gece amcaları saat 11 de geldi dedi kız istemiyor vazgeç dedi kız istemiyorsa yapacak bişey yok dedi sende numarasını sil seni istemeyeni sende isteme dedi kalktı tokalaştık gittiler ama kızdan haber alamıyorum 4 aydır ben hala inanamıyorum onun bunu dediğine
Dalga mı geçiyosun sen kardeşim? 4 aydır haber almıyorum diyosun amcasının lafıyla kızın artık seni sevmediğine inanıyosun. Sen o kızı gerçekten sevseydin şimdi bırakmazdın bir şekilde ona ulaşır gerçeği öğrenirdin. Ayrıca güzel hikaye yazmışsın :)

Nurullahmam

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Kız arkadaşınızın android olmadığını düşündüğüm için Konu Dışı bölümüne taşıdım.

Kız ile konuşmadan yargısız hüküm yapmak mümkün değil. Ailesinden ters ve ağır bir tepki aldıysa o yüzden seninle iletişime geçmiyor olabilir.
Kızla konuşmadım ama olay başladığında telefonunu aldığında 1 kere konuştuk kız beni çok sevdiğini beni bekle dedi senden başkasıyla asla evlenmem dedi ailemi ikna edeyim öyle gelirsiniz dedi ondan sonra ki 3 ay sadece arkadaşıyla konuştu o bana haber getirdi 1 hafta önce intihara kalkışmış depresyondaymış babası çok basko yapıyormuş

Dalga mı geçiyosun sen kardeşim? 4 aydır haber almıyorum diyosun amcasının lafıyla kızın artık seni sevmediğine inanıyosun. Sen o kızı gerçekten sevseydin şimdi bırakmazdın bir şekilde ona ulaşır gerçeği öğrenirdin. Ayrıca güzel hikaye yazmışsın :)
Kardeşim lütfen boş yapmayın vak burda dert anlatıyoruz kızdan haber bekliyorum zaten ben bitti mi dedim