SecurityTrack Linux

blaguvest

Öğrenci
Katılım
12 Ağustos 2012
Mesajlar
4
Reaksiyon puanı
0
Puanları
1
SecurityTrack Linux Güvenlik hayranları için hazırlanmiş güvenlik sistemidir. Ubuntu 12.04 üzerine kurulu. Alpha sürümü olduğu icin yaklaşık 150 taneye yakın içerisinde güvenlik araçları sunmaktadır. Ubuntu Yazılım Merkezi ile aradığınız programları kolayca kurabilir ve güncelleyebilirsinizSecurityTrack USB Flaş bellek üzerinde kolayca çalışır ve sabit diske Türkçe kolay kurulum yapabilirsiniz. Şu anda 02alpha sunmakta yakın zamanda 03alpha hazırlanmakta ve bir çok kablosuz kartları sorunsuz bir şekilde çalışmaktadır.Xfce4 Masaüstünü kullanmayi sevenler icin denemenizi tavsiye ederim.Resmi Web Sitesi : http://www.securitytrack.orgİndirme Adresi : http://www.securitytrack.org/download/ yorumve önerilerinizi bekliyoruz, daha fazla geliştirici takım arkadaşları gerekiyor!
 

blaguvest

Öğrenci
Katılım
12 Ağustos 2012
Mesajlar
4
Reaksiyon puanı
0
Puanları
1
SecurityTrack yeni sürümleri yayınlandıyeni araçlar tasarım değiştirildi ve 64bit desteği bulunmakta
 

hsngrms

Profesör
Katılım
23 Ekim 2009
Mesajlar
1,715
Reaksiyon puanı
4
Puanları
218
Madem bu işlerden anlıyorsunuz keşke BackTrack'a katılsaydınız. :) Tek başınıza çok zor olur.
 

hsngrms

Profesör
Katılım
23 Ekim 2009
Mesajlar
1,715
Reaksiyon puanı
4
Puanları
218
Dahil olabilseniz Türkçe destek verilmesini sağlayabilirsiniz. Bu işler böyle. Ama dolu diyorsunuz ona birşey diyemem. Bir arkadaşım daha doğrusu bir abim şöyle bir şeyle uğraşıyordu, onunla beraber çalışabilirsiniz aslında:
http://sourceforge.net/projects/backtrack-tr/
Tabi devam etmek istiyor mu bilmiyorum, istiyorsa olur. Kendisine Linux Mint Türkiye forumundan ulaşabilirsin, ben de oradayım zaten.

Ekleme: Beraber çalışacak olursanız isim konusunda aynen devam edilebilir. Web sitesinin altyapısını hazırlamışsın boşa gitmez.
 
Üst