• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Selçuk Dereli saçmaladı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ZorhaK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
265
Selçuk dereli lincoln e ikinci sarıyı gösterip oyundan attıktan sonra GS taraftarının küfürlü protestolarından çok etkilendi.

Kayserinin verilmeyen penaltısı bir yana lincoln ün tartışmalı ikinci sarı kartı bir yana..ASıl bomba......

Milan baroşun kanayan kafasından eline bulaşan kanları hakemin üzerine sürmesi ve bu hareketine karşılık hakemin korkarak çıkardığı sarı kart.Bence direk kırmızı vermesi gerekirdi hatta mümkünatı varsa iki tane kırmızı kart vermeliydi.

Ama tüm bunlara rağmen göreceksiniz hafta boyunca GS lilerin hakemden nasıl yakındıklarını izleyeceğiz..

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Lincolne verilen ilk sarı kart hatalıydı. Bence penaltıydı ama penaltı olmasa bile sarı kart gerektirmiyordu hakemi aldatmıyor orada çünkü. İkinci sarı kart da yanlıştı. Oyunu hemen başlatmak istediğinde topa müdahale edilebiliyor. Kurallarda bu var. Baros da kafasına resmen kafa yedi orada da bir faul vermeliydi hakem.

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
265
Lincolne verilen ilk sarı kart hatalıydı. Bence penaltıydı ama penaltı olmasa bile sarı kart gerektirmiyordu hakemi aldatmıyor orada çünkü. İkinci sarı kart da yanlıştı. Oyunu hemen başlatmak istediğinde topa müdahale edilebiliyor. Kurallarda bu var. Baros da kafasına resmen kafa yedi orada da bir faul vermeliydi hakem.

Bu kadar yanlı bir yorumun sahibi gs li olmasaydı çok daha şaşırırdım.Ama mazur görüyorum.

Linkoln ilk sarıda kendini öyle bir attı ki sarıyı haketti.Pozisyon gereği düşmedi yani.Sen bir de kalkmış penaltıytdı diyorsun.

Baroşun hava topu mücadelesine ise faul diyorsun.Baroşun kafasının kanadıgı pozisyonda rakibinin de yüzü kanadı.Çok klasik bir hava topu mücadelesiydi.

Şimdi yorumları izledim de aramızda tartıştıgımız konularda yorumcular da benle hemfikir.

Hatta erman hoca kayserinin verilmeyen 1 değil 2 penaltısından bahsediyor.Tabiki ermen hoca ne dese doğru değildir ama Zaten tartışmayı bile gerektirmeyecek kadar net hatalardan bahsettiimiz için futboldan anlayan tüm TARAFSIZ insanlar bu hataları itiraf edeceklerdir.

MegaWolt

Profesör
Reaksiyon puanı
42
Selçuk dereli lincoln e ikinci sarıyı gösterip oyundan attıktan sonra GS taraftarının küfürlü protestolarından çok etkilendi.

Kayserinin verilmeyen penaltısı bir yana lincoln ün tartışmalı ikinci sarı kartı bir yana..ASıl bomba......

Milan baroşun kanayan kafasından eline bulaşan kanları hakemin üzerine sürmesi ve bu hareketine karşılık hakemin korkarak çıkardığı sarı kart.Bence direk kırmızı vermesi gerekirdi hatta mümkünatı varsa iki tane kırmızı kart vermeliydi.

Ama tüm bunlara rağmen göreceksiniz hafta boyunca GS lilerin hakemden nasıl yakındıklarını izleyeceğiz..

Sen maçı izlediğinden emin misin merak ediyorum?

Asıl kırmızı hatta "siyah" kart görmesi gereken birisi varsa o da hakem denen mahlukattır... :angry:

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Ne de olsa 70 milyon hakem var bu ülkede. Doğaldır farklı görüşlerin çıkması. Barosun pozisyonunda karşı takımın oyuncusunun yüzü de kanamış olabilir bende kafa atsam karşımdakine bende de açılma olur mutlaka. Ayrıca bu benim düşüncem. Bu sert konuşmana gerek yok. Tarafsızlık konusuna gelince de ne kadar fanatik bir Galatasaraylı olsam da hakedenin hakkını veririm merak etme.

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
265
Sen maçı izlediğinden emin misin merak ediyorum?

