SDN Yeni (!)

Cedriic

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Şimdi Gördüğüm Bi Farklılığı Sizinle Paylaşmak İstedim.

9u1zy.jpg

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
SDN'nin bunu ne zaman yapacağını uzun zamandır düşünüyordum... sırf bu yüzden uyumuyordum... ne zaman görevlileri sağ üste göreceğiz diye...
gerçekten çok yararlı oldu...
şaka gibi yaa....

uA23uA

Profesör
Reaksiyon puanı
5
çok yaralı olmuş birde yazılarda küçülmüş çok çık bir görüntü oluşmuş:D:D:D:D:D

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Güzel olmuş. Sağ taraftaki yeni mesajlar kısmıda yeni haliyle daha güzel olmuş. :D Konuya girmeden de rahat okunuyo oradan.

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
[MENTION=158637]angel75[/MENTION] Şimdi online :)

uA23uA

Profesör
Reaksiyon puanı
5
hahaha evet görevliler online oldukça artıyor... yani bu demek oluyor ki @REDFOKS offline takılıyor... bunu da anladık :):):)

hahaha evet görevliler online oldukça artıyor... yani bu demek oluyor ki @REDFOKS offline takılıyor... bunu da anladık :):):)

kardeşim bana nasihat verme para ver:):):)

hakkaten yararlı bir çalışma olmuş emeği geçenlere sonsuz şükran-ı tebrik eder.Gözlerini öper.Kulaklarını çınlatır ve sevgi pıtırcıkları gibi sarılırım ben onlara ya:D:D:D

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
birde online olan yetkılıyle sohbet gibi bir pencere acılsa kısıye ozel :) (facebook sohbet gibi )

Piyonist

Profesör
Reaksiyon puanı
3
birde online olan yetkılıyle sohbet gibi bir pencere acılsa kısıye ozel :) (facebook sohbet gibi )
o değilde xat gibi bütün kullanıcıların konuştuğu bir pencere daha iyi olur. Modlarla konuşmak içinde ayrı penceresi olursa güzel olur :)

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201

Ah key ah bak demiştim ne oldu şimdi :D

Ben tabiki buradayım sadece mobilden giriyorum bir kaç zamandır ondan ofline tqkiliyordum :)

Birde [MENTION=25391]keyloger[/MENTION] görevliler kısmını forum yöneticileri olarak duzenlesek iyi olacak :D bak ti ye alıyorlar bizi olmazki ama :D

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
o değilde xat gibi bütün kullanıcıların konuştuğu bir pencere daha iyi olur. Modlarla konuşmak içinde ayrı penceresi olursa güzel olur :)

yapmayın Allah aşkına... teknoloji forumu burası...
öyle birşey yapılırsa cıvığı çıkar buranın...

uA23uA

Profesör
Reaksiyon puanı
5

doğru söylüyorsun birde webcamlı sohbet olsun tam olur:):):)

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Chat kadar olmasa da Söyle Rahatla konusu biraz bu işi görüyor zaten. :)

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
Ah key ah bak demiştim ne oldu şimdi :D

Ben tabiki buradayım sadece mobilden giriyorum bir kaç zamandır ondan ofline tqkiliyordum :)

Birde @keyloger görevliler kısmını forum yöneticileri olarak duzenlesek iyi olacak :D bak ti ye alıyorlar bizi olmazki ama :D

ti ye almak değil sayın REDFOKS... birşey yapılıyorsa düzgün yapılsın demek istiyorum... sizin offline takıldığınızı ben buradan anlıyorsam diğer üst yöneticiler dün geceden anlamaları lazımdı..
bu arada bende sizin yerinizde olsam offline takılırdım.. çünkü üyeler sizlerden birini görmeyince daha rahat yorumlar atıyorlar.. bu da bazen kötü sonuçlar doğurabiliyor.. kimin kim olduğunu öğrenirdim yani...

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Bu durum forum yöneticileri olarak düzeltilse daha güzel olur bence.

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Madem gizlilik yok bende online takılırım napalim artık :)