SDN'in Enleri (=

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

jungeman

Profesör
Reaksiyon puanı
67
jungeman'ın uyarı aldığı tek mod keyloger

en uyarı vereni keyloger:D

LWMP

Doçent
Reaksiyon puanı
3
klavyeye en hızlı yazmaya calısan ve en cok turkce karakterlerini ve kelimeleri doğru yazmayan ılgılı bolume konu acmayıp hep dkonu dışı bölümüne konu acan üye LWMP

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
klavyeye en hızlı yazmaya calısan ve en cok turkce karakterlerini ve kelimeleri doğru yazmayan ılgılı bolume konu acmayıp hep dkonu dışı bölümüne konu acan üye LWMP

Seninle klavye yarışına girsek ben seni Türkçe yazarak geçerim, hatta tur bindiririm. :) En geçici Merve. :D Yani Jeaquares.

Juggernaut

Profesör
Reaksiyon puanı
41
Ben atesit olduğunu sanıyordum.

Teist: Hem Tanrı'nın varlığına, hem de onun vahiy yoluyla din gönderdiğine, peygamberlere inanan kişi..

Ateist: Hem Tanrı'nın varlığını hem de vahiy yoluyla gönderilen peygamber ve dinleri reddeden kişi.

Senin için “kaotik” yerine “tutarsız” mı desek acaba:P
Jea deist bildiğim kadarıyla

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
SDN'deki Benim En'im Karnıyarık Üstüne Tanımam :)

Ama EN Asi Zorhak'tı :)

hellmarch

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Zaman gazetesinden Ali Bulaç'a göre "laik, ateist, agnostik, aczmendi müsveddeleri" kalıbına uyuyorum ben heralde :D

"Transa geçmiş vaziyette kafalarını sallamaya devam ettiler; tepindiler; kendilerine özgü ritüelleriyle satanizmden ödünç tapınmalar yaptılar. İçtiler, bağırdılar, gürültüyü bastıran gürültü... cinsinden ...müzikleriyle...."

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
O zaman her ceza alan bana haksız verildi diyip işin içinden çıkarsa ohooo yandık demektir. :)

Verdiğimiz ceza puanları yine modların görebildiği konular olarak oluşuyor forumda, yani öyle gelişi güzel ceza veremeyiz merak etmeyin. :wink:

Bizim sana gıcığımız var galiba keyloger. :D

Bu arada aranızda Gripin seven var mı? 2 sokak altımda konser veriyor. Sesi geliyor bangır bangır. Iyy ya.

y_ates

Dekan
Reaksiyon puanı
65
O zaman her ceza alan bana haksız verildi diyip işin içinden çıkarsa ohooo yandık demektir. :)

Verdiğimiz ceza puanları yine modların görebildiği konular olarak oluşuyor forumda, yani öyle gelişi güzel ceza veremeyiz merak etmeyin. :wink:
O zaman bir dahaki farklı bir moddan olsun lütfen, özel sipariş veriyorum :D

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Zaman gazetesinden Ali Bulaç'a göre "laik, ateist, agnostik, aczmendi müsveddeleri" kalıbına uyuyorum ben heralde :D

"Transa geçmiş vaziyette kafalarını sallamaya devam ettiler; tepindiler; kendilerine özgü ritüelleriyle satanizmden ödünç tapınmalar yaptılar. İçtiler, bağırdılar, gürültüyü bastıran gürültü... cinsinden ...müzikleriyle...."

Bu alttaki sözü o şahıs mı söylüyor?

firefox4ever

Profesör
Reaksiyon puanı
41

Sen,ben ve tüm sdn metalcileri :D Tabi yazarı dikkate almıyorum.

LastKing93

Doçent
Reaksiyon puanı
7
SDN'in En konu dağıtanları LİNUX KAFE sakinleri (:

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Ben bu konunun hangi konu olduğunu unuttum. O derece dağılmış ortalık. :D Başlığa bakınca anladım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...