1 Eylül 2014 #1 P Pοseidon Öğrenci Katılım 1 Eylül 2014 Mesajlar 43 Reaksiyon puanı 0 Puanları 0 Öncelikle herkese selamlar Ay başı itibariyle, ben de SDN foruma kayıt oldum. 24 yaşındayım, İstanbul'da yaşıyorum. Hep birlikte umarım keyifli ve güzel vakit geçiririz. Sevgi ve esenle kalın :thumbup1:
Öncelikle herkese selamlar Ay başı itibariyle, ben de SDN foruma kayıt oldum. 24 yaşındayım, İstanbul'da yaşıyorum. Hep birlikte umarım keyifli ve güzel vakit geçiririz. Sevgi ve esenle kalın :thumbup1:
1 Eylül 2014 #2 Halkulvad Profesör Katılım 20 Mayıs 2014 Mesajlar 3,027 Reaksiyon puanı 53 Puanları 228 Yaş 24 SDN Forum`a hoş geldin. KEyifli forumlar geçirmen dileğiyle.
1 Eylül 2014 #3 A Albatraoz Doçent Katılım 24 Ağustos 2014 Mesajlar 754 Reaksiyon puanı 7 Puanları 18 Kullanıcı ismini sevdim Hoşgeldin, iyi forumlar
1 Eylül 2014 #4 M marstyson Öğrenci Katılım 30 Ağustos 2014 Mesajlar 2 Reaksiyon puanı 0 Puanları 0 Okul başlayacak keyiflenecek ne var
1 Eylül 2014 Konuyu başlatan #5 P Pοseidon Öğrenci Katılım 1 Eylül 2014 Mesajlar 43 Reaksiyon puanı 0 Puanları 0 Ecem. dedi ki: Kullanıcı ismini sevdim Hoşgeldin, iyi forumlar Genişletmek için tıkla ... Hoş buldum, teşekkür ederim Mr. Depreli dedi ki: SDN Forum`a hoş geldin. KEyifli forumlar geçirmen dileğiyle. Genişletmek için tıkla ... Hoş buldum, teşekkür ederim marstyson dedi ki: Okul başlayacak keyiflenecek ne var Genişletmek için tıkla ... Evet sanırım okul sezonu da başlıyor, e sanırım bu kadar tatil yeter artık
Ecem. dedi ki: Kullanıcı ismini sevdim Hoşgeldin, iyi forumlar Genişletmek için tıkla ... Hoş buldum, teşekkür ederim Mr. Depreli dedi ki: SDN Forum`a hoş geldin. KEyifli forumlar geçirmen dileğiyle. Genişletmek için tıkla ... Hoş buldum, teşekkür ederim marstyson dedi ki: Okul başlayacak keyiflenecek ne var Genişletmek için tıkla ... Evet sanırım okul sezonu da başlıyor, e sanırım bu kadar tatil yeter artık
1 Eylül 2014 #6 The Virus Doçent Katılım 4 Mayıs 2013 Mesajlar 635 Reaksiyon puanı 1 Puanları 0 Hoş geldin.
2 Eylül 2014 Konuyu başlatan #7 P Pοseidon Öğrenci Katılım 1 Eylül 2014 Mesajlar 43 Reaksiyon puanı 0 Puanları 0 osman sarohan dedi ki: Hoş geldin. Genişletmek için tıkla ... Merhaba, hoşbuldum