Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Insan birşeye alıştı mı, değişince garip gelir bilirim de.Günlerdir alışmaya çalışıyorum, eskiden girmedim mi yeni birşey varmı diye bakardım. Artık ana sayfa çok gereksiz gibime geliyor Feci kullanışsız.
eskisinde sarı renk ağırlıktaydı...şimdi mavi renk açmış siteyi bir de kategorileme yapılmış...daha güzel...ama ana sayfada aradığını bulmak biraz zorlaşmış gibi
Değerli site yöneticileri. Biraz önce na sayfadaki "Microsoft LightSpace ile 3D Etkileşim" başlıklı 7 dakikalık videoyu izlemek istedim. Ancak bir türlü sonuna kadar izleyemedim. Daha 1-2 dk izledikten sonra ana sayfa kendini otomatik yenilediği için hep başa döndüm. Diyeceksiniz ki konuyu aç ve orada seyret. Bu durumda siz de videoyu ana sayfaya koymayın derim. Ya da şu kendi kendine yenileme özelliğini lütfen kapatın. Her dakika ana sayfayı yeniliyor olsanız da bırakın biz yenileme tuşuna basalım kendimiz yapalım o işi.