Şehitler için mitingler

Bu konuyu okuyanlar

Turab Garip

Müdavim
Emektar
Katılım
30 Mayıs 2007
Mesajlar
6,887
Reaksiyon puanı
175
Puanları
63
Diğer illeri bilmiyorum ama üç gündür Adana'da sürekli mitingler, yürüyüşler yapılıyor.
Bir kardeşiniz olarak hepinizi bu mitinglere katılmaya davet ediyorum.
Bugün burada çok kalabalıktık. Yalnız beni çok fena derecede rahatsız eden bir mesele var bu konuda. Dün katıldığımız mitingi lise öğrencileri düzenlemişti. Ayrı ayrı okullardan gelip bazı noktalarda birleşerek büyüdüler, sloganlar attılar. Aralarında yürürken bazı siyasi belirtilere gözüm takıldı pek önemsemedim. Fakat bugün yapılan mitingi sendikalar düzenlemişti. Gördüm ki sendikalar aynı ortamda ayrı ayrı yürüyorlar. Arkada kalanlar önden gidenlerle arayı açmak için biraz bekleyip sonra yürüyorlardı. Sloganları ayrı ayrı attılar. Daha sonra daha da ço rahatsızlık verici şeyler oldu.

Şehidin partisi yoktur ey vatandaş! Şehidin kanını kirli siyasetinize bulaştırmayın. İnsanların duygularını kullanıp onları galeyana getirmeyin! Şehit AKP'li, MHP'li ya da CHP'li değildir! O bayrağın şehididir!

Yazık ki bugün mitingde siyasi sloganlar atıldı. Bir grup hükümet taraftarıyken diğer bir grup hükümet karşıtı sloganlar attı. Bari bu toplantıda bırakın siyaseti bir yana.

Acizane tavsiye ediyorum, hepiniz katılın bu mitinglere, ama siyasi oyun oynayanlara da izin vermeyin. Slogan atın ama şehitler için; megafondan siyasi cümleler çıktığında siz aksini söyleyin ki siyaset için toplanmadığınız anlaşılsın. Galeyana gelmeyin, öfkenize yenilmeyin. Ben mitinge şehitler için gittim; bir anda hükümet karşıtı bir eylemin ortasında buldum kendimi. Önümüzde de İmam Hatip liseliler vardı, ya onlar da karşılık verseydi ne olacaktı? Yapmayın, etmeyin!
 

RuNaL

Müdavim
Emektar
Katılım
11 Mart 2006
Mesajlar
6,898
Reaksiyon puanı
71
Puanları
48
Yaş
35

ahmet347

Asistan
Katılım
8 Ekim 2007
Mesajlar
146
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
dün ilçemdekine katıldım. kendini bilmezler şehitler için yapılan bu yürüyüşü tekrar, tekrar aynı sloganları atarak siyasi emellerine alet ettiler.
yazık arkadaşlar. lütfen!!! bu olaylar bütünlüğümüzü sağlamamız, birlikte olup tepkimizi göstermek amacıyla yapılıyor. LÜTFEN AMA LÜTFEN artık şehit cenazelerinde yada törenlerde siyasi ögeleri kullanmayalım.
 

mavinok.ta

Müdavim
Katılım
17 Eylül 2007
Mesajlar
6,285
Reaksiyon puanı
13
Puanları
0
ahmet347 dedi ki:
dün ilçemdekine katıldım. kendini bilmezler şehitler için yapılan bu yürüyüşü tekrar, tekrar aynı sloganları atarak siyasi emellerine alet ettiler.
yazık arkadaşlar. lütfen!!! bu olaylar bütünlüğümüzü sağlamamız, birlikte olup tepkimizi göstermek amacıyla yapılıyor. LÜTFEN AMA LÜTFEN artık şehit cenazelerinde yada törenlerde siyasi ögeleri kullanmayalım.
maalesef partiler bu gibi durumlardan istifade etmekte ustalaşmış durumdalar...
her fırsatta kendilerine çıkartacak bir pay buluyorlar.
fakat vakit birlik vaktidir ''şucular'' ''bucular'' olaylarına girmeyelim bir bütün olalım ve herkese TÜRK'ün gerçek gücünü gösterelim..!Ecdadımıza yakışanı yapalım...
 

emelden

Müdavim
Katılım
30 Ocak 2007
Mesajlar
5,260
Reaksiyon puanı
8
Puanları
0
Sanırım bu mitingler tüm Türkiye'de var. Biz burdayız ne olursak olalım bir araya gelebiliriz mesajını vermek için güzel. Ama hakikaten siyaset karışmasın olaya.
 

