Nurullahmam
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 4
Arkadaşlar 6 yıllık bir ilişkim var 4 ay önce babası öğrendi ve çok aşırı karşı çıktı kıza baya bi baskı yaptı kısıtladı şiddet uyguladı bende durumu aileme anlattım babasıyla konuştular babası konu bitsin dedi istemiyorum babam ısrarcı olunca bir tamam bir hayır olmaz diyordu babası en sonunda söz verdiler tamam dedi babası oğlunuz askerlik yapsın gelsin isteyin dedi fakat eve gidince sözünde durmadı kızı dövdü telefonunu kırdı ona yalan söyledi işte oraya gittim bana kötü davrandılar felan mahsat kızı benden soğutmak için kızla 2 aydan sonra arkadaşı vesilesiyle konuştuk kız seni çok seviyorum senden başkasıyla evlenmem sabret ben ailemi ikna edecem dedi bende tamam dedim aradan 2 ay daha geçti artık babası o kadar baskı yapmış ki kız depresyona girdi intihara kalkışmış hayattan soğumuş durumdaydı bende ailemle konuştum gidelim amcasını da çağıralım nişan yapalım dedim kabul ettiler amcalarını çağırdık babasınıda çağırdık gene babası bağırdı çağırdı istemiyorum dedi konu kapansın diyorum size bağırdı çağırdı çekti gitti amcası büyük amcası halledecem dedi gitti babasıyla konuştu geldi dedi gelin isteyin kapımız açık size dedi bizde hazırlık yaptık bir gece amcaları saat 11 de geldi dedi kız istemiyor vazgeç dedi kız istemiyorsa yapacak bişey yok dedi sende numarasını sil seni istemeyeni sende isteme dedi kalktı tokalaştık gittiler ama kızdan haber alamıyorum 4 aydır ben hala inanamıyorum onun bunu dediğine