SDN Üyeleri Kaç Kilo

Kaç kilosunuz?

• Kullanılan toplam oy
    166

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
@lordarcual 'ın paylaştığı fakat göremediğim video üzerinden tahminde bulunup, kaslı bir adam olduğunu düşünerek, sonrasında senin "benim bir iddiam yok" sözüne itafen 2 mesaj önce söylediklerini hatırlatayım dedim :)

Videoda Bruceleenin mınçıka ile masa tenisi oynaması var :)

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6
@lordarcual 'ın paylaştığı fakat göremediğim video üzerinden tahminde bulunup, kaslı bir adam olduğunu düşünerek, sonrasında senin "benim bir iddiam yok" sözüne itafen 2 mesaj önce söylediklerini hatırlatayım dedim :)
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=gow0mhIwiz4 direk Youtube üzerinden açabilirsen izleyebilirsin :) Doğru kaslı bir adam var :P Benim bilgisayar arada gidiyor ondan biraz yavaş gönderdim kusura bakma :) Malum 800 GB veri + 150'den fazla uygulama/oyun olunca bilgisayar arada donuyor :D

tambjk

Profesör
Reaksiyon puanı
16
Videoda Bruceleenin mınçıka ile masa tenisi oynaması var :)

Tahminim doğru o zmn :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=gow0mhIwiz4 direk Youtube üzerinden açabilirsen izleyebilirsin :) Doğru kaslı bir adam var :P Benim bilgisayar arada gidiyor ondan biraz yavaş gönderdim kusura bakma :) Malum 800 GB veri + 150'den fazla uygulama/oyun olunca bilgisayar arada donuyor :D

Sorun şirkette youtube vs video sitelerinin yasak olması, açılmıyor :) Akşam evden bakarım.

nailasmu

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Boy 182. Kilo 75. Arkadaşlar boyumu 8 sm nasıl artıra bilirim? Fark etmez ilaçla filan 1-2 yıla. Yaşım 19 olucak. Yardım lutfen :(

dgarkn

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Boy 182. Kilo 75. Arkadaşlar boyumu 8 sm nasıl artıra bilirim? Fark etmez ilaçla filan 1-2 yıla. Yaşım 19 olucak. Yardım lutfen :(
ilacı geç. sabah ve akşam süt iç. ve her gün 15+15 barfiks çek. onun haricinde bir şey yapmasanda 22 ye kadar boyun 2-4 cm atar

nailasmu

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Tmm yaparım aynen yazdıklarını. Teşekur ederim. Bide şu ilaçı duydunuzmu süte karıştırdıkda daha çok faydası oluyormuş ' v-tall growth'

lezginkassa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tmm yaparım aynen yazdıklarını. Teşekur ederim. Bide şu ilaçı duydunuzmu süte karıştırdıkda daha çok faydası oluyormuş ' v-tall growth'
Sakın ha ilaç kullanmayın,tamamı para tuzağıdır.İlaçla boy uzatma diye bir şey yoktur.Boy uzaması genetik ve çevresel faktörlerle alakalıdır.İlaçlar sadece hormonlarını ve vücut dengeni bozar.Boyun gayet normal bence : ) Neden kafana takıyorsun ki ? Ama gene de uzamak istiyorum diyorsan,barfiksle beraber (barfiks çekilen borunun ismini unuttum : ) hah işe ona asıladabilirsin.Günde sabah akşam hiç inmeden 1-1.5 dk asılırsan epey esner vücudun,bol bol uyumayı da unutma.Son olarak büyüme hormonlorunun gece 9-12 arası salgılandığını duymuştum.İyi akşamlar.

dgarkn

Doçent
Reaksiyon puanı
0
İlaçla boy uzatma olabilir.

Ancak bu büyüme hormonunuzun yeterli seviyede olmadığı durumlarda işe yarar. Eğer dengeli beslenemiyorsan kullan derim. Ama ortada işin doğalı varken ilacı seçmen aptallık olur dediklerimi yap ve dengeli beslen

nailasmu

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Tmm hocam bilgilendirmen uçun çok saol :) tmm asılı kalmayı yapıyorum gun içi toplamda 10 dk. İşe yarıyıcak bence. Uyumak problem işte. Günlük 3-4 saat uyuyorum sadece. :rolleyes:

Burk.Clik

Profesör
Reaksiyon puanı
40
1.83 60 kg. Acil kilo almam lazim ama alamiyorum bir turlu :(

lezginkassa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tmm hocam bilgilendirmen uçun çok saol :) tmm asılı kalmayı yapıyorum gun içi toplamda 10 dk. İşe yarıyıcak bence. Uyumak problem işte. Günlük 3-4 saat uyuyorum sadece. :rolleyes:
Ohooo,günlük 3-4 saat gençler için ne kadar az biliyor musun : ) en azından 7-8 saat uyuyacaksın ki uzayabilesin,vücut sadece uyurken gelişir çünkü.

dgarkn

Doçent
Reaksiyon puanı
0

Eğer uyuyamamanı gerektiren bir durum varsa kullanabilirsin ilacı.

10 dakika asılı kalmaya gerek yok iki set haline 15+15 barfiks çek hem kasların güçlensin hemde kemiklerin açılsın eğer onu yapamıyorsan ilac+uyku sistemini uygula.

Ayrıyeten boyunda ülkemizin ortalamasına göre gayet uzun sayılır