Asıl kırmızı hatta "siyah" kart görmesi gereken birisi varsa o da hakem denen mahlukattır... :angry:

Eet izledim hakem zaten hatalı.Gs ye karşı hatası ise lincolnü atmasıdır.E bunun dışında GSye vermediğigi bir kırmızı kart var ..kayserinin son saniyedeki penaltısını çalmadı.(Gs li topçu topu eliyle 2 metre öteye sürükledi.

Eee o zaman hakeme siyah kart ama pozisyonları tartıya vursan kayserinin canı daha çok yandı.

Alıntı:
AliA´isimli üyeden Alıntı
Ne de olsa 70 milyon hakem var bu ülkede. Doğaldır farklı görüşlerin çıkması. Barosun pozisyonunda karşı takımın oyuncusunun yüzü de kanamış olabilir bende kafa atsam karşımdakine bende de açılma olur mutlaka. Ayrıca bu benim düşüncem. Bu sert konuşmana gerek yok. Tarafsızlık konusuna gelince de ne kadar fanatik bir Galatasaraylı olsam da hakedenin hakkını veririm merak etme.

Set konuştupumu sanmıyorum.Bitmek bilmeyen futbol tartışmaları tatlı sert bir havada geçer.Neyse dediğin gibi herkes kendince yorumlayacaktır pozisyonları.

Geçmiş olsun.Beşiktaş lıyım ama denizli ve demirören yüzünden TS nin veya sivasın şampiyon olmasını çok çok istiyorum.

hta1905

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Bu kadar yanlı bir yorumun sahibi gs li olmasaydı çok daha şaşırırdım.Ama mazur görüyorum.

Linkoln ilk sarıda kendini öyle bir attı ki sarıyı haketti.Pozisyon gereği düşmedi yani.Sen bir de kalkmış penaltıytdı diyorsun.

Baroşun hava topu mücadelesine ise faul diyorsun.Baroşun kafasının kanadıgı pozisyonda rakibinin de yüzü kanadı.Çok klasik bir hava topu mücadelesiydi.

Şimdi yorumları izledim de aramızda tartıştıgımız konularda yorumcular da benle hemfikir.

Hatta erman hoca kayserinin verilmeyen 1 değil 2 penaltısından bahsediyor.Tabiki ermen hoca ne dese doğru değildir ama Zaten tartışmayı bile gerektirmeyecek kadar net hatalardan bahsettiimiz için futboldan anlayan tüm TARAFSIZ insanlar bu hataları itiraf edeceklerdir.
Erman hoca dediğin adam senin gibi Galatasaray düşmanı.Zaten sinirliyiz,bizi germeye çalışma.Buz gibi 2 penaltımız verilmedi.Sonra oyun kontrolden çıktıktan sonra Kayseri'nin 1 penaltısını ver(e)medi.Baros'a adam arkadan geldi,kafa vurdu(niyeti beni ilgilendirmiyor,topa vuramadı sonuçta).Ne olduysa bjk'yi 4-2 yendikten sonra oldu.Hakemlerin hepsi kuyumuzu kazmaya başladı.

MegaWolt

Profesör
Reaksiyon puanı
42
Niye kırmızı kart veriyormuş? Baros'un hakemi dövmediğine dua etsin bence...öyle saçma kararlar verdi ki çıldırmamak elde değil...

Yan hakem ne iş yapar? ya da 4.hakem? niye görmediler o zaman onu? Benim ona itirazım yok, bahsettiğim konu "satılmak"...

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
265
Erman hoca dediğin adam senin gibi Galatasaray düşmanı.Zaten sinirliyiz,bizi germeye çalışma.Buz gibi 2 penaltımız verilmedi.Sonra oyun kontrolden çıktıktan sonra Kayseri'nin 1 penaltısını ver(e)medi.Baros'a adam arkadan geldi,kafa vurdu(niyeti beni ilgilendirmiyor,topa vuramadı sonuçta).Ne olduysa bjk'yi 4-2 yendikten sonra oldu.Hakemlerin hepsi kuyumuzu kazmaya başladı.

Tamam tatlısert tartışmalar olur ama:)Sen baya bir abarttın.Ben kimseyi germek için yazmıyorumFutbolu sevdiğim için yazıyorum.

Ayrıca maçın kırılma anı linkolne gösterilen iknci sarı kart.Bunun sebebi de hakemin satılması felan değil.Lincoln herkesin gözünde numaracı bir kimliğe sahip.Hakem o pozisyonda lincoln dısında kim olsa kartı bırak uyarmazdı bile.