BacKDooR

Asistan
Katılım
4 Ağustos 2007
Mesajlar
199
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
Bir zamanlar bu ülkede teröristler gösteri düzenledikleri zaman ya da mesela gazi mahallesinde olay olduğu zaman veya işçi bayramında aşırı sol örgüt grupları gösteri yaptığında ya da terörist cenazeleri gömülürken ya da dtp mitinginde hep bir görntüyle karşılaşırdık.

Çatılara ya da bir akrep üzerine kurulu polis kameraları bölücü örgüt yanlılarını çekerlerdi buraya kadar sorun yok.

Ancak dün katıldığım mitingde polis kameraları katılanları çekiyordu, daha önce de çekmişlerdi bu beni şaşırttı çünkü eskiden böyle bir şey söz konusu dahi olmazdı, şehitler için yüründüğünde polis kameraları çekim yapmazdı o polisler mitingin yolunu açmaya çabalarlardı. Ön tarafta tartışma çıkmış "terörist miyiz?" demiş öndekiler. İlk önce uzak olduğumdan olayı tam anlamadım sonra öğrendim ki kamera çekiyormuş ona tepki göstermiş ön taraf.

Bunun üzerine siyasi slogan atıldı "hükümet şaşırma sabrımızı taşırma" şeklinde.
Ne sendikayız, ne parti, ne dernek, migrostan çıkmıştım ben de katıldım kim oldukları umurumda olmadan girdim aralarına, çünkü orada akp ya da add benim için önemi yoktu, kimsede pankart yoktu bayrak dışında, kimse kimseyi suçlamasın, bana kimse terörist muamelesi yapamaz kardeşim. İlk kez yürümüyoruz sokaklarda böyle rezalet yaşamadım daha önce. Teröre tepki için toplananlara terörist muamelesi yapılan ülkede, şehit cenazelerine siyaset bulaşır.

 

Turab Garip

Müdavim
Emektar
Katılım
30 Mayıs 2007
Mesajlar
6,887
Reaksiyon puanı
175
Puanları
63
Ne kadar ilginç. :) Vatandaşım, sen Adana'dan mı bahsediyorsun? Bir dolu kamera vardı orada. Milletin nasıl da gereksiz gerginlik yaratıp öfkesine yenik düştüğünü görüyor musun? Neymiş polis kameraya çekiyormuş da millet o yüzden kavga çıkarıyormuş. Ne güzel! Güya şehitler için bir araya gelmiştik! Ben bugün Adana'da mitingde siyasi bir sürü slogan atıldığını gördüm, oysa oraya eylem yapmaya gitmedim, şehitlerim için gittim! Sonra yürürken birden durdu öndekiler dedim ne oluyo, gidip baktım sendika görevlileri ön safta kol kola girmişler diğer sendika grubu ayrılsın diye bekliyorlar..

Vatanını gerçekten düşünüyorsan Backdoor, vatandaşla birlik ol. Polis de senin kardeşim, amcanın oğlu. Şehit de öyle. O halde böyle absürd şeyler yüzünden milleti öfkeyle yanlış kararlara sevk etme. Bugün birlik olalım.
 

BacKDooR

Asistan
Katılım
4 Ağustos 2007
Mesajlar
199
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
Arkadaşım bak ben ne diyorum sakinci okursan mucize de olsa anlaşabiliriz!
Her fırsatta siyaset bulaştırmayın diyen kim?
Hükümet değil mi?

Pekala, cami avlusunda hükümet aleyhi propagandalarda savcılıkları harakete geçiren, şehit cenazelerinde bağıranları kameraya adırıp savcılığa veren, bu terör mitinglerinde teröristmiş gibi kameraya çektiren kim?
Hükümet değil mi?

