Ya bir kere de Türkçe isim bulun!
Kanal FOX olacak yani.![]()
Değerli dostlar,
Paraya para demediğimiz şu günlerde, ekip olarak satın almayı düşündüğümüz bir yalı için TV programı hazırlamaya karar verdik.
Teknloloji içerikli bu program, şu ana kadar yapılanlardan çok farklı olup, başından sonuna kadar SDN ruhunu içerecek.
Lakin, ama, ne yazık ki, maalesef....
İsim bulamadık.
Yapımcı firma, Türkçe isim olsun diyor.
Bi el atın ağalar, hanımlar...
Türkçe bir isim söyleyin teknoloji programımıza.
Yayınımız, Pazar günü saat 11'de Türkiye'nin her yerinden izlenebilir bir kanalda olacaktır.
Ben size şöyle söyleyeyim; Türkçe isim bulduk. Hem de havalara uçtuk sevinçten.
İsim: Virüs idi.
Hem asi, hem bilgisayarla ilgili, hem de dikkat çekici.
Ertesi gün duş alıyorum. Aklıma bir şey geldi. Bir anda suyu kapattım ve çıkmak zorunda kaldım.
Şimdi diyelim ki Microsoft sponsor oldu. Program da Fox'ta olacak. Şöyle bir sunum olur mu;
"Microsoft'un sunduğu Virüs, Fox ekranlarında olmaya devam ediyor."
O dakka sponsorluk biter. Kanala ve yapımcıya kim verecek sadece 1 saat için on binlerce dolar
O nedenle biz de döndük Firewall'a.
Firewall da hem asi, hem bilgisayar ve teknoloji ile alakalı hem de sponsorları terletmeyecek bir isim![]()
Şimdi siz bu mesajı büyük bir ihtimalle yayınlamayacaksınız, ama düşünün ve forumdaki son konu başlıklarının kaç tanesinin teknoloji ile ilgili olduğuna bakın. Etiketleri de incleyin. http://forum.shiftdelete.net/etiket Yaptığınız ayıptan da öte bir şey. Bir de TV açıp teknoloji severlerin kafasını karıştırmanıza hiç ve hiç gerek yok.
demo çekimler gerçekleşti dostlar.
en geç 10 gün içinde size kanal ve saat bilgisi veriyor olacağız kısmetse.
aslında haber7.com adresi web sitesinde SND ile ilgilli teknolojik bilgilere çok veriyorlar, haber7 ile SDN ortaklaşa bir teknolojik kanal kursunlar hiç fena olmazdı yani.
Kanal da belli isim de. Ama ben de bilmiyorum şu an.
3 gün kalmış bir konuda son gün isim ve kanal bulunacak hali yok ya?![]()
forum konularında da haber 7 style yorumlar ve başlıklar çok oluyor bazen.(çünkü burası teknoloji sitesi,dini içerikli web forum sitesi değil) bu da beni sdn den uzaklaştırıyor ama ne yazıkki kopamıyorum bu siteden!
Ben adı buldum TroyTv .![]()