Serbest vurusu kullanmak isteyen kayserili futbolcuya ilk müdahale linkolnden önce baska bir gs liden geldi.Hakem sertçe onu uyarırken bir döndükü lincoln de kısa mesafeden topa ayagını sokuyor.O hışımla ve başrolde linkolnün olması hasebiyle çıkardı kartı.

hta1905

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Tamam tatlısert tartışmalar olur ama:)Sen baya bir abarttın.Ben kimseyi germek için yazmıyorumFutbolu sevdiğim için yazıyorum.

Ayrıca maçın kırılma anı linkolne gösterilen iknci sarı kart.Bunun sebebi de hakemin satılması felan değil.Lincoln herkesin gözünde numaracı bir kimliğe sahip.Hakem o pozisyonda lincoln dısında kim olsa kartı bırak uyarmazdı bile.

Serbest vurusu kullanmak isteyen kayserili futbolcuya ilk müdahale linkolnden önce baska bir gs liden geldi.Hakem sertçe onu uyarırken bir döndükü lincoln de kısa mesafeden topa ayagını sokuyor.O hışımla ve başrolde linkolnün olması hasebiyle çıkardı kartı.
Boşu boşuna tartışıyoruz.Oğuz Sarvan denilen fanatik fenerli orda oturduğu sürece daha bizim çok maçımız katledilir.Adam hakemken yılda birkaç maçımızı katlediyordu,MHK başkanı oldu,hepsini katletmeye başladı.

malatya

Profesör
Reaksiyon puanı
6
40 milyon taraftarımız varsa eminim ne dediklerini saçma sapan bi maç yönetti.ligde 18 takım var ve bütün forum sitelerinde haber sitelerinde sanki birlik olup Cimbomu çekememezlik nedir anlamıyom zoruna giden ne sanki 17 takım taraftarına her gün laf atıyor yada bişey diyor arkadaş gerçekleri görün az taraflı yanlı yazılarla burda taraftarımızı kışkırtıp burada yazmasada içinden laf söyletip sevapmı kazanıyosunuz..ayıp insan gibi tarafsız yazmanız gerekirken saçma sapan yazılar yazıyosunuz...

onursevim

Profesör
Reaksiyon puanı
62
abicim nasıl bi kuyruk acısı bıraktıysak artık şu beşiktaşlı taraftalarda hala geçmemiş tuz basın tuz yetti artık. tarafsız bakın olaya

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
265
40 milyon taraftarımız varsa eminim ne dediklerini saçma sapan bi maç yönetti.ligde 18 takım var ve bütün forum sitelerinde haber sitelerinde sanki birlik olup Cimbomu çekememezlik nedir anlamıyom zoruna giden ne sanki 17 takım taraftarına her gün laf atıyor yada bişey diyor arkadaş gerçekleri görün az taraflı yanlı yazılarla burda taraftarımızı kışkırtıp burada yazmasada içinden laf söyletip sevapmı kazanıyosunuz..ayıp insan gibi tarafsız yazmanız gerekirken saçma sapan yazılar yazıyosunuz...

Futbolda kesin doğru yoktur.Heleki senin gibi seviyesiz yorumlar yapanlarla futbol tartışması hiç tat vermez.Tarafsız ol demişsin..Ölçüt ne...Neye göre kime göre tarafsız olunacak?

Bu futbol arkadaşım tuttugun takım yenilince çirkefleşmeyeceksin(bu lafım yalnızca sanadır)Üzüntünü daha edepli yazılarla dile getirebilirsin.

Zaten dürüst bir insan özü sözü bir insandır.Sen içinden geçenleri burada yazamıyorsan demkki burada insan takliti yapıyorsun.Bense şuan içimden geçenleri yazıyorum sana.

İçinden geçenleri lütfen yaz da çaresizliğini herkes görsün..

La ilahe illallah yavv!!!1

Futbolu sen ve senin gibilere rağmen seviyorum...:)

0ReiS0

Dekan
Reaksiyon puanı
92

Atsaydı Madalyamı takcaklardı sana :)

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
265
Yahu tamam pes....Futbolu futboldan anlayanlarla tartışacaksın.Laf yarışına giremem kimseyle..

