• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Sen Kimsin - Fragman - Tolga Çevik

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AliA

Ordinaryüs
Emektar
2 Mart 2012 Cuma vizyonda...

[video=youtube;eYDXBrNSYVI]http://www.youtube.com/watch?v=eYDXBrNSYVI[/video]

oldukça komik bir fragman olmuş, filmden de şüphem yok :)

2011136-415877074.jpg

süper bir film gibi gözüküyor... şifre olayında çok güldüm :):)

fragman çok güzel. filminde çok güze olacağını düşünüyorum

Pembe Panter vari bir filme benziyor.Bol Komedi var herhalde.:)
Fragman süper.Film 10 numaradır herhalde.:yes:

İsmail abi ayrılalım.
Evet anlaşamıyoruz:D

Allah Allah karı hiç bişeyi anlamıyor :mrgreen:

Allah Allah karı hiç bir şey anlamıyor. :lol:

burada denk gelmemiş aynı konuyu açmışım bende :) güzel bir film olduğundan hiç endişem yok.

Süper film :D benim bu sektörde en sevdiğim kişiydi filmi çıkmış bir ayrı güzel olmuş :D

dün gittim diyeceğim o ki sakı ama sakın öyle yüksek beklentiniz olmanız :) fragmanda ne gördüysen az daha fazlası var espiriler inanılmaz basit ve sıradan komedi dükkanını izleyin daha iyi :) filmi izlerken salonu baya terk eden oldu varın siz düşünün :)

Filmine bugün gittim, bazı diyaloglar izleyeni sıkıyor bunu belirtmek gerek fakat çok kötü bir filmde değil. Recep İvedik'ten kat be kat iyi bence. 6.8/10

Komedi dükkanı espirileri dikkatimi çekti fragmanda, bu hafta fetihe gittik haftayada buna gidebiliriz belki ama yorumlar pek iç açıcı değil. Kaos örümcek ağı daha güzel gibi yerli yapımlar arasında.

Fetihten çıkışta keşke sen kimsine gitseydik diye serzenişte bulunurken öndeki kızın arkasını dönüp bana bir bakışı vardı artık her sen kimsin deyince o gelir aklıma :D

Gitmeyin bence :D Vasat.

HeLe bir de fiLmde sürekLi sen kimisin kimsin sen sen kimsin oLayı bıktırdı :P AnLadık tamam fiLmin adı o ya da "Sen kimsin" isminde bir firmamı varda onun rekLamınımı yaptıLar acaba :D

Gitmeyin bence :D Vasat.

HeLe bir de fiLmde sürekLi sen kimisin kimsin sen sen kimsin oLayı bıktırdı :P AnLadık tamam fiLmin adı o ya da "Sen kimsin" isminde bir firmamı varda onun rekLamınımı yaptıLar acaba :D

Sen kaç galon güldün onu söyle:D

Sen kaç galon güldün onu söyle:D

BiLmem saymadım :P

ÖyLe kahkaha atacak bir sahne görmedim,hafif tebessüm ettiğim oLdu.Ben Recep İvedik'te biLe çok ciddiydim yani :D

Beni Cem YıLmaz'dan başkası güLdürümez ben onu anLadım : )

Neyse ben bizim çocukları kandırır başka bir filme götürürüm onları :)

iyi değildi gerçekten beklentiniz yüksek olmasın :)