Sdn Yeni Anasayfayı Nasıl Buldunuz??

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
hala sayfa yenileme olayı çözülmemiş :D videoyu izliyorum pat sayfa yenileniyor zaten sdn deki videolar 2 saatte yükleniyor :D

utku-k

Doçent
Reaksiyon puanı
13
hala sayfa yenileme olayı çözülmemiş :D videoyu izliyorum pat sayfa yenileniyor zaten sdn deki videolar 2 saatte yükleniyor :D

Bunu da ilk defa duydum. Artık kaç dakikada bir yenileniyorsa, bilmiyorum, o kadar bile durmadığım için sitede farkedememişim. :D

HapS

Profesör
Reaksiyon puanı
63
buşuna yorum yapmayın buraya bakıpta yorumlarınızı okuyan bir web tasarımcısı yok kaç sayfa olmuş hala bir iyileştirme yok hikayeden açılmış bir

ersin

Asistan
Reaksiyon puanı
33
sanilanin aksine burada yazilan ve yapilmasi elzem seyler yapiliyor. ornegin artik video izlerken sayfa yenileme olmamakta.
diger yandan herkese yanit vermek zor,malum herkes herseyi en iyi kendi biliyor.
Gereksiz yere polemiklere girmiyorum, hepsi bu.

mavimavi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yazik oldu siteye. Her yeni, iyi ve guzel olmuyor'a en guzel cevap. Karsilastirma yaparsak.
Eski dizayn: Mimar Sinan'in köprüleri
Yeni dizayn: Simdiki köprüler. :rolleyes::yes:

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
sanilanin aksine burada yazilan ve yapilmasi elzem seyler yapiliyor. ornegin artik video izlerken sayfa yenileme olmamakta.
diger yandan herkese yanit vermek zor,malum herkes herseyi en iyi kendi biliyor.
Gereksiz yere polemiklere girmiyorum, hepsi bu.

sizi bilmem ama bende sayfa yenileniyor ve video gidiyor bilginize :sleep:

HapS

Profesör
Reaksiyon puanı
63
en azında istatistiklere bakın yeni anasayfayı yayına aldığınızdan beri ne gibi değişiklikler oldu örneğin ben günde 5-6 post yaparken şimdi 5-6 günde bir post yapıyorum

Boureaque

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ne yazık ki başarılı bir çalışma denilemez.Ben de fikirlerimi yazayım ister değerlendirirsiniz ister esgeçersiniz;

- Sitenin her yerinde Verdana familyası kullanmak hiç güzel durmuyor bence.En azından header için custom bi font yüklenebilinirdi.
- Paragraf aralıkları çok az , makale okumaya çalışırken kör olacakmışım gibi hissediyorum. (line-height değeri çok düşük)
- Haberlerdeki Javascript Tip eklentisi başarısız olmakla birlikte font boyutu çok yüksek.
- Ve anasayfadaki box başlıklarının hepsinin aynı renk olması çok düz gösteriyor.En azından sağdakilerin rengi değiştirilebilir.

Sessiz sakin sürekli sdn takip eden birisi olarak gördüklerim bunlar.
Kolay gelsin

HapS

Profesör
Reaksiyon puanı
63
ek olarak sadece bende mi oluyor bilmiyorum ama haber içinde bölümleri gezerken 1 -2 -3 diye giden kısım (pagination ) tıkladığımda haber gelmiyor ama ana sayfaya geçtiğimde açılıyor o anki bağlantı yavaşlığı vs diye tahmin ettim ama öyle birşey değil bildiğin açmıyor veya çok geç açıyor

TehPARADOX

Profesör
Reaksiyon puanı
44
ek olarak sadece bende mi oluyor bilmiyorum ama haber içinde bölümleri gezerken 1 -2 -3 diye giden kısım (pagination ) tıkladığımda haber gelmiyor ama ana sayfaya geçtiğimde açılıyor o anki bağlantı yavaşlığı vs diye tahmin ettim ama öyle birşey değil bildiğin açmıyor veya çok geç açıyor

Aynı sorunu bende ara sıra yaşıyorum.

ersin

Asistan
Reaksiyon puanı
33
sizi bilmem ama bende sayfa yenileniyor ve video gidiyor bilginize :sleep:

Değişiklik bugün itibari ile siteye yansıdı. Bu problemin giderilmiş olması gerekiyor.

---------- saat 17:21 eklendi ---------- önceki mesaj saat 17:20 eklenmişti ----------

Şu sizin webmaster gibi mi? :D

Sizin gibi.

---------- saat 17:22 eklendi ---------- önceki mesaj saat 17:21 eklenmişti ----------

Sayfalandırmada javascript yok, normal link. Herhangi bir sorun olmaması gerek.
Aynı şekilde hata ile karşılaşırsanız bana haberin linkini atarmısınız.

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
ersin bey sorun devam ediyor şu an itibariyle çerezleri temizledim ama nafile :)

enable

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Yeni tasarım fena olmamış. Sonuçta yeni bir tasarım , ama konu içersinde bazen konu kısa olduğu zaman sağ taraftaki kolon içerik alanının altına geçiyo bilginize...

hayranim

Profesör
Reaksiyon puanı
32
Eskisinden güzel ama yukarda ki sekmeler(Gündem,Donanım,Yazılım,İnterner,Mobil) geçişleri tam olmamış başka bir sekmeye geçerken sayfa yenilenmeseymiş daha iyi olurmuş.

