• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Selamun Aleyküm SDN

unattended

Asistan
Aslında bayadır takip ediyorum SDN'yi. acemisi değilim. Ama bi yerlerden başlamak, içindeki artan harfleri bir yerlere dökmek gerekiyor. :clap:

ALeyküm SeLam hoşgeldin.

Aleyküm Selam. Sende benim gibisin. Uzun zamandır takip ediyorum ama sitede aktif değildim.

Ve aleyküm selam kardeş.Kalıcı olman dileğiyle..

Hoş geldin :) "üye olmadan önce bi siteyi belli bi süre takip etme" adetten midir :D gelenlerin büyük çoğunluğu böyle yapıyormuş da :D

Hoş geldin :) "üye olmadan önce bi siteyi belli bi süre takip etme" adetten midir :D gelenlerin büyük çoğunluğu böyle yapıyormuş da :D
Bu aslında her işte böyledir. Bir ürün almadan önce araştırırım :) Ama burası farklı. Çok forum sitesi var. Yalnız bu forumda bir eksiklik dikkatimi çekti. Kimse üstüne alınmasın, çünkü sahiden kimseyi tanımıyorum. Forumlarda ilgili alanlarda yetkili moderatörler sorulan sorulara pek seri yaklaşmıyorlar. Daha önce bir Photoshop forumunda yoğun olarak bulundum. Çok ilgiliydiler, Sorulan bir soruyu bilmeseler bile araştırıp bir kaç gün içinde kendileri cevap bulmaya çalışıyorlardı. Burda bazı forumlarda laf olsun diye değil, gerçekten araştırıp bulamadığım bir kaç soru sordum, pek cevap aldığım söylenemez. :S

Sağolun hepiniz Hoş buldum.

Bu arada bişey dikkatimi çekti. Ben burda çoğu üyeden daha eskiyim yeni dikkatimi çekti :D 2008 Mayıs