- Reaksiyon puanı
- 1,338
Pc ye format attıktan sonra Adblock kurmadım ve forumun her yerinin reklam olduğunu farkettim
Şimdi madem SDN reklamlardan para kazanıyor
Üyeler de kazansın :devil2:
Her ay TEKNOLOJİ konusunda en iyi paylaşımları yapan en çok soru yanıtlayan faydalı üyeler ayın üyesi seçilsin diğer üyelerin de oylarıyla... bu ayın üyesi seçilen arkadaşların her mesajında İmza gibi bir reklam banner ı bulunsun bu reklamdan elde edilen gelirin de belli bir yüzdesi o üyeye verilsin
Böylece reklamların üyelere de bir faydası olur :lol:
SDN için yeni reklam alanı açılmış olur :lol:
Para için de olsa TEKONOLOJİ konularında üyeler daha aktif olmaya çalışır :dirol:
------------------
Yeni Fikir:
Bu fikir biraz çalıntı alıntı
Şimdi SDN de üyeler her ay bir kişiyi ayın üyesi seçsinler...
İlk ay fikir sahibi olarak ben seçileyim
Sonra SDN Gittigidiyor, Hepsiburada, ya da herhangi başka bir teknoloji mağazası gibi kurumlardan biriyle Reklam anlaşması yapsın...
SDN forumlarında belli bir alanda Bu antlaşma yapılan sitenin reklamı bulunsun...
Atıyorum o alanın bedeli 500 lira
O firma SDN in ayın üyesi seçilen üyeye reklam karşılığında atıyorum 100 liralık Hediye Çek versin...
Geri kalan 400 lira reklam parasını da SDN e nakit olarak ödesin...
Hem üye kazansın hem SDN...
Şimdi madem SDN reklamlardan para kazanıyor
Üyeler de kazansın :devil2:
Her ay TEKNOLOJİ konusunda en iyi paylaşımları yapan en çok soru yanıtlayan faydalı üyeler ayın üyesi seçilsin diğer üyelerin de oylarıyla... bu ayın üyesi seçilen arkadaşların her mesajında İmza gibi bir reklam banner ı bulunsun bu reklamdan elde edilen gelirin de belli bir yüzdesi o üyeye verilsin
Böylece reklamların üyelere de bir faydası olur :lol:
SDN için yeni reklam alanı açılmış olur :lol:
Para için de olsa TEKONOLOJİ konularında üyeler daha aktif olmaya çalışır :dirol:
------------------
Yeni Fikir:
Bu fikir biraz çalıntı alıntı
Şimdi SDN de üyeler her ay bir kişiyi ayın üyesi seçsinler...
İlk ay fikir sahibi olarak ben seçileyim
Sonra SDN Gittigidiyor, Hepsiburada, ya da herhangi başka bir teknoloji mağazası gibi kurumlardan biriyle Reklam anlaşması yapsın...
SDN forumlarında belli bir alanda Bu antlaşma yapılan sitenin reklamı bulunsun...
Atıyorum o alanın bedeli 500 lira
O firma SDN in ayın üyesi seçilen üyeye reklam karşılığında atıyorum 100 liralık Hediye Çek versin...
Geri kalan 400 lira reklam parasını da SDN e nakit olarak ödesin...
Hem üye kazansın hem SDN...