SDN, TV programı yapsa isim ne olurdu?

knightx

Profesör
Reaksiyon puanı
15
bence vazgeçilmedi ama ne olduğuda belli değil :D

OnLT

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
149
Çok basit. ShiftDelete. ;) Sade ve uygun. İlla Türkçe mi olacak?

*Rorschach*

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Techno Time olabilir aslında. Hem telafuz yönünden başarılı, hem de hoş bir havası var.

Microsoft'un sunduğu Techno Time, Fox ekranlarında başlıyor...

Hiç fena sayılmaz:)

ktv

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
çok abartılıyor shiftdelete ya da sdntv olsun işte bu arada bu konu (kanal mı program mı anlayamadım) ile ilgili bilgilendirme yapılmayacak mı :hammer:

MaviAteş

Doçent
Reaksiyon puanı
24
Bu konuda kullanıcılara "Programın isim ne olsun?" diye soruluyordu. Önerilerin Türkçe bir sözcük olması isteniyordu. Fakat öneriler kullanılmadığı gibi sanki hiç değerlendirilmedi bile, çünkü; "evet bu olabilir", "yok bu olmaz" gibi en ufak bir öneri bile olmadı.

Bu konu sadece yayına şu kadar gün sonra başlıyoruz diye, tanıtım yapılan bir yer oldu. Keşke konu TV Programınızla ilgili genel bir tartışma havasında açılmış olsaydı.

Üstelik programın ismi ne önerilenlerden bir tanesi oldu, ne de Türkçe bir isim oldu.

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
630
Adı ne oldu acaba..:)

PylsWeb

Profesör
Reaksiyon puanı
16
Acaba birr fragman hazırlasanız nasıl olurdu ? :)

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
630
Bana öyle geliyorki yılbaşında anca izleriz :D

Neotiger

Profesör
Reaksiyon puanı
41
Yaw Şimdi Anlamadım SDN Televizyon Programı Mı Yapacak????

Elbruz46

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338
FLAŞ FLAŞ FLAŞ
Hatta ŞOK ŞOK ŞOK

Program haftasonu yayınlanacak

Yayınlandığı kanal

8854_NpAdvHover.jpg

:D :D :D :D BU BİR TAHMİNDEN İBARETTİR :D :D :D :D

Elbruz46

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338
Hadi bakalım bir kanal eledik :D :D :D

eskibirkullanici

Profesör
Reaksiyon puanı
8
arkadaşlar bunca zaman Troyun zoruyla susturuldum ama artık dayanamıcam en azından bazı gerçekleri bilmeye hakkınız var.

evet gerçekten bu kadar kişi SDN nin tv programı yapmasını bekliyo ama hiçbiriniz düşündümü bu program daha önce yapıldımı

gerçekleri öğrenme vakti geldi troy kusura bakma söylüyorum herkeze gerçeği SDN yıllardır bu programı yapmasına rağmen hiçbir üyesine bu gerçeği söylememekte

şimdilik bu kadar bilgi verebilirim çünkü hergün troydan tehtit mailleri geliyo...

Not:bu yazıdaki kurum,kuruluş,olay ve geri kalan herşey troyun bize bilgi vermesi için uydurulmuş senaryodur.Sayın Troy lütfen bizi meraktan çıldırtmadan programın kanalı hakkında bilgi verin.

Darknes$

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
351
arkadaşlar bunca zaman Troyun zoruyla susturuldum ama artık dayanamıcam en azından bazı gerçekleri bilmeye hakkınız var.

evet gerçekten bu kadar kişi SDN nin tv programı yapmasını bekliyo ama hiçbiriniz düşündümü bu program daha önce yapıldımı

gerçekleri öğrenme vakti geldi troy kusura bakma söylüyorum herkeze gerçeği SDN yıllardır bu programı yapmasına rağmen hiçbir üyesine bu gerçeği söylememekte

şimdilik bu kadar bilgi verebilirim çünkü hergün troydan tehtit mailleri geliyo...

Not:bu yazıdaki kurum,kuruluş,olay ve geri kalan herşey troyun bize bilgi vermesi için uydurulmuş senaryodur.Sayın Troy lütfen bizi meraktan çıldırtmadan programın kanalı hakkında bilgi verin.

Programın çekimleri yapılıyor olabilir Belki canlı yayın olmuyacak
hem şuan yayınlansa bile bu kadar üyeden hiçbirkimseye denk gelmiyecekmi?