Sevdiğim Kızın Beni Sevdiğini Nasıl Anlarım?

Chaosxsad

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
arkadaşlar bizim okulda bi kız var aynı servisdeyiz sürekli bakışıyoruz deliler gibi aşığım kıza arada bir bana gülümsüyo göz kırpıyo hiç tanışmadık bi ismini biliyorum bide arkadaşlarını tanıyorum biri benim eski sınıftan arkadaşım napacam yardım edin.

Yasuobilal2007

Profesör
Reaksiyon puanı
952
arkadaşlar bizim okulda bi kız var aynı servisdeyiz sürekli bakışıyoruz deliler gibi aşığım kıza arada bir bana gülümsüyo göz kırpıyo hiç tanışmadık bi ismini biliyorum bide arkadaşlarını tanıyorum biri benim eski sınıftan arkadaşım napacam yardım edin.
senden hoşlandım de tokat yersen sevmiyordur

crna

Asistan
Reaksiyon puanı
192
Bilmem sence nasil anlarsin bir dusun?
Sevse ne olacak?
Evleniceniz mi?
Cikicaniz mi yoksa sonra ayrilicaniz mi? Xd nerenin agzi bu

Yasuobilal2007

Profesör
Reaksiyon puanı
952
Bilmem sence nasil anlarsin bir dusun?
Sevse ne olacak?
Evleniceniz mi?
Cikicaniz mi yoksa sonra ayrilicaniz mi? Xd nerenin agzi bu
sadece görünüşünden hoşlansan birşey ifade etmez içinide öğrenmen lazım benim bir arkadaş çok güzel diye çıktı ama kız huysuz şımarık birşeydi

Chaosxsad

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
sadece görünüşünden hoşlansan birşey ifade etmez içinide öğrenmen lazım benim bir arkadaş çok güzel diye çıktı ama kız huysuz şımarık birşeydi
arkadaşlarını tanıyorum eskiden aynı sınıftaydık bazılarıyla ve çok zeki biri baya tanıyorum aslında ama hiç yakınlaşmadık

Chaosxsad

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
arkadaşlar bizim okulda bi kız var aynı servisdeyiz sürekli bakışıyoruz deliler gibi aşığım kıza arada bir bana gülümsüyo göz kırpıyo hiç tanışmadık bi ismini biliyorum bide arkadaşlarını tanıyorum biri benim eski sınıftan arkadaşım napacam yardım edin lütfen saçma sapan cevap vermeyin.

yusufozkan58

Profesör
Reaksiyon puanı
1,393
Yapıştıracaksın aga direkt . Burada tecrübe konuşuyor . Platonik yıkık olma cesaretini topla selam de muhabbete gir . Bu işler uzadıkça her zaman sıkıntı çıkmıştır .

-Uncar_Blood-

Profesör
Reaksiyon puanı
1,174
arkadaşlar bizim okulda bi kız var aynı servisdeyiz sürekli bakışıyoruz deliler gibi aşığım kıza arada bir bana gülümsüyo göz kırpıyo hiç tanışmadık bi ismini biliyorum bide arkadaşlarını tanıyorum biri benim eski sınıftan arkadaşım napacam yardım edin lütfen saçma sapan cevap vermeyin.
sen sen ol pısırık olma hani böyle ne bilm yıkık gibi davranma sanki hiç kafaya takmıyomuş gibi bide abaza bir çevren varsa kızın seni abaza sanma ihtimali yüksek böyle bir çevreden de uzak dur ben masum bu tip konulrdan iğrenen bir çocuktum . ama kızın benim hakkında böyle yapmasıda garip değil yani bizde iyi anlaşırdık gülüşürdük de işte çevre abi sakın böyle şeyler yapma sonun benim gibi olur sonra

Creative

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
17,382
Her iki konuda aynı olduğundan olayı, konular birleştirilmiştir.

crna

Asistan
Reaksiyon puanı
192
Okullar tatiil edildi uc hafta daha soyliyemiycen ya da en kolayi sosyal medyadan soylr xd dermisim. Ben karsiyim bu isslere sacma geliyor. Bi bes on yil icinde evlenirsin. Hoslanmissin da bilmem ne o kizi oyle bi unutucaksin ki ben de bunu buraya yaziyorum ama sen su an anlamazsin bu yotumu sacma sapan kabule dersin. Ilerde anlarsin pasa. Bence soleme sal gitsin.

NESS-LINE

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Reiz bu iş abartıya alınacak bir konu değil inan bana git öce arkadaş ol içini seversen o da seni sever sadece kendini övme yeter bir süre yakın olduktan sonra söylersin hayır derse de dünyanın sonu değil üzülme

Sarıca_46

Asistan
Reaksiyon puanı
68
haram olan değil helal olan sevgilere bakın. sevgili olmak yerine evlenin. zinadan uzak durun.

beleşadam

Profesör
Reaksiyon puanı
907
Eski sınıf arkadaşın olmasına rağmen hiç tanışmamış olmanız çok ilginç.