Serious Sam 3'den Yeni Görüntüler

Salt Okunur

Profesör
Reaksiyon puanı
42
Mizahi ve eğlenceli oynayışıyla FPS türünün değişik oyunlarından biri olan Serious Sam, üçüncü oyunuyla hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Eğlenceli multiplayer özelliği ile tanınan Serious Sam'in yapılış amacı, CroTeam'ın oyun motorunun reklamını yapmaktı. Ama 2001'de piyasaya çıkan yapım o kadar çok beğenildi ki, ikincisinin yapımı için çalışmalara başlandı ve 2005'de, ortaya Serious Sam 2 çıktı. Oyun çevrelerinden övgüler alan yapımın devamı ise yolda.

Serinin ilk oyunu olan Serious Sam: The First Encounter, grafikleri yenilenmiş haliyle tekrar piyasaya çıkıyor. Serious Sam HD: The First Encounter ismiyle yenilenen oyunun yeni ekran görüntüleri yayınlandı. Baktığımızda bu iki yapımın grafikleri arasında epey bir fark olduğunu görüyoruz. Ancak Serious Sam'in fan'ları için grafikler pek de önemli değil.

11249543718.jpg

İşte beklenen oyunun kapağı.

:: Serious Sam'ın gerçekten eğlenceli bir oyun olduğunu düşünüyor musunuz?

Yazan: Emre İliksiz
SDN - http://shiftdelete.net

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
ya sanki bana ilk serisi gibi geldi resimler neresi 3 onu anlamadım :)

yasin04

Doçent
Reaksiyon puanı
3
arkadaşlar sadece kapak üzerinde photo montaj var galiba oyun görüntüleri süperrr:)

husoft07

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Oyn içi foto deikleride 1. oyundan. İstersen alda oyna. o zaman ne dediğimi anlarsın.

Salt Okunur

Profesör
Reaksiyon puanı
42
Arkadaşlar, kafa karışıklığını gidermek için haber yeniden düzenlendi.

uygar2580

Doçent
Reaksiyon puanı
0
haber yeniden düzenlenmiş galiba. Mevcut haberde zaten oyunun adı Serious Sam HD yani bildiğimiz ilk serious sam oyununu yeni grafik motoruyla yapmışlar. Serious Sam grafiklerine hayrandım zaten şimdi bu oyunu yeni grafiklerle oynamayı çok istedim :D

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
şimdi olmuş haber :D umarım içine bi kaç tane de fazladan ek bölüm eklerler her ne kadar grafikleri yenilenmiş olsada daha önceden defalarca bitirmiş kimseler için pek cazip tarafı olmayacaktır bence.

Serkannd

Profesör
Reaksiyon puanı
10
hiç oynamadım ama ismi garip geldi ciddi sam :dil: ne alaka yani.. ama belki de ben yanlış çevirmişimdir :confused1:

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
O köpek-iskelet karışımı şeyden çok korkardım. :) Aniden çıkardı.