- Reaksiyon puanı
- 1,230
Valla oyun kafamı karıştırıyor benim sildimE yani ben onun için aldım Expansion Pass'i. Olmazsa yakarım.
Fiyatlar ilginç gerçekten. Satışa çıkınca düzelir belki.
Valla oyun kafamı karıştırıyor benim sildimE yani ben onun için aldım Expansion Pass'i. Olmazsa yakarım.
Fiyatlar ilginç gerçekten. Satışa çıkınca düzelir belki.
Şimdi düzelmiş fiyatlar, daha doğrusu Expansion Pass 80 TL'ye çıkmış. Zamanında iyi fiyata almışım. 39 TL ye almıştım yıl başından önce.Olması lazım ayrıca neden böyle bi fiyatlandırma yapmışlar ki ek dlc mi var içinde ?
Sistemin nedir ?Şimdi düzelmiş fiyatlar, daha doğrusu Expansion Pass 80 TL'ye çıkmış. Zamanında iyi fiyata almışım. 39 TL ye almıştım yıl başından önce.
3770K@4.5GHz ve 970, gerisi mühim değil.Sistemin nedir ?
Hm Full hd 60 fps3770K@4.5GHz ve 970, gerisi mühim değil.
Ben de nasip olursa alacam gtx 1080'i vuracam kirbaci
Her takımın bir koçu oluyor. Eğer bahsettiğin oysa tabi.Beyler bu Lol turnuvasinin basinda takimlarin arkasinda yuruyen eleman ne okuyor? Elinde bi kitap. Dolanip duruyor.
Sanirim o. Koc diyorlar. Elindeki kitapta ne oluyor. Turnuva olmasa kutsuyor sanirsin. Bi ileri bi geri bir sey okuyor.Her takımın bir koçu oluyor. Eğer bahsettiğin oysa tabi.
Ben de çok ayrıntılı bilgiye sahip değilim. Vardır bir mevzusu.Sanirim o. Koc diyorlar. Elindeki kitapta ne oluyor. Turnuva olmasa kutsuyor sanirsin. Bi ileri bi geri bir sey okuyor.
Paypal ile alabiliyormuyuz acaba?
aşağıda o seçenek var.Paypal ile alabiliyormuyuz acaba?
Güncelleme mi bu?Pişşşt pişştt güzelim ... Çıldıralım mı?
Güncelleme mi bu?
Olmuyor. İlginç bir yaklaşım.overwatch'ın grafiklerine bakıp delikanlı adam bu oyunu oynamaz diyorum. size de öyle oluyor mu?
O nasıl güncelleme Sıfırdan kursam oyun 6-7 GBPişşşt pişştt güzelim ... Çıldıralım mı?
Öyle bir güncelleme.O nasıl güncelleme Sıfırdan kursam oyun 6-7 GB