SDN Resmi Steam Grubu Kurulmuştur

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Otomatik mesaj yollamis hiyarlar. Sen ayni ticket üzerinden benim paylastigim konunun linkini yolla ve bug oldugunu belirt.

Daha önce limitin kaldirildigini, fakat bug'dan dolayi tekrar kisitlandirildigini söyle.

Duhan.Soysal

Profesör
Reaksiyon puanı
184
Otomatik mesaj yollamis hiyarlar. Sen ayni ticket üzerinden benim paylastigim konunun linkini yolla ve bug oldugunu belirt.

Daha önce limitin kaldirildigini, fakat bug'dan dolayi tekrar kisitlandirildigini söyle.
Hemen hallediyorum hocam.

Duhan.Soysal

Profesör
Reaksiyon puanı
184
@scorpion hocam yazdım bakalım ne diyecekler? Bu kadar mı kötü olur bir destek, hep otomatik atılıyor cevaplar konu neyse...

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302
Bugün steama giriş yaptım ve mağaza vs açılmıyor siyah ekranda kalıyor mağaza envater vs steamdan bir şeye giremiyorum hep siyah ekranda kalıyor bir hatada vermiyor ama oyunlara vs girebiliyorum sıkıntı olmuyor neden böyle oldu ne yapmam lazım.

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Daha demin ben de girememistim, su an sorun yok.

okinkurt

Profesör
Reaksiyon puanı
1,233
Arkadaşlar birşey sorucam steam de çizim vitrinine birkaç film gifi koydum ancak telif hakkı olayı biraz miğdemi bulandırdı sizce bir sıkıntı çıkma ihtimali varmıdır ban vs butür gifler kullanan varsa bilgi verirse sevinirim.

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302
Geçenlerde cs go da fazla kick attım diye 7 gün ceza almıştım buraya da yazmıştım bugün ise 1. sırada olduğum halde 2 pre geldi bana kick attı ve yine 7 gün ceza yedim fazla atılmışım diye sizce burada adalet nerede ben nerede yanlış yaptım suçum günahım ne bu oyunun Allah belasını verisn.

yucesezar

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
557
Geçenlerde cs go da fazla kick attım diye 7 gün ceza almıştım buraya da yazmıştım bugün ise 1. sırada olduğum halde 2 pre geldi bana kick attı ve yine 7 gün ceza yedim fazla atılmışım diye sizce burada adalet nerede ben nerede yanlış yaptım suçum günahım ne bu oyunun Allah belasını verisn.
solo girme bir süre.

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302
solo girme bir süre.

Yav yemişim soloyu başlıcam böyle sisteme bana burada haklı gerekçe doğru düzgün bir şey desin eyvallah dicem kick atarım ban yerim hiçbir suçum yokken kick yerim ban yerim nerede adalet.

Duhan.Soysal

Profesör
Reaksiyon puanı
184
@scorpion hocam steamdan cevap geldi, 3.45 dolar harcadığım için limit gelmiş 5 dolar harca diyor, ilginize alakanıza Teşekkürler. ne kadar paragöz bunlar...

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302
Beyler benim bir tane daha hesap var ordan bende olmayan oyun var onu paylaşmak istiyorum benim asıl hesaba bilgisayarı yetkilendirdim zaten bir pcden giriyorum benim asıl hesabıda seçtim ama hala olmuyor satın al diyor ne yapmam lazım.

yucesezar

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
557
steam ağına bağlanılamıyor hatası alıyorum çözümü ve bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi?

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
765
Steam'de bankamatik kartıyla alışveriş yapılmıyor diye biliyordum.
Deneyeyim dedim ve parayı çekti, oyunu da kütüphaneye ekledi.
Önceden denemiştim fakat olmamıştı.

yucesezar

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
557
Steam'de bankamatik kartıyla alışveriş yapılmıyor diye biliyordum.
Deneyeyim dedim ve parayı çekti, oyunu da kütüphaneye ekledi.
Önceden denemiştim fakat olmamıştı.
Sonuçta master cart veya visa değil mi?

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
Ben pixelvision kullanıyorum. Onu da tavsiye ederim :)

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Pixelvision daha cok hosuma gidiyor benim. Ne metro ne de pixelvision güvenlik acisindan bir sorun teskil etmiyor.

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
765
4lZgl0.jpg

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Çevrimdışı oynanabilen oyunları birbirimizle paylaşalım diyorum ne dersiniz? Oyunları oynadım şu an yatıyorlar kimseye bi faydaları yok.
Tabi bu olaya herkesi dahil edemeyiz güvendiğimiz insanlar olmalı, referans falan da olabilir, mesela @rozabay bana şu üye güvenilir onunla oyununu paylaş derse paylaşırım.
Sizce böyle bir plan tutar mı ne dersiniz?