Servis Pack 3 Kullanan ve sıkıntı çeken varmı

Ghost_Jupiter

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar sizde biliyorsunuz xp için sp3 çıktı düzeltmeler yapıldı virüslere karşı korumalar filan hani sp3 yükleyipte sıkıntı çeken arkadaşlar varsa lütfen belirtsin..

Bilgiyi Mezara Götürceksinde ne olcak Türk Aklıyla Yaşar

maske500

Doçent
Reaksiyon puanı
0
ya onu ben ilk yükledim yeniden başlatma istedi.başlattım tabi ama bilgisayara bi daha açılmadı.sürekli açılıyo şifre ekranı geliyo kendiliğinden kapanıyodu sürekli.sonra sistem geri yükleme filan derken düzelttim ama yüklemedim de.sonra bi format çektim virüs programı kurdum hemen sp3 ü kurdum çok kolay ve sorunsuz yükledim.ben bi yerde okumuştum hatırlamıyorum ama amd işlemcisi olanlarda bazen sorun yapıyormuş.bende de amd var bu arada.

Erthon

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Şu an aklımda olan sorunlar
1) kaspersky sp3 uyumsuz gibi bişey sorunu çözmek için bazı özelliklerini kapatıoyrum yoksa deliriyor neye hata verdiği belli değil "????? sisteme bulaşmaya çalıştı" bile yazıyor :D isim yerine ??? yazdığını defalarca gördüm
2) bazı programlarda sorun çıkarıyor ör: şimdiye kadar iki tane oyunu sırf sp3 diye oynayamadım uyumluluk sorunu oldu
3) aklıma geldikçe yaszarım :D

gkhnksgl

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Xp için vista temam haricinde bir sıkıntı yaşamadım gayet mennunum

PC MERAKLISI

Dekan
Reaksiyon puanı
2
ya onu ben ilk yükledim yeniden başlatma istedi.başlattım tabi ama bilgisayara bi daha açılmadı.sürekli açılıyo şifre ekranı geliyo kendiliğinden kapanıyodu sürekli.sonra sistem geri yükleme filan derken düzelttim ama yüklemedim de.sonra bi format çektim virüs programı kurdum hemen sp3 ü kurdum çok kolay ve sorunsuz yükledim.ben bi yerde okumuştum hatırlamıyorum ama amd işlemcisi olanlarda bazen sorun yapıyormuş.bende de amd var bu arada.

evet işlemciniz amd ise küçük bi komut ile intel işlemci destegini siliyoruz o kadar sonra herşey güzel

MoNsTeRaZoR

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Ben de memnun değilim özellikle oyunlarda sorun çıkartabiliyor.Örneğin CoD 5 gibi...
Onun dışında orjinal kutusundan Most Wanted yüklemek istedim DirectX en son sürümü olduğu halde yüklü değil dedi.
Explorer.exe çok hata veriyordu özellikle .flv uzantılı dosyaların bulunduğu klasörlerde (CPU %100)
Bilgisayar ilk başta açılırken 'Bilgisayarım' dakikalarca açılmadı.

O yüzden sistemi Pardus+Windows XP SP2 yapacağım.

ziftlikli

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım.Ben service pack 3 kurmadım.Yüklemeye çalıştım fakat sistem yedeklemeniz önerilir dediği için iptal ettim.Çünkü acemi olduğum için bu güne kadar hiç yedekleme yapmadım.Acaba yedekleme yapmadan kurmaya kalksam herhangi bir sorun olurmu. Teşekkürler.

titanyum

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım.Ben service pack 3 kurmadım.Yüklemeye çalıştım fakat sistem yedeklemeniz önerilir dediği için iptal ettim.Çünkü acemi olduğum için bu güne kadar hiç yedekleme yapmadım.Acaba yedekleme yapmadan kurmaya kalksam herhangi bir sorun olurmu. Teşekkürler.

sor bakalım aramızdan kim pc yi yedekleme yapmış sp3 ü yüklerken :D ben yedek almadım zaten sistem temizke kurmanı tavsiye ederim bazı programlar çalışmaya bilir yani formattan sonra atarsan daha stabil şekilde çalışır bu sadece bir öneri

PcMaSTeR

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Şu an aklımda olan sorunlar
1) kaspersky sp3 uyumsuz gibi bişey sorunu çözmek için bazı özelliklerini kapatıoyrum yoksa deliriyor neye hata verdiği belli değil "????? sisteme bulaşmaya çalıştı" bile yazıyor :D isim yerine ??? yazdığını defalarca gördüm
2) bazı programlarda sorun çıkarıyor ör: şimdiye kadar iki tane oyunu sırf sp3 diye oynayamadım uyumluluk sorunu oldu
3) aklıma geldikçe yaszarım :D

