Cedriic
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 15
Şimdi Gördüğüm Bi Farklılığı Sizinle Paylaşmak İstedim.
çok yaralı olmuş birde yazılarda küçülmüş çok çık bir görüntü oluşmuş
çok yararlı olduğu konusunda sende şaka yaptın değil mi?
.
eee yani
işe yaramayan şeyler bana göre yararsızdır
bu arada yararlı linkler kısmında "forum yöneticileri" diye bahsedilirken orada "görevliler" denmesi bayağı komik olmuş
Bir haftada ortaçağ, 15 günde yeniçağ, yemin ediyorum 1 aya kadar fransız devrimine kadar götürürüz biz bu işi.Bu bi devrim.
o değilde xat gibi bütün kullanıcıların konuştuğu bir pencere daha iyi olur. Modlarla konuşmak içinde ayrı penceresi olursa güzel olurbirde online olan yetkılıyle sohbet gibi bir pencere acılsa kısıye ozel (facebook sohbet gibi )
hahaha evet görevliler online oldukça artıyor... yani bu demek oluyor ki @REDFOKS offline takılıyor... bunu da anladık
o değilde xat gibi bütün kullanıcıların konuştuğu bir pencere daha iyi olur. Modlarla konuşmak içinde ayrı penceresi olursa güzel olur
Bir haftada ortaçağ, 15 günde yeniçağ, yemin ediyorum 1 aya kadar fransız devrimine kadar götürürüz biz bu işi.
o değilde xat gibi bütün kullanıcıların konuştuğu bir pencere daha iyi olur. Modlarla konuşmak içinde ayrı penceresi olursa güzel olur
[MENTION=167734]ua23ua[/MENTION] Alooo cam aç cammm. şşşş sesim geliyormu ?doğru söylüyorsun birde webcamlı sohbet olsun tam olur
Ah key ah bak demiştim ne oldu şimdi
Ben tabiki buradayım sadece mobilden giriyorum bir kaç zamandır ondan ofline tqkiliyordum
Birde @keyloger görevliler kısmını forum yöneticileri olarak duzenlesek iyi olacak bak ti ye alıyorlar bizi olmazki ama
Bir haftada ortaçağ, 15 günde yeniçağ, yemin ediyorum 1 aya kadar fransız devrimine kadar götürürüz biz bu işi.