Ses-Anlatım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan PRaNGA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

PRaNGA

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Mrb arkadaslar... Herangi bir parcadan insan sesi ve fon müziği ayırmaya yarayan bir program varmı varsa tavsiye edebilirmisiniz?
Ayrıca Konu açmışken Örnekteki gibi bi anlatım hazırlamak istiyorum önerdiginiz programlar yazabilirmisiniz?

Acil Destek

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Böyle bir program biliyordum ama aklıma şuan gelmiyor, yardımcı olacak arkadaşlar çıkacaktır pranga! ;)

PRaNGA

Asistan
Reaksiyon puanı
0

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
Mrb arkadaslar... Herangi bir parcadan insan sesi ve fon müziği ayırmaya yarayan bir program varmı varsa tavsiye edebilirmisiniz?
Ayrıca Konu açmışken Örnekteki gibi bi anlatım hazırlamak istiyorum önerdiginiz programlar yazabilirmisiniz?
Henüz böyle sesleri tam olarak birbirinden ayıran bir programla karşılaşmadım. İnsan sesini tam olarak yok etmiyor.

Bahsettiğin anlatım hazırlama işlerini BB Flashback ya da Camtasia Studio ile hazırlayabilirsin.
Kolay gelsin.

PRaNGA

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Henüz böyle sesleri tam olarak birbirinden ayıran bir programla karşılaşmadım. İnsan sesini tam olarak yok etmiyor.

Gold Flash gibi bişeydi programın adı öyle bir program var sanırm dilimin ucunda söyleyemiyorum :S

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
Sesi biraz olsun kaldıran Cool Edit var mesela
Buradan inceleyip deneyebilirsin.

PRaNGA

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Programı kurdum güzel birşeye benziyor fakat ingilizce biliyorum ama kapsamlı degil :(