Ses sistemde çalıyor Ama Hoparlörden çıkmıyor!

efeerk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bu sorun daha önce de başıma gelmişti. Ama o sorun diğer bilgisayarımda olan sorundu ve onu çözdüm. Benim asıl pc nin anakartı serviste idi. Servis e verdik. Yeni bir anakart yerleştirmişler. PC yi açtığımda ses felan yoktu. Ses sürücüleri felan herşey yüklenmiş, müzik açtığımda sorunsuz çalıyor ama hoparlörden hiçbir ses duyamıyorum. Bi yardımcı olun!

Model : MS - 7255
Chipset : VIA P4M890 Socket 775 LGA
Sound Driver : VIA High Definition Audio Device

volkanos

Profesör
Reaksiyon puanı
138
kulaklıktanmı geliyor ses

efeerk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hayır, ne kulaklıktan geliyor, ne hoparlörden çıkıyor. Ama müzik sorunsuz çalıyor gözüküyor.

Buyrun Resim :

fwr3uq.jpg

volkanos

Profesör
Reaksiyon puanı
138
ses kontrol düğmelerini kontrol ettinmi sessizde olabilirmi.

efeerk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yok değiller, herşeyi kontrol ettim, sürücüler de yüklü.

Eğer çözülebilen bir problemse TeamViewer dan bağlanabiliriz

TBM

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
358
çözümü biliyordum bunlar benimde başıma geldi ama aklımda yok şuan,internetten bir araştır.

SwateR

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
662
Denetim Masasında ses ayarlarını filan doğru ayarlardın mı_? Sound Effenct Manager gibi. Ordan 2+1, 5+1 gibi seçenekler olması lazım. Orayı bir kurcala.

efeerk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Usta ses ayarlarına gittim ama hiç 2+1, 5+1 gibi şeyler göremedim.

Ayarlarda bir problem yok. Ya Team Viewer dan bağlanalım da şu sorunu halledin :(

SwateR

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
662
Tamam usta. Özelden şifre ile ID yi at bağlanayım. Yalnız sorunu halledebileceğimin garantisi yok ona göre.Kurcalaya kurcalaya bulucaz :)

tarkan255

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Yalnız arkadaşım anladığım kadarıyla senin XP orjinal değil üzerinde değişiklik yapılmış versiyonu. Bence sisteminin yedeğini alıp bilgisayara format at. Sürücüleri yeniden yükleyip şansını dene... Aynı sorun benimde başıma gelmişti bu yolla çözdüm.

schindler2013

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bilgisayarıma sağ tıklayıp sistem özellikleri penceresini açalım. Donanım sekmesinde aygıt yöneticisini açalım. Listeden sesi bulalım ve orada herhangi bir ünlem veya soru işareti olmadığından emin olalım. Eğer varsa sorun sürücülerdedir. Eğer yoksa hoparlör ya da kulaklık jakını doğru deliğe taktığımızdan emin olalım. Anakartınız değiştiğine göre jak yeri de değişmiş olabilir. Genellikle yeşil renkli olandır. Eğer sorun çözülmezse anakrtı değiştirdiğiniz yerden destek almak mantıklı görünüyor :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben biliyorum team vivırdan yapam mı kendimin kine yaptım

ilayda2005

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba , Buraya yeni üye oldum tek çare burası profesyonel bilgilere ihtiyacım var
hoparlör ışığı yanıyor tüm donanımlar çalışıyor gözüküyor ama hoparlörden ses çıkmıyor int. çözüm önerilerine baktım tümünü denedim ama birtürlü ses çıkmadı ne yapmam lazım yardımcı olurmusunuz. İlayda

- - - Mesaj Güncellendi - - -

merhaba ben ilayda tekrar team dan bağlansak siz bi baksanız şu ayarlara çok rica ediyorum...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
aynı sorun bendede var ses kartın yandı galiba 35 liraya var yeni ses kartı al

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bilgisaydan ses gelmiyor galba sürücüde hata yardım edebirmisiniz

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar ben bilgısayarıma format attırdım format attırdıktan sonra ses gelmemeye basladı denetım masaından butun ayarları yukselttim ama hala ses gelmiyo

yardım edebilirmisiniz.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:bored:arkadaşım bir anda ses gitti örn:youtube vs. bişey açtığımda komple laptop kapanıyor . müzik açıyorum çalıyor ses ayarlarındada yeşil oynuyor fakat ses yok yardımcı olacak varsa team gelsin

GraFitee

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Bu tür sorunlarda yapılacak ilk iş Driverların temiz bir şekilde tekrar kurulması.Kurulu ses sürücülerini silip tekrar kurun.Kurulum yapmadan öncede PC temizlik programlarından bir tanesi ile genel bir temizlik yapıp, öyle kurulum yapın.Sorununuz yinede düzelmiyorsa donanımsal bir problem vardır.