Cedriic
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 15
Şimdi Gördüğüm Bi Farklılığı Sizinle Paylaşmak İstedim.
çok yaralı olmuş birde yazılarda küçülmüş çok çık bir görüntü oluşmuş![]()
çok yararlı olduğu konusunda sende şaka yaptın değil mi?
.
eee yani
işe yaramayan şeyler bana göre yararsızdır![]()
bu arada yararlı linkler kısmında "forum yöneticileri" diye bahsedilirken orada "görevliler" denmesi bayağı komik olmuş![]()
Bir haftada ortaçağ, 15 günde yeniçağ, yemin ediyorum 1 aya kadar fransız devrimine kadar götürürüz biz bu işi.Bu bi devrim.
o değilde xat gibi bütün kullanıcıların konuştuğu bir pencere daha iyi olur. Modlarla konuşmak içinde ayrı penceresi olursa güzel olurbirde online olan yetkılıyle sohbet gibi bir pencere acılsa kısıye ozel(facebook sohbet gibi )
hahaha evet görevliler online oldukça artıyor... yani bu demek oluyor ki @REDFOKS offline takılıyor... bunu da anladık![]()
o değilde xat gibi bütün kullanıcıların konuştuğu bir pencere daha iyi olur. Modlarla konuşmak içinde ayrı penceresi olursa güzel olur![]()
Bir haftada ortaçağ, 15 günde yeniçağ, yemin ediyorum 1 aya kadar fransız devrimine kadar götürürüz biz bu işi.
o değilde xat gibi bütün kullanıcıların konuştuğu bir pencere daha iyi olur. Modlarla konuşmak içinde ayrı penceresi olursa güzel olur![]()
[MENTION=167734]ua23ua[/MENTION] Alooo cam aç cammm. şşşş sesim geliyormu ?doğru söylüyorsun birde webcamlı sohbet olsun tam olur![]()
Ah key ah bak demiştim ne oldu şimdi![]()
Ben tabiki buradayım sadece mobilden giriyorum bir kaç zamandır ondan ofline tqkiliyordum![]()
Birde @keyloger görevliler kısmını forum yöneticileri olarak duzenlesek iyi olacakbak ti ye alıyorlar bizi olmazki ama
![]()
Bir haftada ortaçağ, 15 günde yeniçağ, yemin ediyorum 1 aya kadar fransız devrimine kadar götürürüz biz bu işi.