Mourn
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 67
100 liraya en iyi şekilde hangi oyunlar alınabilir cevaplarınızı bekliyorum.
Rise of the tomb reider.100 liraya en iyi şekilde hangi oyunlar alınabilir cevaplarınızı bekliyorum.
Aksama payday2 oynamak isteyen var mi? 4 kisi toplanip girelim diyorum. Killing Floor 1 veya 2 de olur.
ben yokum,yabancı dilim yok ve yamayı yapmadım.
Saat kaçta?@scorpion , akşama bi Payday kadrosu yapalım mı ne dersin?
23.00?Saat kaçta?
Sabah 6'dan beri çalışıyorum. Eve gidince uyuklamazsam oynarız.23.00?
Payday nasil bir sey ? parali mi
Abicim önemli olan fakir olmak değil, önemli olan o parayı steam ortamına aktarmak, baba ile konuşmak..Tabi bizim forumun tamamı fakir ve beş parasız olduğu ve herkes gecekonduda yaşadığı için oynayacak kişi bulamıyoruz. 7 lira bir oyuna verecek adam yok yani
4 kişi bankadır kuyumcudur müzedir böyle mekanlara girip soygun yapıyorsun ve polis yığınından sağ salim çıkmaya çalışıyorsun.Payday nasil bir sey ? parali mi
7 senelik kartla oynuyorum. Lowda oynatacak kadar açıyor.Gençler payday 2 var bende de bilgisayarım sıkıntı açar mı açmaz mı bilmiyorum Ayrıca 13 Gb indirecek sabrım yok gece açıyım desem annem beni keser
Benim laptop'da 6 senelik var yani7 senelik kartla oynuyorum. Lowda oynatacak kadar açıyor.
abi siz de çıkamayacağım bir oyunda'yken giriyorsunuz!Oyun bile olsa hırsızlığa karşı olduğu için gelmeyen koca yürekli SDN forum üyeleri..
abi siz de çıkamayacağım bir oyunda'yken giriyorsunuz!
Bir daha ki sefere, bilgisayar'ı kapattım artık :/Şimdi gel?