Sdn Yeni Anasayfayı Nasıl Buldunuz??

real_sinan

Asistan
Reaksiyon puanı
1
fena değil. daha iyi bişeyde oalbilirdi ama emek verilerek yapılan her şey iyidir ya...

MegaWolt

Profesör
Reaksiyon puanı
42
Neden hala küçük ekranda ısrar ediliyor anlamıyorum. Bu devirde 1280*1024 çözünürlük kullanmayan kaldı mı?
Ya da büyük ve geniş ekranlar için de seçeneğiniz olsa. Sayfa ufacık kalıyor 19" üstü monitörlerde.

BeyaZayeB

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Hiç beğenmedim..
Sayfanın yarısını üsteki SDN yazısı kaplıyor nerdeyse. Girer girmez sayafayı aşağı çekmek zorundayız yani. Forumdan son başlıklar neden reklamın altında onuda anlamadım. Bize zorlukmu çıkarmak istiyorsunuz. Ve diğer arkadşlarında değindiği gibi boşuk feci halde sırıtıyor. Okadar sırıtıyorki ''Adblock'' u pasifleştirmek zorunda kaldım:) Sanki yapım aşamasındaki bir siteyi andırıyor. Bence sdn ye yakışmıyor..
Ama burası artık evim gibi. Kötüde olsa güzelde olsa İlk açtığım sayfa. Ama daha güzel olmaması için bir sebep göremiyorum.
Eski görünüm bundan çok çok iyiydi.

savawar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Çok beyenmedim birde bir sorum olucak eski haberlere nereden dönüp bakabilicez..

m!ndf!elds

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Pek beğenmedim,eski olan daha derli toplu duruyordu. Ayrıca çözünürlük de ayarlanmalı böyle çok kocaman duruyor herşey.

Overlord

Asistan
Reaksiyon puanı
9
Daha derli toplu daha kompakt bir tasarım olmalıydı diye düşünüyorum.SDN gibi bir teknoloji portalının yenilikçi ve gözkamaştıran bir tasarımla karşımıza çıkmasını arzu ederdim.

-Firefox kullanıcısı üyelerin nerdeyse tamamına yakını AdBlock kullanıyor ve bu sitedeki reklamların görünmesini engelliyor. Engellenen reklamlardan dolayı, sitenin bir çok alanı boş görünüyor.

-AdBlock pasif haldeyken bile anasayfadaki dağılım kullanışsız ve yorucu.

-Anasayfada kullanıcı adı ile ilgili bir problem var, forumdan anasayfaya geri dönüldüğünde kullanıcı adı görünmüyor.

-Anasayfadaki üst bar gereğinden fazla yer kaplıyor. sadece logo, search box, user account ve menu için fazla büyük.

Son olarak en başta belirttiğim gibi SDN ayarında bir site öncü ve yenilikçi olmalı, gerek tasarımıyla gerekse yapısıyla. SDN trendi yakalamaya çalışan değil, trend yapan "trendsetter" olmalıdır.

KnUcLeS

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Eski ana sayfada reklamları adblock ile gizlediğimzide sayfanın şekli pek bozulmuyordu, şimdi ise aralarda çok boşluk var göze hoş gelmiyor.

shakal

Profesör
Reaksiyon puanı
29
güzel olabilir su an icin cok karisik geliyo belki aliskanlikdan doguyor ,bence ikisi bir ara olma ihtimali olsa isteyen istedigi gibi girse daha iyi olurdu

KnUcLeS

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Üye girişi dediğinizde forum üyeliğinizi yazın diyor submit butonu ise facebook login, bu karmaşayı anlayamadım :)

savawar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
güzel olabilir su an icin cok karisik geliyo belki aliskanlikdan doguyor ,bence ikisi bir ara olma ihtimali olsa isteyen istedigi gibi girse daha iyi olurdu

evet aynen katılıyorum tema gibi isteyen istedigi bigi kullansın...

TehPARADOX

Profesör
Reaksiyon puanı
44
Benim önerim bunlar..

sdn.jpg

sdnbluemu8.jpg

Kirk Lee

Asistan
Reaksiyon puanı
2
eskiden daha sade ve düzenliydi... şimdi herşey birbirine girmiş, sayfada çok az haber var.
eskiden akşam vakti siteye girdiğimde bütün günün haberlerini görebiliyordum ama şimdi 5 tane ana resimlerde 8 tane de alt tarafta haber görebiliyorum. Her kategori için ve dolayısıyla yeni haber için anasayfayı değiştirmemiz gerekiyor.

Kısacası HİÇ BEĞENMEDİM
!

Karargaht

Dekan
Reaksiyon puanı
112
Kategori sekmeleri tıklayınca açmıyor hemen, şunu sayfa yenilemeden yapmak çok zor olmasa gerek, bir çok sitede mevcut. Ayrıca siteyi sıkıştırmaya devam ediyorlar, reklamları sağa sola koymak şart mı ? daracık site aşağı doğru uzayıp gidiyor. Kısaca ben eskisinide pek beğenmiyordum buda bi üst versiyonu işte.

Champion78

Profesör
Reaksiyon puanı
43
Eski ana sayfada reklamları adblock ile gizlediğimzide sayfanın şekli pek bozulmuyordu, şimdi ise aralarda çok boşluk var göze hoş gelmiyor.

ben de niye etraf bu kadar boş diyordum :D

bir de sdntv ve dosya konusu bölümleri, güncel haberlerin altında yer alsa daha güzel olur kanaatindeyim. onun haricinde güzel.

_taha

Profesör
Reaksiyon puanı
17
Birden acaba hangi siteye girdim diye düşündüm (:

muratveb

Profesör
Reaksiyon puanı
56
@TehPARADOX mavili olan template çok güzel. Göze hitap edior. Aslında SDN böyle bişeyde kullanabilir.

TBM

Dekan
Reaksiyon puanı
358
hoşuma gitmedi,görünüş iyi olmamış biraz daha teknolojik olabilirdi,sade olmuş eskisi bile daha iyi idi

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
Bence başarılı. Zaman geçtikçe daha da oturacaktır.

xdangerx

Asistan
Reaksiyon puanı
0
çok harika değil ama yine de idare eder, insanlar emek vermişş o kadar..
yalnız haber kategorilerinin geçişleri sağ alttaki en çok indirilenler ve yeni programlar gibi sayfa yenilenmeden olursa çok daha iyi olur bence

ilgililere duyurulur...

rohirrim

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Kategoriler kısmıda javascriptle yapılsaymış, tüm sayfayı yenilemeseymiş güzel olurmuşmuş bence ama yinede güzel. Zaten elimiz mecbur girecez siteye, farketmez yani goyver rahman gitsin :)) elinize sağlık.

katılıyorum....:thumbup:

qKTe

Profesör
Reaksiyon puanı
32
Sanki her şey kocaman kocaman, üstüme geliyormuş gibi hissediyorum.. Hele birde Adblock v.b. kullanıyorsanız sayfa sanki bomboş gibi..