Sdn Yeni Anasayfayı Nasıl Buldunuz??

warhead

Doçent
Reaksiyon puanı
9
eskisi alışkanlık yaptıydı baya.girince biraz şaşırdım.ama cidden güzel olmuş

Reaksiyon puanı
4
Eskisi Daha Güzeldi Bunun Renklerini ve Şablon Yerleştirmelerini Sevmedim Şahsen. Mavi Renkler Çok Daha İlgi Çekiciydi.

---------- saat 11:04 eklendi ---------- önceki mesaj saat 11:03 eklenmişti ----------

Ayrıca Opera 10.70'te Şablon Oturmamış Uyumsuzluk Sorunu Var.

EraBrown

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Sanirim cok fazla test edilme sansi olmamis.

123btj.png

Bu tarz CSS sorunlari var ama bir onceki tasaarima gore cok daha iyi. Ha bide favicon kayip haberinniz olsun.

Tekrar soylim diger tasarima gore cok daha hos.

Era.

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
garip geldi aliskanlıklar tabi..ama olsn yenilk her zman iyidir

Sword.q

Profesör
Reaksiyon puanı
25
bence tasarım olarak eskisinen iyi ama haber akışları kategorize edilmiş akışlar öncde ilk sayfada gözükmüyor sadece kategorisine tıkladıkça geliyor haberlerin önce anasayfaya gelmesi gerek bence ben sayfalarda ekstra yerlere tıklamayı çok sevmem.tüm haberler önce ana sayfada gözükmeli eskisi gibi.

TTelekom

Asistan
Reaksiyon puanı
8
Kategoriler kısmıda javascriptle yapılsaymış, tüm sayfayı yenilemeseymiş güzel olurmuşmuş bence ama yinede güzel. Zaten elimiz mecbur girecez siteye, farketmez yani goyver rahman gitsin :)) elinize sağlık.
Aynen katılıyorum. Tarayıcılarlada tam uyumlu hale getirilirse çok güzel olur :)

penguin

Profesör
Reaksiyon puanı
201
Sadeliği severim. Çok sade olmuş. Kakaolu ve vanilyalı gibi. :)

Salt Okunur

Profesör
Reaksiyon puanı
42
Eksiklerimiz illa çıkacaktır, kısa zamanda onları da giderip, siteyi sorunsuz bir hale getireceğiz. Gördüğünüz problemleri mutlaka buradan yazın arkadaşlar.

muratveb

Profesör
Reaksiyon puanı
56
Bende opera+firefox+ie8 kullanıyorum gayet güzel olmuş sayfa. Ama arkadaşlarında belirttiği gibi yazı boyutu bir punto küçültülürse daha estetik durur.

sdnn.jpg

vegaturk

Profesör
Reaksiyon puanı
117
Daha evvelde bu tasarım hakkında berbat değiştirin dedik ancak görünen o ki dinletememişiz sdn bu dik kafalılıkla hızla dibe doğru gidiyor...

Wordpress temasından başka birşeyi anımsatmıyor...

MuratSelim

Doçent
Reaksiyon puanı
15
Eskisinden güzel ama yukarda ki sekmeler(Gündem,Donanım,Yazılım,İnterner,Mobil) geçişleri tam olmamış başka bir sekmeye geçerken sayfa yenilenmeseymiş daha iyi olurmuş.

y_ates

Dekan
Reaksiyon puanı
65
Ne yalan söyleyeyim, hiç beğenmedim.

ethem

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bence bir anket yapsanız daha iyi olur ve sol taraf çok boş ve sayfa çok geniş olmuş katagoriler de java ile yapılsa daha iyi olur bunlar dışında iyi olmuş hayırlı olsun:)

ömer muhtar

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Ya sanki bi garip duruyor. Yani eski tasarım gibi. Çok anlamam ama ben böyle düşünüyorum.Ben biraz zor alışırım.

redirect

Asistan
Reaksiyon puanı
11
Eski hali daha güzeldi. Eski olan daha sadeydi. Ben beğenmedim şahsen.

sarp159

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Aslında tasarım konusunda epey bir iyileştirme sağlanmış fakat işlevsellik konusunda katılamayacağım.Eskiden her konu bir üste geçiyor ve rahatça makaleleri okuyabiliyorduk.Ama şimdi eski makaleleri de hemen bulabileceğimiz şekilde sitede sayfalama yapılsa daha iyi olur.Birde makaleler yan yana gelince tam anlayamıyorsunuz.Bence önceki sistemin üzerinde tasarım bakımından değişiklikler olsa daha iyiydi.Ne yapalım el mahkum alışacağız.Yoksa shiftdelete Facebook gibi tepki çekmesin sonra...

utku-k

Doçent
Reaksiyon puanı
13
Güzel değil, özellikle videoları anasayfaya koyup da nasıl arkalarına videonun herhangi bir sahnesinden önizleme koymazlar? Videolar kısmına bir bakın, Internet Explorer'da açılışı yarım kalan uygulamaları andırıyor, göze hiç hoş gelmiyor.

Roland.

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Eskisi çok daha iyiydi, adblock ile reklamları engellediğim için sayfanın yarısından fazlası boş duruyor,olmamış.