SDN, TV programı yapsa isim ne olurdu?

garaman

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Burada son teknoloji ile iligli yada bilişim konuları ile ilgili çözümler yapıldığı icin bence
"bilişim çizgisi" gibi bir isim olmalı.

sinanyc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
sayın adminim ben çok düşünmedim ama bizlerle tv de görüşmenizi çok ve anlatımlarınızı merakla bekliyoruz genelde meşhur kanallar var ama benim ricam uydu üzerinden değilde normal yayın yapan kanallardan biri olursa çok memnun olurum çünki uydu anteni bulundurmayan bir çok teknoloji meraklısı var ve hevesle bekliyoruz özellikle okulların açıldığı şu günlerde hafta sonu mesela c. tesi 18.00 24.00 arasında bir saat olursa izleyici sayımızda artar çünki bu günlerde c.tesi günü diziden bayat programlardan başka birşey yok ;)
ayrıca istediğiniz bir isim olsun bende fikrimi söylemek isterim eğer uygun görürseniz.
1.tr.sanal okulu açılımı (türkiyenin sanal okulu)
2. teknolojik gelişim
3.sdn eğitim kuşağı
bu üç isimin hem anlamı kolay hemde kısa ve öz olduğunu düşünüyorum inşallah beğenirsiniz şimdiden merakla bekliyoruz yayın zamanını bizlere önceden haber verirseniz çook mutlu oluruz selamlar saygılar

erayyynn

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Eğer türkçe düşünüyorsanız "Teknoloji Bağımlısı" gibi dikkat çeken isimlerde var ;)

Mesela ben olsam bölyle bi programı izlerdim :D ya da tekno talk show fln :D

Ne kadar cins o kadar iyi derim ;)

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Kanal FOX olacak yani. :P

cepo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
bence çok farklı bir program olucağından dolayı ( çok farklı ) olabilir isim

MaviAteş

Doçent
Reaksiyon puanı
24
Değerli dostlar,

Paraya para demediğimiz şu günlerde, ekip olarak satın almayı düşündüğümüz bir yalı için TV programı hazırlamaya karar verdik.
Teknloloji içerikli bu program, şu ana kadar yapılanlardan çok farklı olup, başından sonuna kadar SDN ruhunu içerecek.
Lakin, ama, ne yazık ki, maalesef....
İsim bulamadık.

Yapımcı firma, Türkçe isim olsun diyor.

Bi el atın ağalar, hanımlar...
Türkçe bir isim söyleyin teknoloji programımıza.
Yayınımız, Pazar günü saat 11'de Türkiye'nin her yerinden izlenebilir bir kanalda olacaktır.

Ben size şöyle söyleyeyim; Türkçe isim bulduk. Hem de havalara uçtuk sevinçten.

İsim: Virüs idi.

Hem asi, hem bilgisayarla ilgili, hem de dikkat çekici.

Ertesi gün duş alıyorum. Aklıma bir şey geldi. Bir anda suyu kapattım ve çıkmak zorunda kaldım.

Şimdi diyelim ki Microsoft sponsor oldu. Program da Fox'ta olacak. Şöyle bir sunum olur mu;

"Microsoft'un sunduğu Virüs, Fox ekranlarında olmaya devam ediyor."

:D

O dakka sponsorluk biter. Kanala ve yapımcıya kim verecek sadece 1 saat için on binlerce dolar :D

O nedenle biz de döndük Firewall'a.

Firewall da hem asi, hem bilgisayar ve teknoloji ile alakalı hem de sponsorları terletmeyecek bir isim :D

Firewall ve Türkçe, şimdi sizin yapımcı demeyecek mi hani Türkçe isim buluyordunuz diye.

Bence kullanıcıların önerilerinden birisini seçmeniz daha iyi olacaktır. Ayrıca bu kullanıcılarla beraber var olduğunuzun da bir göstergesi olacaktır.

