KenseiTakezo
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 4
Maddeler çok iyi ya
Ahaha 

kahkahayla güldüm Allah affetsinBir an sen o böcükleri de yersin diye okudum,
Devriliyordum sandalyaden.![]()
kahkahayla güldüm Allah affetsinabi rejimden çık artık
![]()
seni gördükçe rejime girim mi diye düşünüyorum abiKaldı 1 hafta![]()
Bitecek inşallah.![]()
Çöpçatanalra duyurulur![]()
abi dikatleri dağıtmayalım lütfenkilon kaç abi
![]()
Ne yapacaksınız? bir profil mi ortaya çıkaracaksınız...sdn üyeleri nereli, sdn üyelerinin cinsiyeti ne...şimdi de bu...saçma olduğu için oy kullanmayacağım![]()
ya ben? bir su içen ben miyim![]()
biraz zayıflayayım benKilonu yaz ki şimdi her bakan 150 kilo düşünmesin seni![]()
biraz zayıflayayım ben![]()
saat olarak desen abi? km hesabı tutmam zor olabilir. bir park yapılıyor küçük de bir koşu kısmı olacak gibi. toplasan 200 m ancak. 25 tur atarım yani1 Hafta sonra sana benim metodu yazacağım.
Senin oralar müsait değil dediydin ,
Ama günde en az 5 km. koşabileceğin & yürüyebileceğin bir alan bulman lazım.![]()
saat olarak desen abi? km hesabı tutmam zor olabilir. bir park yapılıyor küçük de bir koşu kısmı olacak gibi. toplasan 200 m ancak. 25 tur atarım yani![]()
galiba tek ağır abi benimKilonu yaz ki şimdi her bakan 150 kilo düşünmesin seni![]()
bir link atarsan abi çok makbule geçer. android tel var. onlarda bu iş için programlar var almıştım. endomondo diye. pek kullanamadım ama ona da iş düşecekSaat olarak tutturman zor olacaktır.
Adım ölçer cihazları var 40-60 tl arası.
Onlar bu iş için çok uygun.
Mevcut kilonu-yaşını- boyunu giriyorsun senin attığın adımı ve koştuğun km yi % 1 sapma ile net veriyor sana.
Takıyorsun boynuna kolye gibi rahatsızda etmiyor.
Israrla böyle bir şey almanı tavsiye ederim.