SDN Video'ları Bende Açılmıyor.!

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Her Tür Siteye Giriyorum Her Tür Video İzliyorum .! Şakır Şakır Videolarini izliyorum müziklerini Dinliyorum . Ama Gel Gelelim SDN ye upload edilmiş Videoları Bir Türlü izleyemiyorum . Açılmıyor bende ya !!. Bir Tek bende Oluyor kanısına Kapıldım .! Kanser etti Beni bu Olay. Bir konuyu Takip edecem Video yu Göremiyom ki Yorum yazim !!!!! Özel Bi ayar Yapmam Gerekiyor mu . Bilgisayara Son Derece Vakıf Bir insanım .!!

İşletim Sistemim : Windows XP Pro SP3

Reaksiyon puanı
189
ilginç. bir aralar bende de oluyordu. sonradan düzedi kendi kendine. bende kıllanmıştım...

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Kardeş bende de nasıl oluyorsa sdn videolarında oynata basıyom ama video ekranına bastığımda görüntü durmuyor yüklemeye devam ediyor(chrome ile) 5 dk sonra anca video oynamaya başlıyor bende merak ettim bu durumu.

xdangerx

Asistan
Reaksiyon puanı
0
flash playerla alakalı bişey muhtemelen flashın activex ve pluagin setuplarını bul kur bence düzelebilir şu isimde bulabilrsin flashplayer10IE_install_activex_070208 / flashplayer10_install_plugin_091508

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
flash playerla alakalı bişey muhtemelen flashın activex ve pluagin setuplarını bul kur bence düzelebilir şu isimde bulabilrsin flashplayer10IE_install_activex_070208 / flashplayer10_install_plugin_091508

Bende 2side yüklü En güncel versiyonlarıyla . ! Başka hiç bir Sitede sorun vermiyor . En Çok şikayet alan Mynet video bile Sorunsuz Açılıyor.! PC ye Yeni WİN 7 kurdum orda da aynı sorun.!
Ek bi Ayarda Sanmıyorum istesin . Tamamen SDN sunucuları ile Alakalı Sanırım.!

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Katılıyorum kardeş bende de aynı sorun 1-2 dk sonra açılıyor videolar.

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Format attınmı Format :D

Ben Sistem Kendini Asmadıkça Format atmam :)

Adam Klavyem Çalışmıyor demiş

Arkadaş da Format At düzelir Diyor!

Ne Formatmış be....!! :) Benim 1999 Model Fordumda Sürekli Arıza Çıkartıyor

Format Atsam düzelirmi acaba :)

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Nikesteel at abi ya bizde kışın evi formatlayacaktık bir tane arkadaş vardı benim canı şimdiki şeylerden sıkılmaya başladı onu formatlayacam çok işim var daha:D

Bu Abdurrahmanda her konuda illa gereksiz boş boş mesajını görüyorum thanks,teşekkürler,sağol, vesaire,vesaire böyle sorunlu konularda da hep format at format at diyor başka birşey dediğini görmedim dediyse de bilmiyorum fazla mesajı olsun diye mi yapıyor anlamadım ki?

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Bende bi ara sdntv ye video ekleyemiyordum.
Ama şimdi rahatım :D Video filan eklemeye çalışmıyorum :)