Pekala, cami avlusunda el öptürüp, milleti mücahit, başbakan, kahraman diye bağırtan kim?
Hükümet değil mi?

Şimdi normal insan zekasına sahip kişi olarak, bunları yapıp arkasından işe siyaseti karıştırmayın demesi mantıklı geliyor mu sana?

Bana ne diye kzıyorsunuz ki sizin adamlarınız bunları yapıyor, yaptırıyor sonra orada önlem almayan, hala amerikaya süre veren, ırakta egemen güç olarak ırak hükümetini gösteren hükümete tepki gösterenlere kızıyorsunuz.

Yahu talabani demedi mi size kedi bile teslim etmem diyen, millet haksız mı kızmakta daha ne bekliyrosunuz demekte?

Askeri şartlar oluşsun gireriz diyor mu bu başbakan?
Siz akepeli olarak soruyor musunuz sayın başbakan askeri şartların oluşması için kıstas nedir? Kaç asker daha şehit olmalıdır diye?

Hala abd dışişleri bakanına süre veren bu hükümet değil mi? 5 yıldır bu hükümeti koordinasyondur bilmem nedir diye oyalayan bunlar değil mi?

Randevuyla terör kampında arama yapan bu abd değil mi? Daha çıkıpta yahu abd ile, nasıl ortak operasyon diye hala oyalanmamıza, bizimle dalga geçmenize uyutulmamıza kızmayalım mı?

Elmacik, tamam beraber olalım ama şehit olan askerlerimizin arkasından ortak şekilde ağlamak beraberlik demek değildir.
Siz benim bu sorduğum sorulara cevap arıyor musunuz? Hiç bunlardan bir TC vatandaşı olarak utanmıyor musunuz?

Ben şahsen başbakan çıkıp bu sözleri söylediğinde utanıyorum.

Daha bugün ingilterede ırak hükümeti egemen güçtür demedi mi? Siz sırf akepeye oy verdiniz diye bu yalana inanıyor musunuz? Irak bağımsız mı abd elinde mi? Bana söyler misiniz, Her fırsatta iranı öven akepeliler neden bu konuda onları örnek almıyor?

Tüm bunları yapıp, kendi vatandaşını aptal yerine koyup sorular sormasına kızan bir hükümete karşı cenazelerde söz söylenmesini nasıl hor karşılarsınız.

Yukarıdaki soruları onlar da sormuştur gerekeni yapıyorlardır, çıkar akp diye slogan da atarım ama yok yani böyle bir şey.

Beraber ağlamak için birlik olmaz.
Aha göreceksiniz abd ile operasyon yalanlarıyla kandırılacağız, ırak gerekeni yapacak diyecek tayyip erdoğan, bağırmamız çağırmamız boşa gidecek.

Sayın elmacik ideolojinizi kenara koyun ve şu soruya yanıt verin.
Mitinglere katılın demişsiniz, peki katıldık bu mitinglerde kimi etkilemeye çalışıyorsunuz?
Türk milletini ise onlar zaten acılı yürümenize gerek yok, pkk'yı ise onlar zaten büyük haz lıyorlar şehit etmekten, abd ve ırak'ımı? Onlar zaten bubnların destekçisi?

E siyasi olur diye hükümete de laf etmiyorsunuz, Allah aşkıuna siz ne diye yürüyorsunuz? Beraber ağladığınız göstermek için mi?
Bu birlik değildir.

Birlik denen şey Türk milletinin aptal yerine konmyaıp yeni şehitleri engellemek için miting yapmakla olur, hem yürüyün hem sırf ideoloji için yukarıda saydığım akepe yalanlarına destek verin sonra da birlk beraberlik deyin.

Bana bunlar inandırıcı gelmiyor.
 