Geçen günkü trojan malware v.s bulaşmasından sonra bu gün sp2'li recovery ile xp'yi kurdum ve ilk iş olarak Kasper sky'ı kurup güncelledim. Ardından Güncellemeleri kapatıp, sp3'ü indirilen exe paketinden kurdum. Kasper sky herhangi bir uyarı vermedi? :wassat:

Uyumsuzluk bence sp3 ile alakalı değil gibime geliyor, ancak öyle bir durum yaşarsanız oyunları çalıştırdığınız exe'yi uyumluluk modu ile daha eski bir sistemde çalıştırınız. Hatta başıma gelen bir olay, NFS 3 aklıma geldi, indirdim ve kurmaya başladım, Hata verdi, hata olarak Sistemimim Windows 98'den aşağı olduğu için kuramıyacağını söyledi :mrgreen: bende Windows 98'e düşürüp kurdum. daha sonra xp ile çalıştırdım, Oluyor böyle enterasan şeyler bilgisayar dünyasında :)

adem54

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Messenger yüklemesinde sorun çıkartıyordu.
Birde bilgisayar açıldıktan 5 dk sonra anca kendine geliyor.(msconfig>başlangıç bölümü bomboş olduğu halde)

Burgazko

Asistan
Reaksiyon puanı
1
SP3 üstüne Internet explorer 8 beta yükledikten sonra Hem internet explorer ı hem de SP3 ü sisteminizden kaldıramazsınız. Microsoft.com da bununla ilgili bir açıklama var. Sanırım İE8 full olarak çıktıktan sonra da böyle olucak. Benim başıma gelen en büyük sorun bu. Hatta microsoft tarafından sağlanan belli bi kaç yazılımı daha kaldırmaya izin vermiyor sistem. Uninstall seçeneği ortadan kalkıyor. Tek çözümü sistem geri yükleme yada format. Ama sadece SP3 kurduğumda hiç bi sorun yok gayet de memnunum.

myefsane

Dekan
Reaksiyon puanı
49
Hayır herhangi bir sorun yaşamadım yaşadığım tek değişiklik exe dosyalarını açarken bir kez soru sormaası...

TakeOne

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Merhaba Arkadaşım;

SP3 çıktıktan sonra, XP ye entegre ettim. Bütün windowsları öyle kurdum. Bu güne kadar o cd ile belki 70 kere windows kurdum. Ama her hangi bir sorunla karşılaşmadım.

PC MERAKLISI

Dekan
Reaksiyon puanı
2
ya arkadaşlar sp3 sayesinde pc yavaş açılmaz tam tersine performans ayarları yapımış olup daha hızlı açılması lazım si nediyosunuz
sp3 ben ilk çıktıgı günden beri kullanıyorum daha stabil bi sp
sorun gören arkadaşlar her şekilde incelesinler sadece bi kurulumla anlaşılmaz sp (oyunlardaki sorun başka tabi)

Erthon

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Birde 7 sürümü biri test edip başına gelecekleri öhöm :D yani olanları paylaşırsa durumun vahimliğini anlarız.
Hele ki ilk önce kis 7 sonra sp3 kurarsa vay haline :D

Reaksiyon puanı
2,148
nlite den sp2 li cd me entegre edip kurmuştum bi sorunum yok
sadece ie7 yi yükleyemedim gerek te yok

Erthon

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Evet ie7 yükleniyor bunun için sp3 versiyonunu deneyin diğer sp2 için olanı çalışmaz :D

lancelot32

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sp2 daha iyi sp3 yüklü şu an ama sp2 den daha memnundum sp3 üde kaldıramıyorum kaldırmam için format atmam gerekiyor onunlada uğraşmak istmiyorum şimdilik idare ediyorum

TakeOne

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Win XP Pro Sp3 + İE 7.0 + KasperSky 8.0.0.560

Zerre kadar zorun yoktur. Yaklaşık 50 PC kurdum. Hiç birinden şikayet gelmedi.

NOT : Windows kurarken SP3 lü kurmak, her zaman menfatinizedir.

PC MERAKLISI

Dekan
Reaksiyon puanı
2
sp2 daha iyi sp3 yüklü şu an ama sp2 den daha memnundum sp3 üde kaldıramıyorum kaldırmam için format atmam gerekiyor onunlada uğraşmak istmiyorum şimdilik idare ediyorum

eger sp3 windows kurulu iken kurduysanız sp3 kaldırabilirsiniz
ama kalıtımsız kurulum yaptıysanız biraz zor kaldırırsınız hatta kaldıramazsınız

U

uye741984

SDN Okuru

hiçbirşeyin yedeğini falan almana gerek yok SP3 kurarken zaten sistem geri yükleme noktası oluşturuyor. bi sorun çıkarsa şayet bilgisayarını tekrar eski haline geri getirebilirsin.