Tamam dereli GS yi doğradı bitirdi.Kayseri çirkeflik yaptı.Hakem resmen gs nin ouanlarını çaldı.Lanet olsun böyle hakemlere.Kayseri ter akıtmadan bier puan aldı.Gs mükemmel oynadı hakeme rağmen.Baroş hakeme kanlı ellerini sürerek hata yaptı çünki direk kafayı gömmeliydi hakeme.....

Alın işte istediğiniz gibi bir yazı..Şöyle tadını çıkara çıkara futboldan bahsedelim dedik.Holiganların içine düştük.

İşte aramızdaki bu fark yüzünden ben BJK liyim...siz diğerlerindensiniz:D

hta1905

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Yahu tamam pes....Futbolu futboldan anlayanlarla tartışacaksın.Laf yarışına giremem kimseyle..

Tamam dereli GS yi doğradı bitirdi.Kayseri çirkeflik yaptı.Hakem resmen gs nin ouanlarını çaldı.Lanet olsun böyle hakemlere.Kayseri ter akıtmadan bier puan aldı.Gs mükemmel oynadı hakeme rağmen.Baroş hakeme kanlı ellerini sürerek hata yaptı çünki direk kafayı gömmeliydi hakeme.....

Alın işte istediğiniz gibi bir yazı..Şöyle tadını çıkara çıkara futboldan bahsedelim dedik.Holiganların içine düştük.

İşte aramızdaki bu fark yüzünden ben BJK liyim...siz diğerlerindensiniz:D
Biz de futbolun tadını çıkarmak isterdik,ama 25. dakikada keyfimize limon sıkıldı.BJK'li olmana gelince,son 15 senede 1 şampiyonluk gördüğünüz için Galatasaray'ın şampiyonlukları zorunuza gidiyor.Çevremde ne kadar Beşiktaşlı varsa hepsi benzer özellkler gösteriyor.

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
265
Biz de futbolun tadını çıkarmak isterdik,ama 25. dakikada keyfimize limon sıkıldı.BJK'li olmana gelince,son 15 senede 1 şampiyonluk gördüğünüz için Galatasaray'ın şampiyonlukları zorunuza gidiyor.Çevremde ne kadar Beşiktaşlı varsa hepsi benzer özellkler gösteriyor.

Evet.Ben beşiktaşlı olmaya karar verdiğim zamanlarda da beşiktaş hep ikinci olurdu.Şampionlukları çekememe gibi bir duyguya asla kapılmam.Hatta kim şampiyon olursa''hakemler sayesinde şampiyon oldu''muhabbetlerini de hiç sevmem.

Bu yıl ise Demirören ve M.Denizli yüzünden BJK nin başarısından çok sivas ve trabzonsporun aşarısını arzuluyorum.

Daha önce dediğim gibi ben futbolu seviyorum..Ama tribünler gibi tezahürat tadında tartışmanın dozunu kaçırırnca tat vermez muhabbet.Espri katmak için kalıp sözler söylenebilir .

Gs ligde ayağa pas yapıp oynayan en iyi takımlardan biri belki de en iyisi.Kötü futboluna rağmen lider olan sivası ise avrupa şampiyonu olan ve her maçında izleyenleri sıkan Yunanistan milli takımına benzetiyorum..

TazzzY

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
275
Baros Bence orda azını burnunu kırsa Yinede haklıdır neden dersen kayserili oyuncu barosu habire itiyor taciz ediyor ve selçuk dereli denilen fifa kokartlı hakem Tabi nasıl vermişlerse ona o kokartı helal olsun kayserili oyuncuyla barosu devamlı görmesine rahmen yinede Bişi yapmadı barosda tepkisini böle gösterdi.. Böyle hakemler oldukça Türk futbolunda şampiyonların kim belirlediği belli Ahmak hakem istemiyoruz!!

EnziM

Doçent
Reaksiyon puanı
17
Hiç üzülmeyin azizin oğuz sarvanı varsa bizim Adnan POLAT'ımız var ikisini üst üste koyar futbol topu yapar...Bücür azize 1,60 boyuyla ligi karıştırıp duruyor..

malatya

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Futbolda kesin doğru yoktur.Heleki senin gibi seviyesiz yorumlar yapanlarla futbol tartışması hiç tat vermez.Tarafsız ol demişsin..Ölçüt ne...Neye göre kime göre tarafsız olunacak?

Bu futbol arkadaşım tuttugun takım yenilince çirkefleşmeyeceksin(bu lafım yalnızca sanadır)Üzüntünü daha edepli yazılarla dile getirebilirsin.