Melih_78

Asistan
Katılım
19 Ağustos 2007
Mesajlar
299
Reaksiyon puanı
1
Puanları
16
Benim Memleketim Olan Karabükte Bile 50.000 Kişi Katılmı Mitinge.Zaten Karabükün Nüfüsu Kacki Düşenebiliyormusunuz. Resmen Gururlandım. Su an benm kaldığım yerde bile ıspartanın uluborlu ilçesinde 10.000 nüfüsluk yerde bile her aksam miting oluyor.her aksam katılıyorum. Cok Gururlandım acıkcası.
 

Turab Garip

Müdavim
Emektar
Katılım
30 Mayıs 2007
Mesajlar
6,887
Reaksiyon puanı
175
Puanları
63
Backdoor, lütfen diyorum, kişisel şeyleri özelden yaz diyorum. Sizin adamlarınız deyip durma diyorum, ancak sen gerginlik yaratmaktan hoşlanıyorsun. Hükümet hata yapıyor hadi biz de yapalım mantığıyla çıkmışsın yola.
 

hakan.daburda

Profesör
Katılım
26 Haziran 2007
Mesajlar
1,112
Reaksiyon puanı
7
Puanları
38
Soru:
Böyle bir günde kışkırtıcı yazıları,Kim yazar?....! dıı!
Cevap:
Provokatörler!
Büyüklerimiz anlatırdı "80'li yıllar!!" diye, Ama tükürdüğümüzü yalicak bi Millet deiliz
Sağ gösterip,Sol vuranları tanıdık!(mecaz anlamda yanlış anlaşılmasın SAĞ,SOL HEPİMİZ KARDEŞİZ) kardeş olmayan birileri var

HERHALÜKARDA PROVOKATÖRLERE DİKKAT!
 

BacKDooR

Asistan
Katılım
4 Ağustos 2007
Mesajlar
199
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
acı_gerçek dedi ki:
HERHALÜKARDA PROVOKATÖRLERE DİKKAT!

Haklısın, terör protestosuna katılanlar terörist gibi muamele etmeyi emredenler, okullarda miting günleri okula gitmeyip mitinge giden öğrencilerin tespit edilmesini isteyen milli eğitim müdürlerini atayanlar, öğretmenlere okullarda öğrencilere şehit cenazesi ve olaylarından bahsetmeyin diye bizzat emir yollayan milli eğitim müdürü, çankayaya Türk milletinin acı gününde dtp'lileri davet eden cumhurbaşkanı, mitingte hükümet aleyhi bağıranları savcılıklara şikayet edenler, şehit annesine ciğeri yanıkken ettiği söz nedneiyle mahkemeye verip mahkum ettirenler, hükümet protesto ediliyor diye tv. de şehit cenazelerini göstertmeyip basını tehdit edenler yasak koyanlar, şehit haberlerini gizleyip şehitlerin ardından Allah rahmet eylesin denmesine engel olmaya curet edenler.

Balık baştan kokar, Türk mileltinin içersinde provakatörler varmış gibi laf edip durmayın, provakatörlerin yeri belli yurdu belli, yukarıda yazdıklarımı yapanlar provakatördür, hedef şaşırıp Türk milletine provakatör muamelesi yapıp durmayın.

Her ilçede her kasabada gösteri yapıldı, meydana gelen olayların sayısı kaç söyleyin? Kaç tane olay oldu? Hala burada olmayan şeyleri var gibi gösterip duruyorsunuz.

Provakatörlerin olmadığı binlerce gösteride olaylar çıkmamasına rağmen hala provakatörlerden bahsediyorsunuz, sorun yokken sorun var gibi laf ediyorsunuz. İşte provakatörlük budur, insanları zorla provakasyon yapmaya itersiniz
 

hakan.daburda

Profesör
Katılım
26 Haziran 2007
Mesajlar
1,112
Reaksiyon puanı
7
Puanları
38
Bi tane balkonumun altında olay oldu,onu anlatıcam yarımsattir,anlattımda yani yazdım göndermeden,sonra gene sildim,anladımki tatsız olur,sittiret dedim 3-5 çapulcu,ama bu olay meselerinde tetikte olmak iyidir. eğer istersen attıkları o slogan ı özel mesajla gönderebilirim,yani önemli gibi görünmüyor ama dikkatimi çekti.
 
Üst