Bu konuyu açtığınızda kullanıcılarınıza değer verdiğinizi gördük ama hem Türkçe isim olsun derken bundan vazgeçtiniz, hemde kullanıcılarınızın önerilerinden hiç birisini dikkate almamız oldunuz.

Elbruz46

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338
teknoturk.jpg
teknoturk.jpg
teknoturk.jpg
teknoturk.jpg
teknoturk.jpg
teknoturk.jpg

sagopakey78

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Şimdi siz bu mesajı büyük bir ihtimalle yayınlamayacaksınız, ama düşünün ve forumdaki son konu başlıklarının kaç tanesinin teknoloji ile ilgili olduğuna bakın. Etiketleri de incleyin. http://forum.shiftdelete.net/etiket Yaptığınız ayıptan da öte bir şey. Bir de TV açıp teknoloji severlerin kafasını karıştırmanıza hiç ve hiç gerek yok.

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Mesajınız görüldüğü gibi yayınlanıyor. Bir de şuraya bakın acaba teknoloji haberlerinden başka bir şey var mı?

www.shiftdelete.net

erayyynn

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Şimdi siz bu mesajı büyük bir ihtimalle yayınlamayacaksınız, ama düşünün ve forumdaki son konu başlıklarının kaç tanesinin teknoloji ile ilgili olduğuna bakın. Etiketleri de incleyin. http://forum.shiftdelete.net/etiket Yaptığınız ayıptan da öte bir şey. Bir de TV açıp teknoloji severlerin kafasını karıştırmanıza hiç ve hiç gerek yok.

Sen yenisin galiba demek geldi bi an içimden :D

Valla ben mesajını hala görüyorum :D

AliA'nında dediği gibi Anasayfa'ya bir göz at ;) Belli ki hiç bakmamışsın :D

ATmaCA53

Profesör
Reaksiyon puanı
35
aslında haber7.com adresi web sitesinde SND ile ilgilli teknolojik bilgilere çok veriyorlar, haber7 ile SDN ortaklaşa bir teknolojik kanal kursunlar hiç fena olmazdı yani.

erayyynn

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Ama hala isim konusunda birşey söylemediler :blink::confused1:

Naaa

Profesör
Reaksiyon puanı
3
aslında haber7.com adresi web sitesinde SND ile ilgilli teknolojik bilgilere çok veriyorlar, haber7 ile SDN ortaklaşa bir teknolojik kanal kursunlar hiç fena olmazdı yani.

forum konularında da haber 7 style yorumlar ve başlıklar çok oluyor bazen.(çünkü burası teknoloji sitesi,dini içerikli web forum sitesi değil) bu da beni sdn den uzaklaştırıyor ama ne yazıkki kopamıyorum bu siteden :)!

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Kanal da belli isim de. Ama ben de bilmiyorum şu an. :D

3 gün kalmış bir konuda son gün isim ve kanal bulunacak hali yok ya? :D

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
630
Ben adı buldum TroyTv .:D

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
forum konularında da haber 7 style yorumlar ve başlıklar çok oluyor bazen.(çünkü burası teknoloji sitesi,dini içerikli web forum sitesi değil) bu da beni sdn den uzaklaştırıyor ama ne yazıkki kopamıyorum bu siteden :)!

+1

kesinlikle aynı fikirdeyim. Ama bağlanmadık ki kopmak mümkün olmasın. Dışardan da okunabilir bu bölüm :P

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
630
13 gün oldu son durum nedir..:D

erayyynn

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Çok uzun zaman oldu.Ne zaman çıkacak ??
Artık sabırsızlanıyoruz :D :D

tuskilidi

Profesör
Reaksiyon puanı
17
bence "ekran klavyesi" hem bilgisayarı hem dokunmatik telefonları hem de içindeki ekran kelimesi ile televizyonu çağrıştırdığı için çok güzel bir isim.

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
630
17 gün oldu merak ediyoruz..:D