SDN The Crew Kulübü

Hwoarang55

Asistan
Reaksiyon puanı
0
aynısı banada oldu nvidia dan key aldım oyun yüklenirken playable bölümüne geldiğinde oyunu ilk açılışta oynadım, sonra oyunu kapattım tekrar açtım en az 20 kere ama siyah ekranda kalıyor oyun bende bir şey anlamadım
Oyun bende hic acilmadi dostum.yani playable bolumune tikladim bugun inerken fakat oyunu acmiyor.pkay tusunun altinda redeem code yaziyor cskey istiyo orda fakat emailime gelen bir key yok malesef

qqakulusinek

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Dostum beni de yazar mısın.Oyunun indirmesi bitti şükür.Bir de pcye konsol bağlayarak oynayabilirmiyiz merak ettim?

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
[MENTION=411337]qqakulusinek[/MENTION] gamepad kastettiniz sanırım konsol tabiri ile. Ben Logitech F710 kolu ile oyunu oynuyorum, her tuş en alışıldık yere ayarlanmış ve de çok rahat oluyor oynaması.

mstf.42

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
@qqakulusinek gamepad kastettiniz sanırım konsol tabiri ile. Ben Logitech F710 kolu ile oyunu oynuyorum, her tuş en alışıldık yere ayarlanmış ve de çok rahat oluyor oynaması.
ben giriş yapamadım f710 ile ne şekilde giriş yapmam gerekiyor yardımcı olursan sevinirim

- - - Mesaj Güncellendi - - -

- - - Mesaj Güncellendi - - -

konsolu ne şekilde tanımlatıcam ayarları falan nerden yapabilirim bahsedersen sevinirim

yucesezar

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
557
Oyun bedava olacak deniyor.