Servisin bile çözemediği wi-fi sorunu

dereli35tr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Öncelikle merhaba asus X550L serisi laptopu win 8 ile kullanıyorum.Wifi den bağlanıyorken internette yavaşlama oluyor,wifi ile normal şekillerde kullanırken bi sıkıntı yok internette gezinirken veya video izlerken fark edilecek bir sorun değil fakat online oyunlarda ping sorunu oluyor, league of legends ve cs go da beni cıldırtıcak seviyede sürekli ping cıkıyor iniyor.Ethernet kablosuyla bağlandığım zaman hiç bir sorun yok.Modeme ne kadar yakın olsam aynı sorun.Yaklaşık 20 gün önce vatan bilgisayara verdim onlarda teleservise yollamışlar onların yaptıkları şey de sistem kurup, bios güncelleyip wlan driveri güncellemişler ( çok sağ olsunlar 20 günde beni bilgisayarsız bırakıp bunları yapmışlar tabi hiç bir işe yaramadı verdiğim gibi aldım)yani servis sorunu alğılayamıyor ya da onlar için bu bir sorun değil sanırım.Modemde sorun yok başka laptoplarla wifisi denedim yetmedi başka modem kurdum o da yetmedi.Fiber interneti olan arkadaşımın evinde laptopumun wifi sini denedim yine aynı sorun.Yani sorunun modemimde ,modeme olan mesafemde ve ya driverlarda olmadıgına eminim. Bilgisayarı ilk aldığımda böyle bir sorun yoktu zamanla bu hale geldi.Yardımcı olursanız beni çok mutlu edersiniz şimdiden çok teşekkür ediyorum yorumlarınızı bekliyorum.

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
kullandığınız işletim sistemi nedir?
advanced system care programını yükleyip wifi optimize etmeyi dener misin

Tekno Elma

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
sorun modemde olabilir modemler şişiyor ve düzgün kablosuz hizmeti vermiyor aynı sorun bendede vardı yeni modem aldım düzeldi modem olarak Air ties 5341 tavsiye edebilirim

dereli35tr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yazmıştım zaten win 8 ama 8.1 ve 10 da da denedim aynı durum yaşandı ve advanced system care denedim işe yaramadı

enesyuksel

Profesör
Reaksiyon puanı
31
Combo Fix ile sistemi tarat driverları güncelle olmazsa Windows 8 64 bit kur tekrar driverları güncelleyip dene.

Reaksiyon puanı
16,128
wifi kartı ısınıyorsa bayılması mümkün notebook soğutucu ile kullanınca ne oluyor?

MehmetA097

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Bazı cihazlarda wifi sknti cikarmaya biliyor musteri hizmetlerini ara hatta reset atsnlar bi dene derm

MehmetA097

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Combofix yukle arkadasn dedigi gibi internette bi arastir burdan daha fazla yarari olur.

Reaksiyon puanı
16,128
wifi kartının ısınınca böyle yapabilceğini gözden kaçırmayın bizim msi vr601'de öyle oluyordu ...

MehmetA097

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Servisin bile demissin malesef isiniz duzgun yapan cok az adam var tecrubeyle sabittir.

dereli35tr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
combofixi denedim fakat o da cözüm olmadı hala aynı.laptopla ethernete bağlı yaşar oludum. Başka önerisi olan var mı?

FBK

Doçent
Reaksiyon puanı
7
wifi üzerinden lan bağlantı performansı beklemeyin. böyle çalışması gayet normal.