jungeman
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 67
jungeman'ın uyarı aldığı tek mod keyloger
en uyarı vereni keyloger
en uyarı vereni keyloger

klavyeye en hızlı yazmaya calısan ve en cok turkce karakterlerini ve kelimeleri doğru yazmayan ılgılı bolume konu acmayıp hep dkonu dışı bölümüne konu acan üye LWMP
Jea deist bildiğim kadarıylaBen atesit olduğunu sanıyordum.
Teist: Hem Tanrı'nın varlığına, hem de onun vahiy yoluyla din gönderdiğine, peygamberlere inanan kişi..
Ateist: Hem Tanrı'nın varlığını hem de vahiy yoluyla gönderilen peygamber ve dinleri reddeden kişi.
Senin için “kaotik” yerine “tutarsız” mı desek acaba![]()
Seninle klavye yarışına girsek ben seni Türkçe yazarak geçerim, hatta tur bindiririm.En geçici Merve.
Yani Jeaquares.
jungeman'ın uyarı aldığı tek mod keyloger
en uyarı vereni keyloger![]()
Kızıpta uyarı verme![]()
Estağfurullah öyle gereksiz yere uyarı verdiğimi nerede gördün.![]()
en büyük cimbomSeninle klavye yarışına girsek ben seni Türkçe yazarak geçerim, hatta tur bindiririm.En geçici Merve.
Yani Jeaquares.
Estağfurullah öyle gereksiz yere uyarı verdiğimi nerede gördün.![]()
zannımca böyle çok konu açıldı forumda belki de konu dışında bir konu vardır yada forum oyunlarında.
ama bence en şirin üyesi gülücük
en arabacı üyesi tuning mert![]()
Ben de gördüm. İki defa kırmızı kart yemiştimEstağfurullah öyle gereksiz yere uyarı verdiğimi nerede gördün.![]()
Ben gördüm.
Ben de gördüm. İki defa kırmızı kart yemiştim![]()
O zaman her ceza alan bana haksız verildi diyip işin içinden çıkarsa ohooo yandık demektir.
Verdiğimiz ceza puanları yine modların görebildiği konular olarak oluşuyor forumda, yani öyle gelişi güzel ceza veremeyiz merak etmeyin.![]()
O zaman bir dahaki farklı bir moddan olsun lütfen, özel sipariş veriyorumO zaman her ceza alan bana haksız verildi diyip işin içinden çıkarsa ohooo yandık demektir.
Verdiğimiz ceza puanları yine modların görebildiği konular olarak oluşuyor forumda, yani öyle gelişi güzel ceza veremeyiz merak etmeyin.![]()
Zaman gazetesinden Ali Bulaç'a göre "laik, ateist, agnostik, aczmendi müsveddeleri" kalıbına uyuyorum ben heralde
"Transa geçmiş vaziyette kafalarını sallamaya devam ettiler; tepindiler; kendilerine özgü ritüelleriyle satanizmden ödünç tapınmalar yaptılar. İçtiler, bağırdılar, gürültüyü bastıran gürültü... cinsinden ...müzikleriyle...."
O zaman bir dahaki farklı bir moddan olsun lütfen, özel sipariş veriyorum![]()
Sen,ben ve tüm sdn metalcileriZaman gazetesinden Ali Bulaç'a göre "laik, ateist, agnostik, aczmendi müsveddeleri" kalıbına uyuyorum ben heralde
"Transa geçmiş vaziyette kafalarını sallamaya devam ettiler; tepindiler; kendilerine özgü ritüelleriyle satanizmden ödünç tapınmalar yaptılar. İçtiler, bağırdılar, gürültüyü bastıran gürültü... cinsinden ...müzikleriyle...."
SDN'in En konu dağıtanları LİNUX KAFE sakinleri![]()
Kuru iftira, konu dağıttığımız nerede görülmüşSDN'in En konu dağıtanları LİNUX KAFE sakinleri![]()
Evet o söylüyor.Bu alttaki sözü o şahıs mı söylüyor?
o kafe neden açıldı sanıyorsun![]()
Kuru iftira, konu dağıttığımız nerede görülmüş![]()
Olabilir insanlık hali=))
Ahh! Pardon dilim sürçtüde![]()