Birinci oyundaki gazeteci Miles Upshur ikincideki iceriden yazılımci waylon park
Hocam peki bu hayalet kim herkese zarar veriyor 1. de içimize hayalet giriyor ondan ölüyoruz galiba 2. de sonuda pek anlamlı değildi o hayaletmiydi insan şeklindeydi
Birinci oyundaki gazeteci Miles Upshur ikincideki iceriden yazılımci waylon park
hayaletin adı wallrider birinci oyunun sonunda mılesın bedenine giriyor orda ölmüyor benim görüşüm oda mıles dı benceHocam peki bu hayalet kim herkese zarar veriyor 1. de içimize hayalet giriyor ondan ölüyoruz galiba 2. de sonuda pek anlamlı değildi o hayaletmiydi insan şeklindeydi
hayaletin adı wallrider birinci oyunun sonunda mılesın bedenine giriyor orda ölmüyor benim görüşüm oda mıles dı bence
Aynen öyleVay be olabilir cidden ama anlamadığım şey 1. oyun 2. nin sonrası için değilmi yani whistleblower serisi 1. den öncesini konu almıyormu ve orada araba ilk bölümdeki gibi duruyordu
Multiplayer paylaşmış. Haberde şöyle diyor;Bu bilgiler kesin mi?
Agar IOEskiden ne güzel toplanıp Left4Dead2 oynuyorduk. Bulun şöyle güzel bir multi oyun hep beraber girip oynayalım.
Öyle bir bölüm olduğunu bile bilmiyorum durum o kadar vahim. Bakıyorum hemen.[MENTION=261339]Meridian[/MENTION]
Steam bölümünde ödeme seçenekleri diye sabit bir konu var, oraya bak bakalım.
Aaaaa bir de sen hazırlamışsın.Ne kadar ayıp![]()
[MENTION=385184]rawkid[/MENTION]'in yardımıyla. Gerekli olduğunu düşündüm.Aaaaa bir de sen hazırlamışsın.![]()