katılıyorumhala sayfa yenileme olayı çözülmemişvideoyu izliyorum pat sayfa yenileniyor zaten sdn deki videolar 2 saatte yükleniyor
![]()
hala sayfa yenileme olayı çözülmemişvideoyu izliyorum pat sayfa yenileniyor zaten sdn deki videolar 2 saatte yükleniyor
![]()
buşuna yorum yapmayın buraya bakıpta yorumlarınızı okuyan bir web tasarımcısı yok kaç sayfa olmuş hala bir iyileştirme yok hikayeden açılmış bir
sanilanin aksine burada yazilan ve yapilmasi elzem seyler yapiliyor. ornegin artik video izlerken sayfa yenileme olmamakta.
diger yandan herkese yanit vermek zor,malum herkes herseyi en iyi kendi biliyor.
Gereksiz yere polemiklere girmiyorum, hepsi bu.
malum herkes herseyi en iyi kendi biliyor.
ek olarak sadece bende mi oluyor bilmiyorum ama haber içinde bölümleri gezerken 1 -2 -3 diye giden kısım (pagination ) tıkladığımda haber gelmiyor ama ana sayfaya geçtiğimde açılıyor o anki bağlantı yavaşlığı vs diye tahmin ettim ama öyle birşey değil bildiğin açmıyor veya çok geç açıyor
sizi bilmem ama bende sayfa yenileniyor ve video gidiyor bilginize :sleep:
Şu sizin webmaster gibi mi?![]()
ek olarak sadece bende mi oluyor bilmiyorum ama haber içinde bölümleri gezerken 1 -2 -3 diye giden kısım (pagination ) tıkladığımda haber gelmiyor ama ana sayfaya geçtiğimde açılıyor o anki bağlantı yavaşlığı vs diye tahmin ettim ama öyle birşey değil bildiğin açmıyor veya çok geç açıyor
Eskisinden güzel ama yukarda ki sekmeler(Gündem,Donanım,Yazılım,İnterner,Mobil) geçişleri tam olmamış başka bir sekmeye geçerken sayfa yenilenmeseymiş daha iyi olurmuş.
Aynen katılıyorum. Ayrıca Gündem sekmesi bence gereksiz. Zaten diğer sekmelerden seçmeler şeklinde ayarlanmış. Daha çok kafa patlatılıp içerik genişletilebilir. En azından birinci sekme kaldırılabilir. Yerine video haberler daha çok ilgi çeker. En azından günde bir iki video haber eklense güzel olur bence. Editör eksiği varsa forumda bu görevi hevesle yapabilecek o kadar çok arkadaş var ki..
ersin bey sorun devam ediyor şu an itibariyle çerezleri temizledim ama nafile![]()
hımm evet ben sdntv ye girmediğimden yanlış yorumlamışım. ancak nacizane önerime göre anasayfada normalde görünen şu boşluk alttaki videolar oynatıldığında video geliyorsa varsayılan olarak birinci video görüntüsü olsa daha hoş olur görüşündeyim. Bir kaç site yapınca amatörce insanın gözüne takılıyor tabii. Saygılar.
Normal sayfa:
![]()
Video oynatınca olan görüntü:
![]()
bencede çok kötü olmuş çok karışık eski tasarım süperdi bende artık farklı sitelerde zaman geçirmeye başladım sırf bu kötü tasarım yüzünden...