• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

SDN Üyeleri Kaç Kilo

Kaç kilosunuz?

• Kullanılan toplam oy
    166
yönetimde aikidocu falan yoksa kazan kaldırırız abiler :) sonuçları borsadan takip edelim

Ooovv anket hemide açık olmuş..
Şimdi kimleri dövebilirim görebileceğim artık.. :P

Teşekkürler [MENTION=105290]erenberk[/MENTION] eline sağlık.

üstümde bişey yokken daha hafifim de eklensin bazı arkadaşlara yardımcı olacaktır :D

Ne yapacaksınız? bir profil mi ortaya çıkaracaksınız...sdn üyeleri nereli, sdn üyelerinin cinsiyeti ne...şimdi de bu...saçma olduğu için oy kullanmayacağım:)

Ne yapacaksınız? bir profil mi ortaya çıkaracaksınız...sdn üyeleri nereli, sdn üyelerinin cinsiyeti ne...şimdi de bu...saçma olduğu için oy kullanmayacağım:)

Aynen çok saçma.
Saçmalamak da hayatın içinden gelir.
Bazen abzürdlük muhabbet doğurur.
Amaç muhabbete vesile olup yakınlaşmayı sağlamak kardeşim.
Böyle bir konunun başka amacı olamaz zaten.
Hayırlı forumlar dilerim :)

[MENTION=37793]Platon[/MENTION] amacın nedir ? itiraf et hadi :)

Kesin İsrailin oyunu bunlar di mi ? :P

Hepsi Amerikanın oyunu bizim profilimizi çıkarmaya çalışıyor,

yakında artık bu bilgilerden tahmini bir profil resmi çıkartırsınız :D

1 Hafta sonra sana benim metodu yazacağım.
Senin oralar müsait değil dediydin ,
Ama günde en az 5 km. koşabileceğin & yürüyebileceğin bir alan bulman lazım. :)
saat olarak desen abi? km hesabı tutmam zor olabilir. bir park yapılıyor küçük de bir koşu kısmı olacak gibi. toplasan 200 m ancak. 25 tur atarım yani :)

saat olarak desen abi? km hesabı tutmam zor olabilir. bir park yapılıyor küçük de bir koşu kısmı olacak gibi. toplasan 200 m ancak. 25 tur atarım yani :)

Saat olarak tutturman zor olacaktır.
Adım ölçer cihazları var 40-60 tl arası.
Onlar bu iş için çok uygun.

Mevcut kilonu-yaşını- boyunu giriyorsun senin attığın adımı ve koştuğun km yi net veriyor sana. Çok ama çok düşük bir sapma oranı var.

Takıyorsun boynuna kolye gibi rahatsızda etmiyor.

Israrla böyle bir şey almanı tavsiye ederim.

Kilonu yaz ki şimdi her bakan 150 kilo düşünmesin seni :P
galiba tek ağır abi benim :D

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Saat olarak tutturman zor olacaktır.
Adım ölçer cihazları var 40-60 tl arası.
Onlar bu iş için çok uygun.

Mevcut kilonu-yaşını- boyunu giriyorsun senin attığın adımı ve koştuğun km yi % 1 sapma ile net veriyor sana.

Takıyorsun boynuna kolye gibi rahatsızda etmiyor.

Israrla böyle bir şey almanı tavsiye ederim.
bir link atarsan abi çok makbule geçer. android tel var. onlarda bu iş için programlar var almıştım. endomondo diye. pek kullanamadım ama ona da iş düşecek :)

1.82 / 84 Kiloyum 20 yaşındayım beyaz tenli, siyah saçlı ela gözlüyüm sabıka kaydım ektedir :D