/xo/
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 226
Fotoğraf kaliteli durmuyor diyenlere gelsin

Camaro'mla dövdüm rozayi bugün
Arac ici grafigi o kadar iyi degil, ama gercekten cok eglenceli bir oyun. Tam sürümü ve dlcler cikinca muhtesem olacak.
ahahavalla roza o oyunda bile silah bulur tarar herkesi ilk başta seni
![]()
Rozabay beni gruptan cikarabilir misin?
Dogrudur [MENTION=350013]memogoren[/MENTION]. O yönden düsünemedim[MENTION=352859]odessa[/MENTION] NFS Shift de oynadım ve Shift tabiki daha gerçekçi. Ama şöyle bir durum var ki NFS Shift simülasyon oyunu.
Nfs Carbondaki gibi ayrintili modifiye yapilabiliyor mu?![]()
Amerikan kası!! Yavruma bak be. Hayatımda hiçbir yarış oyunundna bu kadar zevk almadım.
Malesef o kadar yok, amaç zaten paso sokak modifiyesi değil de her arazi koşuluna ayrı modifiye.Nfs Carbondaki gibi ayrintili modifiye yapilabiliyor mu?
1080p high diyen arkadaşa soruyorum oyunda AA özelliği yokmu grafikler berbat duruyor. Tırtık tırtık ne o öyle carbonda kaldı o dönemler. Birileri bilgilendirsin arkadaşlar oyunda aa özelliği yokmu ya da biriniz ultra grafikte bir foto atabilir mi ona göre satın alcam.
1080p high diyen arkadaşa soruyorum oyunda AA özelliği yokmu grafikler berbat duruyor. Tırtık tırtık ne o öyle carbonda kaldı o dönemler. Birileri bilgilendirsin arkadaşlar oyunda aa özelliği yokmu ya da biriniz ultra grafikte bir foto atabilir mi ona göre satın alcam.
Bende oyunu ultra ayarlarda oynadım ama beta olduğu için grafikler o kadar kaliteli değil zaten ekranın sol alt köşesinde bunu belirtmişler. Tam sürümde daha kaliteli olacaktır muhtemelen
Ulta ayarlarda oynadın ve kaliteli değil? Oyunda ultra ayar yok.
Arkadaslar bugun nvidia araciligi ile beta key aldim oyunu indiriyorum fakat play kismina tikladigimda oyun acilmiyor.acaba suresimi bitti yoksa su redeem code emailime gelmedi onu mu beklemem gerek