Aynen katılıyorum. Ayrıca Gündem sekmesi bence gereksiz. Zaten diğer sekmelerden seçmeler şeklinde ayarlanmış. Daha çok kafa patlatılıp içerik genişletilebilir. En azından birinci sekme kaldırılabilir. Yerine video haberler daha çok ilgi çeker. En azından günde bir iki video haber eklense güzel olur bence. Editör eksiği varsa forumda bu görevi hevesle yapabilecek o kadar çok arkadaş var ki..

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
Aynen katılıyorum. Ayrıca Gündem sekmesi bence gereksiz. Zaten diğer sekmelerden seçmeler şeklinde ayarlanmış. Daha çok kafa patlatılıp içerik genişletilebilir. En azından birinci sekme kaldırılabilir. Yerine video haberler daha çok ilgi çeker. En azından günde bir iki video haber eklense güzel olur bence. Editör eksiği varsa forumda bu görevi hevesle yapabilecek o kadar çok arkadaş var ki..

Günde zaten 2 den fazla video haber ekleniyor, sdn-tv'yi takip ederseniz göreceksiniz..

hayranim

Profesör
Reaksiyon puanı
32
Gündem sekmesi yerine daha başka şeyler düşünebiliriz. Başka teknoloji sitelerinde olduğu gibi ana sayfanın daha zenginleştirilmesi gerek. İçerik fazla tamam ama anasayfa da yer almıyor. Dolu dolu bir anasayfa her zaman ilgi çeker bence. Benim düşüncem tabii. SDNtv güzel ama içerik az gibi duruyor. O bölümde ben koca bir boşluk görüyorum. Belki bu güne mahsustur, bilemiyorum. Eleştirmen gözüyle baktığım için öyle görüyorum belki de. Yönetimin işine fazla karışmak istemem.

hayranim

Profesör
Reaksiyon puanı
32
hımm evet ben sdntv ye girmediğimden yanlış yorumlamışım. ancak nacizane önerime göre anasayfada normalde görünen şu boşluk alttaki videolar oynatıldığında video geliyorsa varsayılan olarak birinci video görüntüsü olsa daha hoş olur görüşündeyim. Bir kaç site yapınca amatörce insanın gözüne takılıyor tabii. Saygılar.

Normal sayfa:
i3tqmw.jpg

Video oynatınca olan görüntü:
n203mg.jpg

ersin

Asistan
Reaksiyon puanı
33
hımm evet ben sdntv ye girmediğimden yanlış yorumlamışım. ancak nacizane önerime göre anasayfada normalde görünen şu boşluk alttaki videolar oynatıldığında video geliyorsa varsayılan olarak birinci video görüntüsü olsa daha hoş olur görüşündeyim. Bir kaç site yapınca amatörce insanın gözüne takılıyor tabii. Saygılar.

Normal sayfa:
i3tqmw.jpg

Video oynatınca olan görüntü:
n203mg.jpg

Normalde orada videodan bir ekran görüntüsü veya eğer video bizim sitede host edilmiyor ise siyah zeminde "shiftdelete.net" yazan bir yazının bulunduğu bir resim ekleniyor.
Gördüğüm kadarı ile, videodan resimi alamamış o yüden orada beyaz bir ekran oluşmuş. Burası normalde böyle beyaz kalmıyor.

hayranim

Profesör
Reaksiyon puanı
32
Video linkine bakınca shiftdelete sunucusundan. Bence garib bir durum var burada. Bir daha incelerseniz sayın adminim.

HapS

Profesör
Reaksiyon puanı
63
@ersin resim yükleme vs. gibi işlemlerde sıkıntılı haberin olsun diye söylüyorum yani sıkıntı çok fazla bu kadar köklü neyi değiştirdiniz bilmiyorum ama çok geç tepki veryor site

HapS

Profesör
Reaksiyon puanı
63
yeni anayasa iyi ama anasayfa kötü :D

TehPARADOX

Profesör
Reaksiyon puanı
44
Şu konuda sövmemek için kendimi zor tutuyorum.Bu kadar olumsuz eleştiriye rağmen hala bu anasayfa duruyor ya pes.Sorun site sahibinin burada olmamasında mı yoksa yönetimin kimseyi iplememesinde mi anlamış değilim.

kuunteer

Asistan
Reaksiyon puanı
9
daha önce sdn ye girdiğimde 15-20 dakka takılırdım sitede yeni anasayfdan sonra forumda 3-5 konuya tıklayıp çıkıyorum...hiç sevmedim sevemiyecem gibide görünüyo şu yeni tasarım

ismailyetim

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bencede çok kötü olmuş çok karışık eski tasarım süperdi bende artık farklı sitelerde zaman geçirmeye başladım sırf bu kötü tasarım yüzünden...

sdn'den ayrılmayı hiç istemiyorum, ama yeni tasarım gerçekten çok başarısız. eskisi daha iyiydi. ben de sırf yeni tasarımı yüzünden sdn'ye alternatif arayışına çıkıp, başka sitelere kaçanlardanım

zebani56

Asistan
Reaksiyon puanı
0
tasarım çok kullanışsız hiç sevmedim

Ama yinede tasarımın kötü olmas beni shiftdelete.net ten koparamaz!!!
(Ama adminlerin kullanıcıyı takmaması Kesinlikle bırakır giderim)