SDN niçin kan grubumu öğrenmek istiyor?

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
Kim istedi diye yapıldı?

Bebek uyutmuyorsunuz burada. :)

bence bizim istediklerimiz neden olmuyor demeden önce yazdıklarımızı hatırlamakta fayda var. konuşmalarına dikkat etmeni rica ediyorum bu konuda sürekli uyarmak zorunda bırakma beni lütfen!

ilahiyatci

Doçent
Reaksiyon puanı
10
bazı mesajları okuyunca onları onbeş yaşında sivilcesini sıkıp internet cafede counter oynarken sitede foruma girmiş birisinin yazdığı hissine kapılıyorum.
olayı anlamayanlara ifade edelim. ben istemiyorsam bana zorlayamazsınız. çok iyilik sever arkadaşlar da tanımış oldum bu arada. dinime söven müslüman olsa. acaba kendileri kan gruplarını yazınca iyilik meleği ünvanı mı alıyorlar. iki kuru tıklamayla iyiliksayarları çıldırı mı veriyor.
gayet basit bir olay. vermek istemediğim bir şeyi almak için bana zırt pırt hatırlatılması bende gıcıklık hissi uyandırıyor. forumda kendi inançsızlıklarına saygı isteyenler neden böyle bir istek karşısında insan kesiliyorlar anlayabilmiş değilim.

Ahmed Han

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Saçmalamayın yaa. O kim ki onun lafıyla yararlı bir uygulamayı kaldırıyorsunuz ya?

O zaman bonus sistemini de kaldırın! Hadi? Onu da biz istiyoruz. Hem de tek kişi değiliz, SDN Bonus'u istemeyen 1 milyon kişi bulabilirim!

Bu mesajınızı forum yetkililerini şikayet ettim, umarım gereken yapılacaktır. Bundan sonra daha saygılı olmanızı diliyorum.

Arkadaşlar, ben bu uygulama zararlıdır, komple kaldırılsın demedim. Benim karşı çıktığım şunlar idi:
1) Foruma üye olan herkesden kan gruplarının belirtilmesinin istemesi
2) Kan gruplarının listelendiği menüde "Belirtmek istemiyorum" gibi bir seçeneğin bulunmaması
3) Kan grubunu belirtmemiş eski üyelere, ziyaret ettikleri her sayfada kocaman kırmızı renkte bir hata mesajı gösterilmesiydi.

Bu uygulamanın pek çok arkadaşımın dediği gibi pek çok yararı da olabilir tabiki, ama daha planlı yapılması gerektiğini düşünüyorum. Bu yüzden karşı çıktım.

Arkadaşlar, elbette görüşlerinizi belirteceksiniz, ama lütfen daha sakin ve saygılı mesajlar gönderin. "Jeaquares" isimli üyenin yaptığı gibi hakaret sınırlarına varan şeyler yazmayın.

emptyheart

Profesör
Reaksiyon puanı
25
kan grubu iptal edilmiştir arkadaşlar. hayırlı olsun
sitemli sözlere hiç gerek yok
gereksiz bi uygulamayı kaldırmışınız işte sitem edeceğğinize susmakta erdemdir
bu sdn de bazı tutarsılıklara sinir oluyorum yaww
bonus sitemini istemiyoruz dedik sayfalarca yorum oldu hiç kimse tınlamadı
siyaset konusunda istemeyen olduğu kadar isteyende oldu ama altarnatik bi secenek gelmedi ama sırf bir kangrubu konusnda hemen uygulamaya gecildi
merak ediyorum siz bi uygulamayı yürürlüpe sokmadan önce düşünmüyomusunuz
sizin düşünceleriniz bizim için önemli demeyin öyle olduğuna inanmıyorum maalesef
kangurubunu yaz yada yazma önemli değil hoş çogu kişinin doğru grubu yazdığınıda zannetmiyorum
ihtiyacı olanada yetişip kan verricek adamda azdır bu forumda egri oturup doğru konusalım
eger birinin kana ihtiyacı lursa konu acılır gerekli kanı verek oraya yazar bu daha mantıklı
kim üyelerin profilini tek tek gezip kan grubu ararki konu acmak daha mantıklı olur
neyse tarafsız sdn ye başarılar her daim

quasimodo

Profesör
Reaksiyon puanı
57
Bu mesajınızı forum yetkililerini şikayet ettim, umarım gereken yapılacaktır. Bundan sonra daha saygılı olmanızı diliyorum.

Arkadaşlar, ben bu uygulama zararlıdır, komple kaldırılsın demedim. Benim karşı çıktığım şunlar idi:
1) Foruma üye olan herkesden kan gruplarının belirtilmesinin istemesi
2) Kan gruplarının listelendiği menüde "Belirtmek istemiyorum" gibi bir seçeneğin bulunmaması
3) Kan grubunu belirtmemiş eski üyelere, ziyaret ettikleri her sayfada kocaman kırmızı renkte bir hata mesajı gösterilmesiydi.

Bu uygulamanın pek çok arkadaşımın dediği gibi pek çok yararı da olabilir tabiki, ama daha planlı yapılması gerektiğini düşünüyorum. Bu yüzden karşı çıktım.

Arkadaşlar, elbette görüşlerinizi belirteceksiniz, ama lütfen daha sakin ve saygılı mesajlar gönderin. "Jeaquares" isimli üyenin yaptığı gibi hakaret sınırlarına varan şeyler yazmayın.

burası öneri bölümüdür herkez faydalı olduğunu düşündüğünü önerebilir
sizin aşırı hassasiyetinizi anlamış değilim herkezin bir hitap bir konuşma şekli vardır kardeşimizde kendisi gibi oluyor yapmacık incelmiyor bunda hakaretlik neresi var
aslında haklısınız kan gurubu şahsi vede gizli bir bilgidir kötü amaçlı kişilerin elinede geçebilir bu durumda seçme hakkını kullandınız:4:
mesele bu değil
sizin mantıklı önerinizi geliştireceklerine vur deyince öldürdüler yine
ve güzel bir uygulamayı kapattılar
herhalde ender bulunan bir kan gurubuna sahip değilsiniz veya şirketlerde çalışmadınız olabilir
ilk iş sizden kangurubunu belgeli istiyorlar sırf acil durumlar için