- Reaksiyon puanı
- 557
@meridian yucesezar'ın hayallerine tepki olarak doğdu.Biraz saçma kaçardı bence. Aksiyona gerek yok.
Oyuna bi' Revolver girdi de neler oldu.
@meridian yucesezar'ın hayallerine tepki olarak doğdu.Biraz saçma kaçardı bence. Aksiyona gerek yok.
Oyuna bi' Revolver girdi de neler oldu.
@meridian yucesezar'ın hayallerine tepki olarak doğdu.
Sadece bıçakla mı uçuluyor?
Geçen yine uçuyorum
Yok konsola rocketman yazman lazımSadece bıçakla mı uçuluyor?
Bu hile değil ki Ayrıca karşıdaki normal görüyor.Sırf bu tarz hileler var diye Cs:Go olayına bulaşamıyorum..
Hile var mı var. Ama öyle canına tak etmiyor. Bana prk denk gelmedi mesela.Anlamadığımdan dolayı biraz cahile yatabilirim o zaman, yakında bizde bir giriş yapalım bakalım neler yapıyorsunuz..
Özel değil tabi ki. Derslerimi etkilediğini düşündüğüm için sildim tüm oyunları. Bahar döneminde ortalamayı yükselteyim dedim kısacası.Hayırdır, özel değil ise paylaşırsan sevinirim. Steam üzerinden ban mı yedin?
Teşekkür ederim. Yazın bol bol oynarım sonuçta.Mükemmel, bu olayı beğendim. Çalışman için böyle bir karar alman büyük bir davranış.
Geldi ama aşalayıcı şeyler varmış.Cs:go ya türk haritası geldi deniyor
Cs ye gelen haritada aşağılama söz konusu. ATAM'A atahurg diye saçma sapan bir şey denmiş amk
Akilli klavye yüzünden sorun olmuş Özür dilerim..Söylenene göre tüm gereksiz detaylar kaldırılmış.