dereli35tr
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Öncelikle merhaba asus X550L serisi laptopu win 8 ile kullanıyorum.Wifi den bağlanıyorken internette yavaşlama oluyor,wifi ile normal şekillerde kullanırken bi sıkıntı yok internette gezinirken veya video izlerken fark edilecek bir sorun değil fakat online oyunlarda ping sorunu oluyor, league of legends ve cs go da beni cıldırtıcak seviyede sürekli ping cıkıyor iniyor.Ethernet kablosuyla bağlandığım zaman hiç bir sorun yok.Modeme ne kadar yakın olsam aynı sorun.Yaklaşık 20 gün önce vatan bilgisayara verdim onlarda teleservise yollamışlar onların yaptıkları şey de sistem kurup, bios güncelleyip wlan driveri güncellemişler ( çok sağ olsunlar 20 günde beni bilgisayarsız bırakıp bunları yapmışlar tabi hiç bir işe yaramadı verdiğim gibi aldım)yani servis sorunu alğılayamıyor ya da onlar için bu bir sorun değil sanırım.Modemde sorun yok başka laptoplarla wifisi denedim yetmedi başka modem kurdum o da yetmedi.Fiber interneti olan arkadaşımın evinde laptopumun wifi sini denedim yine aynı sorun.Yani sorunun modemimde ,modeme olan mesafemde ve ya driverlarda olmadıgına eminim. Bilgisayarı ilk aldığımda böyle bir sorun yoktu zamanla bu hale geldi.Yardımcı olursanız beni çok mutlu edersiniz şimdiden çok teşekkür ediyorum yorumlarınızı bekliyorum.