Sdn Yeni Anasayfayı Nasıl Buldunuz??

ImpLosioN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Insan birşeye alıştı mı, değişince garip gelir bilirim de.Günlerdir alışmaya çalışıyorum, eskiden girmedim mi yeni birşey varmı diye bakardım. Artık ana sayfa çok gereksiz gibime geliyor :) Feci kullanışsız.

LastKing93

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Ana sayfa'ya ısınırım diye düşünüyordum ama pek ısındığım söylenemez.. Umarım en yakın zamanda bir çözüm getirilir..

aruchan.blog

Profesör
Reaksiyon puanı
56
eskisinde sarı renk ağırlıktaydı...şimdi mavi renk açmış siteyi:D bir de kategorileme yapılmış...daha güzel...ama ana sayfada aradığını bulmak biraz zorlaşmış gibi :)

avion

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Değerli site yöneticileri. Biraz önce na sayfadaki "Microsoft LightSpace ile 3D Etkileşim" başlıklı 7 dakikalık videoyu izlemek istedim. Ancak bir türlü sonuna kadar izleyemedim. Daha 1-2 dk izledikten sonra ana sayfa kendini otomatik yenilediği için hep başa döndüm. Diyeceksiniz ki konuyu aç ve orada seyret. Bu durumda siz de videoyu ana sayfaya koymayın derim. Ya da şu kendi kendine yenileme özelliğini lütfen kapatın. Her dakika ana sayfayı yeniliyor olsanız da bırakın biz yenileme tuşuna basalım kendimiz yapalım o işi.

Teşekkürler, çalışmalarınızda başarılar dilerim.