Yasinbedir
Doçent
Arkadaslar elimde 6-7 cm 3 Cipli Serit led var . Bide hani su bluetoothla baglanilip muzik calinan muzik zimbirtisindan var ben muzige gore nasil ayarlayabilirim bunu? Serit led in adaptoru falan var
Evet hocam tesekkurler fakat benimki ses sistemi degil ses bombasi yani su zimbirtidan
Evde sony nin hi-fi teyp vardi onun kayislarini falan tamir ettim simdi calisiyor arkasinda 4 tane tv girislerindeki gibi renkli yuvarlak giris var ordan bilgisayara baglaniyormus hatta bagladim caliato fakat merak ettim sey ornegin bir aparat yokmudur aparati ses sistemine takayim bitane usb girisi olsun yani converter tarzi birsey..çok gereksiz birşey bu ama transistörlü sürücü ile yapılırsa subwofer'ı açmadan da yapılabilir...
Evde sony nin hi-fi teyp vardi onun kayislarini falan tamir ettim simdi calisiyor arkasinda 4 tane tv girislerindeki gibi renkli yuvarlak giris var ordan bilgisayara baglaniyormus hatta bagladim caliato fakat merak ettim sey ornegin bir aparat yokmudur aparati ses sistemine takayim bitane usb girisi olsun yani converter tarzi birsey..