Zaten dürüst bir insan özü sözü bir insandır.Sen içinden geçenleri burada yazamıyorsan demkki burada insan takliti yapıyorsun.Bense şuan içimden geçenleri yazıyorum sana.

İçinden geçenleri lütfen yaz da çaresizliğini herkes görsün..

La ilahe illallah yavv!!!1

Futbolu sen ve senin gibilere rağmen seviyorum...:)

çok seviyeli bir insan oldugunu tüm sdn gördü ben görmesemde gerek yok seviyesizmişsinki karsılık vermişsin.yada zoruna giden bir şeyki ötmüşsün bülbül gibi daha ne yazdıgımı okumadan saçma sapan konuşmuşsun sen kimsinki her takıma laf atasın ..adam gibi oku sana bi laf atmışsam öt.egerki lafım ortaya ve sen üzerine alınıyorsan sende kendini tatmin edememe problemi varki başkasına çamur ve çirkeflip yapıp tatmin ediyon ...

ridvan1452

Profesör
Reaksiyon puanı
24
bence lincolnun ilk pzoisyonu penaltı idi kayserinin sondakkadada penealtısda vardı ama herkez bunu unutuyo ilk yarı gs 10 kis kaldı bi dakkada barosu cezasası ıcınde kayserili bi oyuncu resmen dirsegiyle sırtına vuruyo penaltı ence baros dusuyo bnuda gorunmöesi lazım
kayserininde kendeine atan bi oyuncusu var o bence penaltı deyil zaten goruntuler anlatıyo
herseye ragmen biz bjk liler giib hakemler suc bulmayalım insandır yapara carsı gitsin israillilere destek versin kardeslerini braksınlar

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
265

İlk yazdığın mesajı buraya alıyorum ki kendini inkar ettiğini herkes görsün.
Bu cümleleri kurdugun halde lafım ortaya diyorsun.Seviyesizliğin yanına bir de kıvraklık ekliyorsun.

venselos

Asistan
Reaksiyon puanı
1
abicim nasıl bi kuyruk acısı bıraktıysak artık şu beşiktaşlı taraftalarda hala geçmemiş tuz basın tuz yetti artık. tarafsız bakın olaya
Beşiktaş'ta bıraktığınız kuyruk acısı değil arkadaşım. Beşiktaşlının zoruna giden her Beşiktaş maçında hakemleri de GS onbirine katıp maçı11'e 12 tamamlamanız. Diğer takımlara uygulanan muamele GS'ye uygulanınca zorunuza gidiyor alışmışsınız ayrı muamele görmeye.
Hakemler normal kurallar çerçevesinde maç yönetsinler GS hiç bir maçını 11 kişi tamamlayamaz. Unutmadık Bülent Korkmazları, Hagileri, Hasan Şaşları....

malatya

Profesör
Reaksiyon puanı
6
İlk yazdığın mesajı buraya alıyorum ki kendini inkar ettiğini herkes görsün.
Bu cümleleri kurdugun halde lafım ortaya diyorsun.Seviyesizliğin yanına bir de kıvraklık ekliyorsun.

ne kıvraklıgı ..takım benim maç bizim sen hangi takımlısın bilmem sen ne karısıyon burda herseye bekcimisin.çok seviyelisin ya memlekette senden baska seviyeli adam kalmadı bırak bu ayakları adam gibi konus.

MegaWolt

Profesör
Reaksiyon puanı
42
Lincoln herkesin gözünde numaracı bir kimliğe sahip

Yuh artık ya! bu kadar olur valla....

adam geçen sene yemediği tekme kalmadı, oynayamadı... bu sene baktılar harika gidiyor hem Lincoln hem Galatasarayımız, hemen durdurmak için böyle "çirkef" ve "adi" oyunlar sergiliyor mhk...

Numaracı bir futbolcu varsa o da alex denen dansözdür... adamın ceza sahası önüne gelince kalçasına felç mi geliyor ne her yıl her maçta kesin o ceza sahası yayının üzerinde bi "bel kıvırması" hareketi sonucu yere atar kendisini ve "satılmış" hakemler de tabii ki doğal olarak onlara verir....

Futbolu kimin bilip bilmediği ortada, sen sadece "laf olsun" diye yorum yazıyorsun. Her yerde de olay çıkarıyorsun.